Fjällen på lovet.

Hej.
Idag har det varit en okej dag. Har inte varit jätte glad men inte ledsen heller, en neutral dag helt enkelt.
Dansen idag var rolig men jobbig. Vi gick bara igenom danserna för v.17 har vi föreställning på torsdagen för gymnasiet och för alla på kvällen och vi har inte så många tränings tillfällen kvar. Men båda danserna vi gör idag är i alla fall klara :)
När jag kom hem var jag duktig och satte mig med ett dansarbete som ska vara klart efter lovet samt ett frivillig fördjupnings arbete i naturkunskapen så nu är det bara två arbeten kvar. Fast det ena är nästan klart. Känns jäkligt skönt!
Har också packat lite saker för på söndag åker jag till fjällen igen med familjen över lovet. Vi åker till Branäs mellan söndag och torsdag och jag åker till Orust på torsdag tror jag och kommer i alla fall hem på lördag så börjat små packa lite. :)
Imorgon ska jag följa med Frida hem innan dansen och göra milkshake. Men nu ska jag göra annat, ha det fint! Kramar


Så här ont i fingret har jag haft sen i måndags!

Träna

Hallå.
Ska strax åka in och dans för första gången på två veckor. Ska bli väldigt gött.
Idag fick jag gjort naturkunskaps provet, skönt att slippa tänka på det mer. Nu är det bar alla inlämningar som ska in. Men nu ska jag åka. Ha det fint, kram!

Snälla rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Nelly.com


Tummen ner för NK ...

Jag hatar verkligen naturkunskap + läraren! Är så mycket nu och man blandar ihop allting...
Men har tittat på Wipeout nu en stund men orkade inte titta klart så satte mig här och ska nog gå igenom allt inför provet imorgon.
Sen så ska jag träna imorgon för första gången på två veckor, ska bli jäkligt gött! Känner mig som en munk för tillfället. Det är också bara fyra skoldagar kvar innan lovet börjar tummen upp för det. :)
Men ska hitta på ngt annat nu, kram hej!



Glömt klockan?

Hej, hej.
Ni har inte glömt att ställa om klockan va? Det är en timme framåt ni ska vrida. :)
Idag har det varit en ganska soft morgon, Robban åkte för ca 30 minuter sen. Han skulle spela match så var tvungen att lämna mig..
Om en liten liten stund ska jag sätta på mig ngt varmt och gå ner och möta upp min favorit kines Emma Berghult. Var längesedan vi såg varandra så vi ska ta en liten promenad :) Sen är det hem och rå plugga!
Igår så hade jag och Robert mys kväll framför tv:n med tända ljus, chips!
Vi hade inte glömt bort earth hour men hade kollat upp att man fick ha tv på så det hade vi och tittade på "En natt på Museumet"

Men nu ska jag gå och möta upp Emma, ha en fin dag! Kramar


Happy

Hola!
Idag steg vi upp tidigt. Vi skulle med 09.40 färjen för att sen ta oss i till Uddevalla. (Jag körde)
Där inne hade vi en bokad tid på Åkermans tror jag dom hette. Vi skulle se ute en balklänning till mig. Det var sjukt roligt att pröva och tillslut hittade jag en som jag verkligen gillade! Den är mörkråsa och jätte fint skuren i ryggen. Tänker inte lägga upp en bild på den förens det börjar närma sig :) De som är bra med just den är att ingen annan kommer ha en likadan, för det finns inte fler! (Y)
Nu sitter jag och pluggar med Robban eller ja försöker i alla fall! Ha en fin dag, kramar!


Balen i Lysekil förra året!

Jag idag.



Hej, hallå.
Kom hem från skolan för ca en timme sen. Tagit mig lite att äta, har pluggat lite och tagit mig en koppkaffe!
Imorgon bär det av in till Uddevalla för att prova balklänning, ser jag fram emot! :)
Ha det fint, stor kram!

Vår

Hej!
Idag har det varit riktigt vår väder ute. Det är inte farligt kallt och solen har varit framme.
Jag är också ledig i dag men fick åka in med den tidiga bussen för hade min körlektion kvart över tio.
Gick inte alls bra för var inte konsentrerad efter som mina tankar liggar på alla mina arbeten jag måste göra klart, plus att jag är väldigt förkyld. Nu ska jag i alla fall börja plugga igen. Kram hej!
 




