Tacokväll med girlsen





Dance

Hallå, nu är våra dansföreställningar slut och det har gått super bra hela dagen. Alla har varit så super duktiga och haft energi till 1000! Bra jobbat tjejer, längtar redan tills nästa år :)
Nu på kvällen kom familjen och Robert och tittade, fick jätte fina blommer när allt var slut.
Tack för en bra dag, nu är de mys med min bättre hälft kram!


Josephiné, Jag, Mathilda och Theodora


Blommorna


Rosen jag fick av Robert <3


Borde sova

Hallå. Nu är klockan mycket och jag borde lägga mig för har nationellaprov i engelska b i morgonbitti. Sen efter det är de vårens dansföreställning som vi esteter visar upp kl 13.00 på dagen och 18.30 på kvällen :)
Hoppas dom som kan komma kommer och tittar för tror det blir underhållande och mycket bra.
Men nu ska jag lägga mig och ladda inför i morgon. Puss o kram




Im so...

... happy, happy, happy! Har just klarat c-fasen på körkortsteorin, känns jäkligt bra i kroppen jusst nu. :D
Så sitter och festar te de med en tallrik gröt och en kopp te, hehe! Nu känns det verkligen som det går framåt efter dagens perfekta körlektion och nu de här, kalas bra..

Ska gå upp och packa ner alla scenkläder till repet i morgon efter jag har ätit upp. Måste bara säga åh vad jag är glad!  kramar


Längtar, längtar, längtar

omöjligt

Hej, sitter och försöker plugga men det ena leder till det andra.. Lägger man sig i solen så somnar man, kommer man in och ser att tvn står på så fastnar man där,,, inte lätt helt enkelt!
Men ska verkligen försöka nu, har lite stt stå i!

Måndag = seg men bra

Go kväll, klockan är mycket och jag är jätte trött! Har packat inför dansen i morgon, alla scenkläderna skulle med så har försökt letat fram massa kläder och tror att allt är med nu.. ?
Skoldagen har varit bra. Det är typ 40 franka utbytesstudenter i skolan som går runt och ser vilsna ut och är med på vissa lektioner. Några var med på våran naturkunskaps lektion i dag och den var ju på svenska så hur kul kan dom ha haft, inte speciellt kan ja tro!
Dansträningen förut idag var riktigt bra. Har inte haft en riktigt hård på länge så det var skönt. Annas rullar allt på som de skaa göra! Men nu är det dags för sängen så sov gott, det ska i alla fall jag göra. Kram!


klipp, klipp, klipp




Klippte om ett bar LEE jeans till shorts idag, blev mycket nöjd!

Söndag

Hej. Sitter och pluggar lite körkortsteori och jag hatar de! Men vill ju ha det där förbannade körkortet så måste juh. Annars har dagen varit bra. Vi har badat badkar och tagit det lugnt, sen åkte Robert hem vid sex tiden. Igår blev det både sola och bullbak men ingen springtur, så helgen har varit kanoners. :)




morgonpigg?... nej

Godmorgon. Har inte tagit mig upp ur sängen ännu men ska försöka om en stund. Idag kommer Robert hit och vi ska baka bullar eller i alla fall jag ska det. Vaniljbullar kommer det att bli.(Y) Men först hade jag tänkt mig en spring tur eller att gå ut och sola om det finns någon vindstilla plats. Inte för jag vet om de är solit här för har inte tittat ut än men alla säger de så får nog lite på de.
Bastun i går var gött, men lite för varmt i min smak. Får så jobbigt att andas där inne men godiset var gott! :)
Nej nu får jag nog hoppa upp ur sängen, kram

vänskap

Hej det blir ett natt inlägg. Har legat och fixat ihop en video på mig och min kompis Frida på moviemaker. Hade så gulliga klipp på oss så tänkte de kunde vara kul att ligga och fixa med, och det var de! :)
Tyckte det blev lite gulligt, så det här är till dig vännen <3
Sov gott, kram!



Fridas blogg: http://fridablanc.blogg.se/

Hometown glory




Hej. Har varit och fikat på stan idag med Linn och Frida, mycket trevligt men fikade lite för mycket så är nu mätt som en plätt. Senare ikväll ska jag ner och basta med familjen och våra norska grannar + mannens sån Emil som inte är här så ofta, även fast han går gymnasium i Göteborg.
Har även städat mitt rum i dag! Damsög, dammat och plockat i ordning saker och ting.


it's a beautiful day

Hejsan svejsan.
Jobb intervjun gick nog rätt bra. Fanns en nackdel de var att de behövde ngn i fruktdisken och där lyfter man tunga lådor och ja har haft ryggproblem innan ett långt tag och varit ifrån det nu ett halvår så är rädd att jag ska göra mig illa igen. Men får se hur det blir, beskedet kommer i morgon! Känner ingen jätte press på det för har ju ett annat jobb om det skulle vara så.

