31/7

Hallå! Sitter och tittar på den gröna milen med lillebror och käkar popcorn, möös :)
Jobbat mellan 10 och halv nio i dag sen så kom Louise ut till stan så skulle vi titta när vårna vän Beatrice sjöng med sitt band men vi missade dom tyvärr... Hoppas vi hinner nästa gång.
Men den gröna milen då.. Den som inte sett filmen eller läst boken borde göra det, den är magiskt bra! :)


30/7- surprise

Hejsan. Är hemkommen från Orust precis. Louise kom på den tokiga idén igår att åka och överraska killarna innan de skulle lägga sig, så det gjorde vi. Jag sa till Robert att jag var på tjej kväll så vi skulle höras dan därpå istället och Louise sa till Nils att de skulle höras senare på kvällen. Så hon hämtade upp mig lite efter halv tio så vi skulle hinna med tio färjan. Snacka om att vi hade roligt på vägen eller, ojoj! När vi nästan är framme ringer såklart Nils och vi var mitt ute på en landsväg och om hon skulle svarat hade han hört att hon åkte bil så vi stannade mitt på vägen och stängde av hela bilen så hon kunde svara. Det var jätte spänt i bilen, för ifall det skulle komma en bil hade dom ju inte sett oss men vi hade tur och Louise försökte fatta sig kort i telefonen med sin gulliga lilla röst, hehe. (kan upplysa er om att det inte var så mycket trafik ute, hade varken ngn bakom eller framför)
Sen åkte vi vidare.
Jag hade kontakt med Roberts syster under resan också så hon visste att jag skulle komma för det var bara dom hemma. Så när jag kom så hade hon öppnat dörren för att låsas att ge katten mat men istället smög jag mig in och sen börjar hon rassla i jackor och kylskåpet så jag kunde hänga av mig utan att Robert skulle höra och det funka mycket bra. Sen gick jag upp för trappen och låtsades vara Sanna, gick in på hans rum (han trodde fortfarande att det var sanna så han brydde sig inte om att titta bakom sig för datorn var mer intressant) och sen pussa jag han på kinden.
Ni skulle sett den minen han gav mig eftersom han trodde det var lilla syrran som kommer in och pussar han på kinden. Haha det var de roligaste jag har sett på länge! :D

jag älskar dig!


28/7- min fina

Hej alla. Har slappat sönder mig idag med farmor. Men var nog behövligt för ska snart iväg till jobbet och det kommer nog bli mycket i natt skulle jag tro.
Mormor och morfar kom förbi med hallon för en lite stund sen, så jag tänkte passa på att lämna tillbaka en seglartröja jag lånat av henne men hon sa att jag fick behålla den så är super glad för älskar den tröjan :))

Min skönhet: HOLEBROOK SWEDEN - oversize



27/7- mitt i natta

Hejsan. Jag är så sjukt trött ni bara kan tänka er. Jobbade natten mellan söndag - måndag, kom hem runt 04.30 och somna väl runt tio i fem sen gick jag upp igen 09.15 för att åka och jobba morgonpasset som börjar kl 10.00 och sen när jag slutade vi 19.00 så mötte jag upp Frida och Amanda så gick vi ut till bryggorna för ett jävligt jobbigt aerobicspass och nu tänkte jag lägga mig så jag är utvilad tills i morgon :) Hälsar också välkommen till träningsvärken!

25/7- new in

Hallå, hallå.
Är nu hemma efter en skön helg hos Robert. Vi har mest tagit det lugnt för det hända inte allt för mycket där ute eftersom de flesta var iväg på annat, så det var lite träligt när jag äntligen hade en fri helg.
Vädret var jätte bra tills idag då det har regnat sen jag vaknade, men får väl hålla med tanterna som satt på bussen hem att det är bra för alla våra blommor, eller va säger ni? :)
Ska jobba sen vid nio också! Hoppas de inte är allt för mycket folk ute så vi stänger tidigt i natt för ska jobba dag i morgon.. Det blir kämpigt!
Ska gå ner och titta om pappa är klar med maten för är vrål hungrig, har inte ätit sen halv elva typ.
Hoppas ni har det bra i regnet, kram


23/7

Hej. Nu är jag äntligen ledig och ska packa ihop mina saker och dra mig mot Orust. Kommer hem sent i morgon kväll igen och på söndag börjar jobbet. Men inte långt kvar innan ja slutar, ca 19 dagar eller ngt liknande! :)
Hoppas ni får en fin helg, kram kram

22/7

Hej hej.
Är jätte trött efter en hektisk natt på jobbet. Hoffmaestro spelade på havsbadet så det var över 800 biljetter sålda, plus att det var några (minns inte vilka) som spelade på däcket! Så det var en hel del att göra.
Vid sju ska vi in till stan och titta när lillasyster spelar i parken och sen så börjar ännu ett natt pass innan ledighet. Ha de fint, kramar!

plockade dessa godbitarna idag och smaskat på!