 



Äntligen är denna dagen slut

Go kväll.
Nu har jag pluggat ihjäl mig för denna dagen, känns skönt att den är över!
Imorgon är jag ledig men får ta den äckligt tidiga bussen i alla fall för har kör lektion. Hur gå är den då?
Efter det kan ni ju gissa vad jag ska hem och göra, jo plugga. Usch va det är tråkigt.
Skriver inte så mycket för att jag är så stressad med alla min skolarbeten och prov plus det är jag också sjuk. Har nog lite feber me...
Men ska nog släcka lampan om en liten stund. Tyvärr har jag ingen som kan ligga och hålla om mig inatt men ska försöka överleva ändå! Kram



Sovmorgon.

Hallå.
Igår kom kom Robert hit och hjälpte mig med matten i flera timmar. Tror jag fick in lite men finns en del som bara känns piss svårt.. Så är det ju matte prov i dag. Kanske inte det jag längtar efter men måste ju göras så hoppas att det går lite bättre än va det skulle ha gjort om inte han kom hit!
För övrigt har jag sovmorgon. Gick upp med Robert vi kvart i sju och drack en kopp te, låg myste lite sen åkte han och då gick jag och la mig och sov i en timme till.
Ska upp och sminka mig nu, sen bussen och sen gå igenom matten innan matte provet för det är den ända "lektionen" jag har i dag. :)
Kram hej.


Måndag

Hej.
Har pluggat hela denna långa eftermiddag/ kväll. Så jääääkla tråkigt!!
Men nu orkade jag inte mer. Börjar också bli sjuk, hosta och ont i halsen! Låter också som en man eller som Frida säger att jag låter som en tattare, hehe!
Imorgon kommer Robert och hjälper mig med matten så snäll som han är. Har matte prov på onsdag och jag fattar nada! Men hoppas det går lite bra i alla fall.
Om 35 min börjar saltön, jippi!
Sov gott, kram


Home

Tjena mittbena.
Pappa hämtade upp mig idag så jag fick kört hem. Som vanligt bjuder gulliga Florence på kaffe och kaka! (Y)
På vägen hem var det poliskontroller vid Rotviksbro och vi som hade glömt sätta på övningskörs skylten, men eftersom jag kör så bra så stoppa dom oss inte ;)
Väl hemma så satte jag mig i soffan med syster och hennes kille som tittade på Klassfesten, blev kanske en och en annan godisbit också men det är inget som behöver läsas högt!
För tillfället är jag mätt och go i magen. Pappa grillade kött förut, väldigt gott och efter det blev det en liten kaffekopp. Ska också sätta mig och plugga om en liten stund.
Ha en fin söndags kväll. :)



Lördag

Hej.
Idag var jag och Louise inne i Uddevalla för vi skulle titta efter balklänning till mig! MEN drop-in butikerna var bara öppna på vardagar och dom andra var man tvungen att beställa tid till. Så får göra det ngn dag.
Istället köpte vi gotta och åkte och titta på killarnas match. :)
Nu har Robert hjälpt mig med matten efter som jag är så dålig på det och har prov på onsdag. Hoppas det hjälpte lite men tror inte det. Han är i alla fall as duktig på det området...
I morgon kommer pappa hit så jag får övningsköra hem, toppen. Men nu ska jag gå ner till min kille som väntar i soffan med popcorn. Sov gott, kramar

på väg till orust


luftslottet som sprängdes

Har nu sett Luftslottet som sprängdes.
Gillar inte dom filmerna så där jätte mycket men den var rätt spännande. Har också beställt tid hos frisören 13 april så jag kan ha lite tänke tid. :)



Hög musik och nervevade rutor








Lite bilder från dagens biltur till Uddevalla! :D


Sommaren med Göran

Tittade precis klart på Sommaren men Göran. Jäkligt härlig film! :)
En typisk Lisa film, hehe.
Älskling sa också att där dom firar midsommar i film, på den platsen var vi första dagen vi träffade varandra över huvudtaget, lite gulligt. Det finns en bad plats där som vi var vid med massa andra. Så allra första gången vi såg varandra var när han hämtade upp mig, Louise och Nils med bilen för vi skulle dit :)Tyckte det var lite sött.
Men nu ska jag sova har kör lektion i morgon efter det blir det lunch med Frida, plugga lite och sen dra vi danstjejer till Uddevalla och roar oss! :)
God natt!