Lisas konsert var jätte bra. Hon var så duktig, sköte hela konserten eller hon pressenterade låtarna och intervjuade de olika som hade sjungit eller spelat. Sen de två sista låtarna sjöng med och på den sista fick hon mig, Mathilda och Frida att börja gråta! Åh va duktig hon var :)

(KUL ATT LÄSA)
Men innan konserten började och det var insläpp så kom vi in i salen och det var väldigt mörkt där inne så det var ganska svårt att hitta sitt stolsnummer men efter en stunds letande hittade vi rätt. När vi väl satt oss så satt jag och tänkte på hur svårt det måste vara för de blida att hitta sitt nummer i mörkret eftersom ja som ser bra hade svårt för de! Mathilda tittade konstigt på mig och efter en stunds grubblande kom jag ju på att blinda ser ju inte alls. Haha jäklar va vi skrattade.

Sen när vi väntade på bussen skulle jag få smaka på en chokladsort ja aldrig prövat innan av Frida. När jag får biten så luktar jag på den och säger. "Men den luktar ju choklad!" haha, jag menade apelsin men tänkte väl choklad så blev helt fel där med. Hehe ja det har ju i alla fall varit en rolig dag med mina flickor. :D

Men nu ska jag snart natta, har prov och redovisning i morgon. Efter skolan blir det fika med Frida och Linn sen hem och basta med familjen och grannarna. Kramar :)


Hemma hos Frida

Haaj. Sitter hemma hos Frida. Hon är iväg med sin mormor och shoppar o jag sitter här, hehe!
Kunde inte följa med för ska på jobbintervju vid 15.15 och hon tyckte inte jag skulle sitta själv i skolan för slutade så tidigt så jag hamnade här. Sen blir det UA, en riktigt toppen dag!




Jobbintervju i morgon! :)

Hallå :) Idag var det en Frida och Lisa eftermiddag med håruppsättningar, mat, bak, plugg och mycket skratt <3
I morgon så slutar jag 09.50 (bara danslektion) då egter det blir det en lång varm dusch. Vid 15.15 ska jag på jobbintervju till Konsum inne i stan. Har ju redan jobb men om ja får detta tackar jag nog nej till det andra. Sen blir det snabba puckar till bussen mot Uddevalla. För jag, Frida och Mathilda ska åka in och titta på en kär gammal vän som harkonsert (Lisa Gotthard). Men nu ska jag sova, kram!
  

God natt!


fantastic

Halli hallå! Har precis titta på den nya varianten av Fame filmen! Så jääääkla bra, hehe. Önskar man kunde dansa eller sjunga som dom, fruktansvärt duktiga.
Men tillbaka till verkligheten. Ska sätta mig med ett scenisktkaraktärs arbete, det är däremot fruktansvärt tråkigt... och sen blir det till att öva flera dumma körkorts faser antagligen. Så nu får jag sätta igång, kramar


Nyheterna

Nyheter
2010-04-19

17-årig pojke omkom i kollision med skolbuss

Tragedi vid busshållplats mellan Stranderängsbro och Bovallstrand

Skolbussen var fullastad med skolelever när den kolliderade med en cyklist.
Den 17-årige pojken avled på platsen.

Tragedin inträffade i Arslätt på länsväg 870, mellan Stranderängsbro och Bovallstrand, vid 7.40-tiden på måndagsmorgonen.
Skolbussen med ett 50-tal gymnasieelever var på väg till Gullmarsgymnasiet i Lysekil när dödsolyckan skedde vid en hållplats.
– Den döde 17-åringen kom på cykel och skulle med bussen när han blev påkörd. Det är det vi vet i nuläget, säger Anders Buhlin, närpolischef i Lysekil.
Ambulans, räddningstjänst och polis kom snabbt till olycksplatsen men 17-åringens skador var så allvarliga att han avled på platsen.
Föräldrarna på platsen
Pojkens föräldrar bor i närheten av olycksplatsen och kom dit direkt efter olyckan. De fördes chockade till vårdcentralen i Kungshamn.
Busschauffören fördes med ambulans till sjukhuset i Uddevalla.
Kristeam
Flera personer blev vittnen till olyckan och förhördes av polisen på måndagsmorgonen.
Vad som förorsakade olyckan är oklart men bussen har tagits i beslag för en teknisk undersökning.
På Gullmarsgymnasiet upprättades omedelbart ett kristeam för att ta hand om de chockade gymnasieungdomarna.