For The Sun.

Nu vet jag vad jag ska göra i kväll. Ja, mamma och pappa ska titta på film, äta godis och paj och dricka gott vin! :) Eftersom mamma åker tillbaka till Norge i morgon så blir det en hemma kväll med henne och pappa och bara mysa. Nu sitter jag i min trädgård, tittar på kvälls solen och lyssnar på musik, SOMMAR! 
Hoppas ni får en fin kväll.




17/7

Hallå. Är ledig i dag och i morgon, väldigt skönt!
I morgon kommer Robert hit efter två veckors längtan :)
Hade massa planer för idag och kväll också men inget utav de har blivit av. Mycket på grund av vädret, så nu vet ja inte vad jag ska göra?
Kanska bakar eller ngt. Men nu ska jag inte sitta mer vid datorn, hade fint! Kramar

15/7




Hej. Börjar jobba kl 19.00 i dag så har tittat på tv, solat och fixat naglarna :)
Om en timme får jag gå och göra mig i ordning, hoppas ni får en fin kväll med
uppehåll, kramar!

12/7

Hejsan. Har varit riktigt varmt idag så jag har tillbringat min lediga dag i solen :)
Bion i går var bra, rekommenderar den verkligen.
Kusin Viktor plus flickvännen Anna åkte för ett tag sen så nu ska vi upp till mormor och käka lite mat, sen blir det sängen tidigt! Upp och jobba imorgon.
Kramar


11/7

Hej hej :)
Ska in till stan om en liten stund och möta upp Frida och Amanda så ska vi fika lite och sen gå och titta på Sex And The City 2 kommer bli mys. Kramar!




10/7

Hej. Jobbade natten till idag, massa att göra.
Började kl 21.00 och kom i sängen 05.00. Innan jobbet så var det stranden med Beatrice hela dagen och det resulterade röd kropp! Sen så åkte vi in till Lysekil mötte upp ett gött gäng och spela beachvolleyboll och käkade mat, otroligt mysigt.
Om en liten stund kommer kusinen med flickvännen och då ska jag dra ner dom till stranden för att få lite färg på baksidan också. :) Hare gött, ciao!  

7/7

Hejsan. :)
Jobbet gick fint idag, inte speciellt många ute så det var lugnt. Efter jobbet åkte jag förbi Frida och hämtade mina kläder från Nelly som kom igår. Så tänkte lägga upp några bilder.










Klänningen, Nelly (rea) 99 kr
Skorna, Nelly (rea) 80 kr
Plus ett par blommiga leggins, Nelly (rea) 29 kr

6/7

Hej hej hallå.
Har inte sagt ngt men igår tog jag och Louise en liten cykeltur till Orust. (en favorit i repris)
Vi började cykla kl 07.00 och kom fram 10.10. (ca 4 mil) 
Det var precis lika kul som förra gången om inte lite roligare!
Vi har tagit massor av bilder men lägger bara upp ett par från cykelturen och från den övriga tiden som vi spendera där. Imorgon är det jobb igen! Kan också meddela att min mamma kom hem igår efter 3 veckor i Norge, skönt att hon är hemma igen. Nu luktar det grill utanför dörren så ska ta och kila, kramar.









4/7



Här är nya jackan från VILA 299 kr
Gillar den mycket! :)

3/7

Hej, hej.
Igår kom Robert hit och plåstra om mig för brände fingrarna på ett stekbord igår. Gjorde väldigt ont och gör fortfarande!
Idag har jag varit ledig på dagen, börjar nu om en timme 21.00 - 05.00 så jag och Robert har badat och tagit det lugnt. Sen så var vi ensamma nu på kvällen för min familj är ute och ränner så vi lagade pannkakor och då kom Louise och Nils förbi så då bjöd vi dom på pannkakor och flädersaft, väldigt mysigt :)
Nu ska jag packa i ordning och åka till jobbet om en stund.
Ha det fint och sov gott, kramar!


1/7

Hallå.
Jobbat idag från 12-21 sen kom pappa och hämtade mig och då åkte vi och köpte kina mat!:)
Sen blev det en långpromenad och leta efter vår försvunna katt, somvi inte hitta...
Köpte också en jacka idag, men lägger upp bild på den i morgon.
Nu ska ja se på film, kramar

Bild från igår, vi gick ner till havet, bada lite och drack öl
innan vi tittade på film. MYSIGT!

 


RSS 2.0