Har bestämt mig nu!

Hej.
Har funderat på en sak under en väldigt lång tid och har nog beslutat mig nu. De är en rätt stor ska för mig så jag hoppas kommer de kommer bli mer trivsamt och att jag blir gladare och att det underlättar.
Men ska i alla fall ringa min frisör i morgon och ställa lite frågor! För kommer antagligen rakpermanenta mitt hår. Men beror på hur mycket det sliter och hur ofta man behöver göra de för de är rätt dyrt. Så om det sliter mindre med att platta de några gånger i veckan så får jag väl stå ut med det.
Jag vet att många tycker att mitt hår är så unikt, fint och flera skulle vilja ha så men jag har inte trivts i mitt hår sen högstadiet. Alltid tyckt att det varit stor och i vägen, jobbigt att ta hand om och de gör ont att borsta!
Visst det finns stunder jag tycker jätte mycket om det och att det är fint men jag känner mig finare i rakt hår. Alla har vi ju olika åsikter om det. Vissa tycker väl att jag är finare i lockigt och vissa i rakt. Men jag känner att den viktigast rösten för mig är vad jag själv trivs bäst i.
Det skulle kännas så skönt att inte behöva gråta varje gång man går ifrån frisören och istället kunna bestämma hur man vill klippa sig och ändra sig lite då och då.... kanske kanske kanske pröva en annan färg. En sån lite sak önskar jag att kan göra, men kan verkligen inte det när jag har lockigt. Det är så begränsat, det ända jag kan göra är att toppa mig om jag inte vill se ut som en fotboll i huvudet.
Men ska i alla fall ringa i morgon och jag är helt livrädd! Men hoppas på det bästa. :)

Har pluggat klart för idag. Har klarat A-fasen i dag så är ett snäpp närmare körkortet! Och nu när jag skrev om körkort så ringde min favorti tjej Louise precis och berätta den glada nyheten att hon tagit körkort idag, grattis till dig min tjej!!! Love you <3
Kram på er.

 


Så här kul har jag


Smögen

Hej.
Idag har jag och Frida varit och gjort Smögen osäkert, vi hälsade på Robin och Henke.
Börja med att spela lite olika spel. Först kort, sen ngt spela Frida lärt sig. Också kort men man skulle gissa hur många gånger man kunde vinna eller ngt liknande och så hade man ett antal kort på handen skit samma men jag vann den omgången i alla fall. Sen blev det Med Andra Ord och då var jag och Robin i lag och vi vann, kalas bra! :) Sen gick vi ut en sväng. Gick ner mot havet och ut på isen, lite otäckt kändes som den skulle spricka ibland men vi kalra oss! Och till sist blev det ngn konstig riddar film och en massa kort trick!
Toppen dag i alla fall. Ska släcka om en stund, måste vila upp mig inför min stora plugg dag i morgon. Sov gott och god natt!


Frida och jag från i sommras :)

Ett litet uppehåll i pluggandet.


Nytt från H&M. Tyg väska och en scarf!


Så här fräsch är man idag! (Y)

Dagen har tillbringats vid köksbordet med alla läxor och arbeten som ska göras. Sen när familjen kom hem belv det mat en kopp kaffe (de ni, inte ofta) och sen åkte jag och mamma till mormor och morfar. Nu är jag hemma igen, lyssnar på lite musik och ska sätta mig och plugga igen! Tråk... Ska i alla fall se på Saltön 21.00 Puss

Ledig hela veckan!

Hemma och sjuk idag = plugga plugga plugga!
Orkar verkligen inte. Men fick ett sms i dag av min danslärare och sa att alla danslektioner är inställda hela veckan och våra matte lektioner är inställda och sånglektionen och scenisktkaraktärsarbete + naturkunskapen så min första och sista lektion är på fredag morgon,. Jippi! :D
Ledig hela veckan och studie dag i morgon, så de känns bra! hehe..
Jätte fint väder idag men kommer nog inte komma utanför dörren för ska lägga tiden på mina studier, duktig som man är! Ha en toppen dag kramar!