www.lysekilsposten.se


Förstå hur hur snabbt det kan gå och sen är man bara borta för alltid! Tänker på det här hela tiden, blider kommer titt som tätt på hur det gick till, tänker på hans familj hur dåligt dom måste må och hur svårt det måste vara att förstå! Så ta hand om varandra för man vet aldrig om man någonsin kommer får se den personen igen när man går/ åker där i från.
Man måste också ta vara på livet för vem vet hur långt eller kort det kan vara, och livet ska man ta vara på ett bra sätt. Säga fina och snälla ord och att inte bårka när man lämnar varandra.



R.I.P

Hej. Denna dagen har varit rätt så omskakande! Min morgon var helt som vanligt det var den nog för alla, ett tag i alla fall! Efter våran första lektion så kallades hela gymnasiet in i våran aula för ett möte. Innan man kom in hörde man rykten från alla kanter och håll, någon har blivit på körd, någon har blivit påkörd. När vi kommer in till aulan står det ett bord på scenen med två tända ljus och vita liljor i en vas. Bra det så förstod man vad som hade hänt. Efter en stund kommer en man upp på scenen och berättar att Jens Blomstrand omkom i dag när han var på väg till bussen....
Han hade varit sen och tagit cykeln till bussen, vet inte hur det gick till så tänker ju inte hitta på något men han blev överkörd av bussen och dog direkt. Hans mamma hade varit där och hållit om honom...
Jag kände inte Jens men jag vet vem han var. Han gick i samma klass som flera av min vänner så känner ett stort medlidande för vänner, familj, dom som satt i skolbussen och alla andra.
Det är så jäkla tragiskt och slöseri på människoliv när sånna här olyckor inträffar, livet är verkligt orättvist ibland och skört.

Som ni förstår har det inte varit någon bra da i dag. De flesta har nog känt sig omskakade av de som hänt. Jag känner mig ledsen och mår illa. Man sitter och tänker på saker som: tänk om han cyklat 5 sekunder senare då kanske det inte hade inträffat, eller tänk om han var ovän med någon i familjen och man inte hinner säga förlåt. Tanken är så hemsk!

R.I.P Jens Blomstrand


Lyckat kalas!

Hallå. Festen igår var jätte rolig! God mat, bra underhållning, goa människor och bra med dricka! Buggade också en hel del med pappa, Robert, pappa Anders, Hjärt-Ove, Max och Nils! Skir kul :)
Florence var nog väldigt nöjd och fick massa fina presenter.
I morgon så ska jag på garage lektion på körskolan och dansa efter det så kommer inte hinna hem ngt i mellan, så det blir en lång dag. Nu ska jag packa inför klädsimmet i morgon! God natt.

Stilig kille!


kalas

Hallå! Nu blir det snart fest. Idag har Florence sitt 50 års kalas, tror det kommer bli riktigt lyckat. :)
Jag ska ha på mig min svarta spetsklänning, svarta strumpbyxor och converse!
Bilder från ni ngn annan dag. Ha en bra kväll, krama :)

stressad

Hej, hej!
Hinner kanppt skriva ngt ska springa till buss strax. Åker till Orust i dag för i morgon är Florence 50 års kalas! Blir toppen :)
Min lilla mamma som är i London blir nog kvar där pga det jäkla askmålnet, men tror hon har det rätt bra så nog ingen fara men hon missar ju kalaset. Lite tråkigt.
Ha en toppen helg puss hej <3

Rosa pannkakor, milkshake och paket! :)

Hallåjsan!
Nu har jag kommit till ro efter denna dagen och lagt mig i sängen, gött!
Idag var det lång dag i skolan men gjorde inte så jätte mycket. Efter skolan så gick jag och Mathilda med Frida hem efter skolan. Vi gjorde rosa pannkakor och efter det ferraribils milkshake, hehe! Inte ofta man festar till det så. Sen hade min små söta flickor köpt mig en 18 års present (fyller inte år idag) och i lådan låg massa roliga saker. Fick en film, nagellack, nagelfilar, ögonskugga, c-vitaminer (hehe), nattlinne, trosa och penslar till smink. Dom är så påhittiga ;)
Men tack i alla fall tjejer, super bra! <3
Sen så har vi tränat och det var en rolig lektion. Det känns som denna veckan kommer vara toppen rak igenom! :) Ha en skön kväll, puss och godnatt.

Nya nattlinnet :)

 


ser ut att bli en fin dag!

Godmorgon.
Jga är jätte trött så har inte orkat gör någonting med mig alls. Som tur är har vi dans de två första lektionerna på morgonen så kan fixa till sig lite efter det.
Sen får jag ju inte göra i ordning mitt "nya" hår på 48 timmar från i går, så ja det blir väl som det blir. :)
Efter skolan ska jag & Mathilda med Frida hem och ha lite mys innan dansen.
Ha en bra dag, ser också ut som att vädret kommer bli mycket bra i dag me! Kramar


En bild från början av förra terminen när vi tältade med skolan

Tummen upp!

Hej, hej! :)
Idag har det minnsan varit en toppen dag rakt igenom! Skolan har varit bra, danslektionen och körlektionen gick toppen. Efter skolan och allting så körde Fridas pappa ner mig och henne till min frisör för jag hade tid för en permanent. Tog ca 2 timmar, lite träsmak i rumpan men jag kan säga att det var värt det. Känns så underbart att jag vågat förändra mitt hår efter 18 år efter som det är ganska speciellt så har jag aldrig fått tummen ur, så kan ju säga att jag var nervös! Men ressultatet då: Jag är super nöjd! Det är inte spik rak men det gör inget. Självfalla aktigt gör inte mig ngt alls. Det är lite krus aktigt men ändå inte, men det blev bra. Jag är nöjd! :)
Hoppas ni som känner mig också tycker det är fint.
(lägger inte upp ngn bild på håret i dag, får bli en annan dag när jag har tid!)

Sen har Robert också hämtat min balklänning, vill bara hem till han och pröva, pröva, pröva om och om igen! Hehe. Så tummen upp för tisdag. :)

Bilder från i morse, innan frisören.


bra, dåligt, bra!

Hejsan, hoppsan!
Tänk att en sån bra dag kan vända på en minut och bli helt värdelös och sen vända igen!? Som sagt hela dagen har varit bra. Rätt lugnt i skolan och jätte gott väder! När jag slutat för dagen åker jag hem för att byta om och äta innan dansen. Mamma och jag åker in lite extra tidigt för vi svängde för bi mitt gamla jobb (där jag helst inte vill jobba, men man tar vad man får) för att se om jag kan jobba där i sommar med, eftersom jag inte fått ngt annat. För dom som inte vet jobbade jag i ett gatukök här i Lysekil och sålde glass. Tyvärr då var glassen full så dom erbjöd mig att jobba i grillen och jag tackade ja. Skit samma om det inte är ett toppen jobb jag får ju i alla fall massa pengar! :)
Så allt var frid och fröjd, danslektionen var rolig och gick riktigt bra men SEN när man kommer hem och ska sätta sig med den jävla matten! Gick helt okej i början men sen blev det bara fel, fel, fel, fel hela tiden så då titta min känsliga sida fram så mamma kom och kramade mig lite, sen ringer jag mitt matte geni Robert och efter det gick det bra igen och nu är allt frid och fröjd igen, eller i alla fall nästan allt
!

dagens val :)



Nytt i graderoben



Har nu kommit hem från så kallade Dydalen där jag oftast bor på helgerna. Har varit en trevlig helg! :)
Trop vistelsen med Frida var inte heller så dum, vi behövde i alla fall inte stressa det fanns gott om tid! Hehe.
Det är också världens finaste väder ute och jag måste sätta mig och plugga, och hur känns det då!?? Nej inte så där jätte bra..

 


Toppen dag!

God kväll!
I dag har det varit en riktig mysig dag. Robert kom hit vid lunch tid, då jag fortfarande satt i pyjamas framför tv. Så jag fick sätta på mig lite kläder sen så drog jag med honom ut på en promenad i det fina vår vädret. Det var riktigt gött väder så passa på att ta lite fina kort också. Sen gick vi hem såg lite på tv och åt mat. Efter det åker vi och möter Louise och Nils för tanken var att vi skulle bowla men det var stängt mellan 17.00 till 19.30 och sen öppna dom igen och vi var där 17.05 lite små segt! Så vi gick ner på stan, tittade lite i affärer gick en sväng till vattnet sen blev det pizza och när vi var mätta, goa och glada var det dags för att gå och ta en bowling match eller två. :)
Första ägde jag totalt och vann, men andra gick så jävla dåligt och jag kom sist. Jag har nog aldrig varit en så dålig förlorare som jag var då, jäklar vad arg jag var hehe! 
Men det gick över efter en stund. I morgon ska jag till torp med Frida och köpa lite presenter sen ska jag hem till Robban och fira han lite i efterskott. Ett toppen slut på ett toppen lov!
Sov gott, puss!