Dags att sova

Hej.
Ligger nu i sängen och tänkte släcka för kvällen snart.
Mår faktiskt inte så där jätte bra.. Mår ganska illa och har ont i huvudet! Hoppas jag inte blir sjuk nu, vill verkligen inte de!....
Måste hänga med på lektionerna nu för det är mycket att göra i skolan!
Hade annars en underbar helg, saknar mitt hjärta ngt enormt mycket redan. Vill vakna upp i morgon av att han håller om mig så där mysigt som han gör på helgerna men så blir det inte i morgon..
Festen var toppen igår, hade på melodifestivalen och tyvärr gick ju inte Salem vidare, väldigt tråkigt hejjade ju på han. Jag röstade i alla fall. :)
Idag har jag mest slappat med Robban. Åkte hem vid halv fem och mellanlandade på Torp och köpte mig en tygväska (påse) och en scarf på H&M, lägger upp bilder i morgon.
Nu ska jag nog släcka lampan och försöka sov, god natt!



pluggar

Hallo.
Som sagt, sitter här och pluggar körkort pisse tråkigt och smsar med Frida. Ska nog gå ut och sätta mig en stund me :)
Har varit och handlat med Florence också på ett litet köpcentrum här. Blev hudkrämer och lite annat. Robert är och spelar match, kommer hem vid ca halv fem så vet inet vad jag ska hitta på mer. Kanska duscha och göra mig lite snyggare än vad jag är just nu. Ska hem till Elin sen också innan alla killarna kommer och det blir fest, kommer bli trevligt!
Kramar! :)

kvällen

Hola :)
Sitter här på Orust framför tv:n i min pyjamas och tittar på nyheterna, visst låter det festligt?
Har titta på Let's Dance och Solsidan med, så jäkla kul! hehe
Fick min födelsedags present av älskling i dag, två jätte fina spining ringar och av Florence, Anders och Sanna fick jag jätte fina örhängen. Tack så väldigt mycket!

Imorgon blir det plugga, kanske titta på match och party på kvällen :)
Sov gott, kram!

Kram

Nu ska mamma köra mig till färjan, om jag inte skriver ngt i helgen så hörs vi på söndag kväll. Ha en fin helg och det ska vara fint väder både lördag och söndag också, kalas :D

Vår väder fast med snö!

Hallå!
Är hemma från skolan nu och ätit lite lunch precis. Fläskpankaka, toppen!
Ska upp och städa mitt rum nu efter det blir det en go och härlig dusch sen ska jag packa ner lite behövande saker till Orust. :)
Hoppas på en tur till Uddevalla i morgon och titta klänning, men vi får väl se.
Ska i alla fall sätta på dunderhög musik nu och leva mig in i städningen, hehe.
Kan också passa på att jag ska gifta mig med Salem All Fakir.. Love him ;)
Ha en toppen dag i det fina vädret!




JAG PLUGGAR


Torsdag

God morgon.
Ska snart dra mig ut i det kalla till bussen. Börjar med danslektion och om jag fatta det rätt så ska vi lära oss att massera. :) Hoppas vi ska det för det hade varit kul.
Sen har jag körlektion och körlektion (sång) och sen slutar jag vid ett. Toppen dag!
Ha det fint!



Nya tv:n 42 tum


Lässtund!

Ingen dans

Inställd träning!.. Jag som var så sugen på att träna men icke sa nicke.
Får la sätta mig och plugga i ställte och städa rummet.
Mamma och pappa hade också köpte en tv som kom hem idag, hade jag ingen aning om!? Jag som tyckter att dom skulle lägga pengarna på en ny diskmaskin för våran är trasig.
Men alltid kul med en ny tv. Tar en bild sen så ni får se hur den ser ut :)
Nu ska jag plugga och byta om från träningskläder till myskläder, kramar.

...

... Om 15 min blir det Dating in the dark, en kopp te och en filt. :)


Plugg dag

Hejsan hoppsan. Sitter och pluggar på massa olika saker. Skriver en labrapport, skriver ett muntligtanförande på engelska, ska börja med ett arbete inom idrotten om hälsa och till slut pluggar jag på körkortet..
Visst låter det jätte kul!?
Kanske inte, så hoppas ni har ngt mycket roligare för er.
Ikväll ska jag ialla fall ta en paus och titta på Dating In The Dark, ska bli jäkligt kul att se (Y) Efter det ska jag nog plugga lite till. Usch vad tråkigt de är, menmen.

Skoldagen har varit bra förutom äcklig mat (lasange) skolans är riktigt dålig tycker jag med andra ord vidrig!!
Danslektionen var bra, älskar dansen vi gör nu. Så jäkla rolig och skön att dansa, tummen upp för de :)
Men nu ska jag plugga lite till, puss

                              Vill ha sommar och sol



Tv

Hemma från träningen = mat!
Sak också se på Saltön 3 (om 4an funkar nu vill säga!!) och efter det Svenska Hollywood Fruar, oh yeees!