Titta på kattens ögon, lite fräckt va!?


Packat upp & god natt

Hej igen. Nu har jag kommit till rätta här hemma, packat upp (nästan allt), duschat, ätit mat och tittat på tv! :)
Ska nog lägga mig om en stund för är super trött, men först ska jag bättra på några av mina arbeten OM jag orkar. I morgon kommer Bobbis (Robert) för vi ska åka bowla med Louise och Nils. Kommer bli tobben kul och vinna det är bara ett måste!
Jag måste ju slå han i någonting känner jag så jag tror starkt på bowling! Hehe. 
Glömde berätta i förra inlägget att jag fick halsfluss lagom till fjällen resan också, men det är nästan borta nu och det är väldigt skönt men ni får ha en fortsatt fin kväll, godnatt!
:*

Lisa goes krullig



Hemma

Hej, hallå! :)
Nu har jag varit hemma i ca 30 minuter, övningskörde 33 mil i dag så nu är jag trött. Men det är så jäkla gött att komma hem, har ju haft det väldigt bra i Branäs också! Har åkt bräda alla dagar så min kropp är helt slut. Kan säga att all den träningsvärk jag har haft förut gå inte att jämföra med den jag har nu. Har ont precis överallt. Kunde inte ta av mig en tröja själv i förr går, kunde knappt gå för har träningsvärk runt knäna och ett annat konstigt ställe, mellan tummen ock pekfingret...!? Jaja, jag har ju i alla fall haft kul och lärt mig massa nytt! :) Hoppas ni haft det bra här hemma. Men nu ska jag slänga mig in i en dusch för det behöver jag! Kramar.


Glad påsk

Hej hej :)
Har inte kunnat skriva ngt de senaste dagarna för jag har haft fullt upp med annat. Idag så har det varit världens konstigaste dag bland mina känslor. Vet inte riktigt vad det har varit med mig. Men börja med att jag hade ont i halsen när jag vaknade. Samma äckliga känsla som jag hade när ja hade halsfluss så kände mig lite nere för ville verkligen inte bli sjuk igen. Sen tittade jag och Robert buss till mig, jag skulle jag ta en som gick vid 13.40. En stund innan vi ska gå kände jag att jag verkligen inte ville åka hem när vi låg och kramades så fällde en liten tår med det fick han inte se, vill ju inte verka blödig MEN! När vi sätter oss i bilen känns allt upp och ner så när han kör iväg mig till bussen ber jag han att vända efter ett par hundrameter för vill verkligen inte hem och så börjar jag att gråta bara så där.
Han tyckte att jag var så gullig så men fattade nog ingenting, hehe. Så, så kan det gå!

Men i alla fall min kväll har varit bra ändå. Mamma jobbar kväll, pappa och Johan var i väg på ngn vuxen-moj, syster var med ngn kompis och vad skulle jag göra!?
Jo jag gick över till mina norska grannar, käka mat och titta på påsk brasan. :)
Sen har jag packat i ordning ganska mycket inför i morgon. Då blir'e fjällen.. (Branäs)

Kan också passa på att säga att Robert's lilla syster Sanna kom hem idag efter sex veckor i Storliden. Det var gott att se henne igen! :)

Men nu ska jag sova, det är nämligen jag som är the driver i morgon så får passa på att vila mig medans jag kan. Sov så gott och glad påsk!

Fjällen nästa fast nu blir det brädan!


Skärtorsdagen

Hej.
Haft visrus på datorn så har inte vågat skriva ngt. Men det är borta nu. Ska snatr gå mot bussen. Har bara danslektion i dag + körlektion så det är en bra dag. Ska till Orust efter skolan idag också. Vet inte om vi ska göra ngt speciellt!? Jag ska i alla fall äta popcorn med smör, göööött!
Inte långt tills vi åker till fjällen heller, ska bli gott att komma iväg. Ha en fin skoladag eller vad ni nu gör. Kramar!

RSS 2.0