Jag blir så trött!

Hej.
Nu när jag kom hem från skolan, jätte hungrig, kissenödig och huvudvärk. Så öppnar jag kylen och ser att ngn vält ut en skål med sylt så tänkte men får väl torka upp de då men allt gick fel istället. Tog disktrasan och sen höll jag i den hyllan som hade blivit kladdig men istället vältar hela hyllan ut på golvet. Det blev världens röra av glas, porslin och dipp m.m.
Hade inte tiden och orken att torka upp de heller för ska snart iväg och träna och blodsockret var inte på topp, så blev jäkligt förbannad där en stund!
Johon min bror vågade inte vara i närheten av mig för var så jäkla arg.
Jaja. Nu har jag fått i mig mat och gjort de andra så nu ska jag bytaom och sen åka och träna. Kram


Uppigande låt

söndag

Nu är jag hemma efter en lång helg.
Var på Torp och bytte mina byxor förut idag och sen hämtade Robert upp mig vid färjan. :)
Tänkte lägga upp några bilder från går dagens party och sen platta håret.
Blir nog lite mys pys med min bästaste robban me. kramra!










18 års middag hos Josephiné

Kvällens + jeans




Mellanlandar hemma

Hallå.
Jag kom iväg till Louise igår, det var super trevligt! :)
Idag var vi på promenad med hundarna, as gött för solen stekte på!
Nu är jag hemma men ska snart in till stan och möta upp Frida. Vi ska hem till Josephiné på fest så ska sova kvar där :)
I morgon blir det Torp och byta byxorna...
Lägger nog in en bild på mig och Fridas fest outfit sen! Kramar ha en fin dag..


Frida och Josephiné

Happy Birthsday to you

Ett stort grattis till min lilla syster som fyller 16 år idag.
Hoppas du får/har en toppen dag! Nu börjar du bli stor men inte strak, hehe!
Känns som det var igår vi lekte under häng björken "hemma" i Linköping eller när vi byggde den där kojan på den stora sten bland buskarna vars blommar man kunde äta, nästan precis bakom häng björken och ganska nära vägen. Kommer du ihåg?
Eller när vi cyklade till kiosken och köpte lördags godis. De var tider syster :)
Älskar dig lill skruttan, hoppas du blev glad för skorna! / Pusss

Idag har jag varit på banken och skrivit på massa papper och fixat lite grejer. När jag kom hemma märkte jag att sömen i mina nya byxor har sprukit så måste åka tillbaka till Torp och fixa det ngn dag! Lite jobbigt så där...
Annars har det varit en fin dag. Ska äta middag med familj + mormor och morfar och sen om jag tar mig till bussen blir det filmkväll hos Louise och sover antagligen kvar där då, blir kalas bra :)
Kramar

                                                   SWEET 16


Trött

Nu är jag hemma från Torp. Körde dit och hem, gick mer än bra! :)
Fick köpt mig ett par jeans från JC (crocker) och troser från H&M. Sen så kan jag skriva vad jag köpte till min lillasyster för hon kommer inte sitta vid en dator förens i morgon eftermiddag och då har hon redan fått det. Jag och bror min köpte henne ett par snygga vår skor. Hoppas man får låna ibland, hehe!
Men nu blir det sängen, god natt!

Mycket bra dag!

Hej :)
Har fixat mig lite nu så om ett tag ska jag gå ut till bussen i det härliga vädret! Ska nämligen till Torp.
Ska titta efter en present till min syster som fyller 16 år i morgon. Ingen aning om vad jag ska köpa?
Men hiphopen idag var grymt kul. Det skulle jag vilja dansa på fritiden..
Körlektionen gick som på räls, min lärare berömde mig mycket väl och sa att jag nog parkera mycket snyggare än vad min pappa gör hehe och att om det fortsätter så här så kommer det gå fort! Känns jävligt bra! :D
Ni får ha en toppen eftermiddag, puss hej! 

Lazee - Calling out


Vår känsla så skinjackan och conversen på!

Hiphop!!

God morgon.
Bussen snart och sen ska vi lära oss hiphop, så nu har man på sig gangster kläderna hehe!
Kanske inte men man får väl försöka lite i alla fall blir mycket coolare då ;)
Är väldigt irritirad också min lilla syster har slarvart bort mina ända irdotts skor som jag behövder idag och hon letar inte heller utan sminkar sig? Jäkla skitunge säger jag bara....
Så får ha ngt annat på fötterna nu. Men ha en kanon bra dag, hade gött kramar!

Snygg och kan sjunga!

Andreas Wijk - http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/


stamp on the ground

Hej igen.
Är nu hemma från dansen nu, åkte även att jag har ont i huvudet. Det var ganska jobbigt! Vi körde afrikansk dans som uppvärmning, super tungt, svårt, jobbigt och kul :)
När jag kom hem fick jag hemma gjord smörgåstårta, skit gott! Sen så fick de bli en dusch. När jag kommer upp till rummet så blev det typ panik för det var så stökigt så fick städat lite och nu har jag satt på mig min nya pyjamas skjorta (för varmt med byxorna). Jämnar också ut träningen med lite choklad (passion fruit dark) den bästa! Mumms :)
I morgon ska vi få lära oss att dansa hiphop, det ska bli så jävla kul... Så det ser jag verkligen fram emot plus att jag slutar kl 11.00 inte helt fel eller?
Så tar tolv bussen hem gör mig i ordning och tar fyra bussen ut igen, möter upp familjen och sen Torp, kommer bli kalas bra. Ha en skön kväll, ska lägga mig om ngn timme. Kramar!

Nya pyjamasen

Huvudvärk, träningsvärk och tårta!

Hej hej.
Nu är jag hemma från skolan. Sitter och äter tårta och mitt huvud sprängs snart. Har en sån jätte huvudvärk känns nästa som att jag ska spy.
Får se om jag orkar träningen... Sov hos Louise denna natten som var. Det var super mysigt och känslo laddat kan man säga. Men det fixa sig :)
Saknar min Robert jätte mycket så hoppas han kan komma till mig på fredag!
Annars är allt fint, har en go tränings värk överallt, skit jobbigt. :P
Ha det jätte fint så länge, pussen!

En helt vanlig dag

Hejsan.
Idag är det en helt vanlig dag. Känns lite tråkigt men rätt skönt endå. :)
Ska gå till bussen om en liten stund, går lång dag i skolan men det är rätt goa lektioner så de är okej.
Efter skolan så ska jag åka hem till Louise och kommer inte hem förens efter skolan på onsdag.
Vi kommer få det jätte mysigt och så ska jag lämna hennes present äntligen.
Hoppas ni får det bra i skolan. Kommer inte kunna skriva ngt mer förens jag kommer hem i morgon, kramar
//
Lisa Wallin

Nu lider denna födelsedag mot sitt slut.

Fick massa fina blommor.


Lite rövin till maten fick de ju bli





Mormor, mamma och morfar


Pappa


Maränger är inte fel (hemma gjorda)


Pressade jordgubbar


Min favorit. Glass tårta med flädersmak, mumms



Kan också meddela att jag skrivigt under mitt första papper på ledighets ansökan idag!
Och att det började brinna i mitt hår förut. Inte mycket som tur men lukta skit..
Och jag har bivit uppvaktad till tusen av vänner, släkt, familj och okända :)
Och fått lyssna på massa fina födelsedagssånger.
Och jag har fått massa fina presenter.
En toppen dag helt enkelt lite kortfattat, pussar till er (L)



Underbar dag!

Hej!
Har haft en jätte bra dag än så länge. Massa gratulationer och kramar :) Det bästa är att dagen är ännu inte slut!
Om en stund blir det träning och sen i kväll kommer mormor och morfar hit och firar lite. Vi ska grilla och äta tårta kanske dricka lite vin. Man är ju ändå 18 nu hehe..

Har fått massa fina saker av min kära lilla familj. Så jag är super nöjd och har ballonger över hela rummet, gulligt :) Nu ska jag packa iordning lite. Hoppas ni har en lika bra dag som jag, kram.

Lite av sakerna jag fick, fattas en till väska och penagr tror jag. 




I turn 18 to day


Den 1 mars 1992 föddes en liten flick vid namn Lisa Matilda Wallin
 i Linköpings förlossningsklinik kl 13.22

Idag är det 18 år sen jag besökte världen för första gången. :)
Grattis till mig!



RSS 2.0