Måndag

Tjenixen!
Måndag och segt. Hände inte så jätte mycket i skolan idag rätt segt. Vi hade sim direkt på morgonen och var tvungna att simma 40 längder, jooobbigt!
Idag har också Robert, Roberts pappa och min pappa namnsdag: Anders

Dagens kvälls träning va skön men vi var få. Så nu sitter jag och tittar på Ullared, skönt program :)
Har inte mycket mara att skriva än så här. Ha en trevlig kväll.
//
Lisa Wallin

innan träning


saknar


saknar


saknar


saaaknar





Kortfattad lördag!

Hej!
Toppen da idag. Pluggade medans robert tränade sen åkte vi till hans mysiga farmor och farfar. Om ett tag ska vi upp till lilla huset för det ska bli film och myskväll där med sanna, nils, linda och marcus! :)
Helt underbart. (Y)
//
Lisa Wallin

Tittar på gamla bilder

Hej!
Jag sitter här vi datorn och skrattar lite för mig själv. Hittat massa gamla bilder. Alltid lika kul att se :)
Fann också två bilder från min förra födelsedag. Längtar så tills jag fyller år igen. Nästan bara 4 månader kvar innan man är 18! Åh jag vill fylla år och äta god tårta och få packet :D
Idag har det inte gjorts så jätte mycket. Pluggade naturkunskap när jag kom hem och fick ett guld hjärta av mammsen. (L)
Tänkte se på House vid nio snårt. Ha en toppen kväll.
//
Lisa Wallin  











Måndag = regnig och grå

Hej!
Måndag och en vanlig skolvecka väntar.
Det är så piss tråkigt väder, man blir ju lite deprimerad av det. Vart är snön? Snö måste finnas på julafton i alla fall. Ingen snö, ingen riktig jul! vist är det så..
Tråkigt, grått regnväder är inget vidare.
Har haft träning i dag för med Ulrika och sen med Amanda. Super kul, var helt slut när jag kom hem. Men det är ju så det ska vara efter en träning.
Apropå snö och jul. Jag har inte köpt en ända julklapp än.... Har ingen aning om vad jag ska köpa. Har en liten tanke om vad Robban ska få, men det tänker jag inte skriva förens han fått det. :)
Mina syskon har jag ingen aning om eller vad JAG SJÄLV önskar mig? det är ju det största problemet, vad önskar jag mig....
Får klura lite till.
Nog om det. Denna veckan tänkte jag börja plugga lite smått naturkunskapen så jag inte behöver råplugga nästa veckan dagarna innan provet. Vi har inte jätte mycket i skolan så det är rätt slappt. Men när vi väl har ngt så får man ligga i och bevisa att man kan. :)
Måste lära mig texten på våran sång läxa också. Inte kul!!

På naturkunskapen idag skulle vi mäta hur stora lungor vi har och hur många andetag vi andas per minut i vila och efter ansträngning. Sen skulle blåsa så hårt vi kunde i en grej som visa hur mycket luft man kunde blåsa ut på ett andetag. Jag hade störst lungor, fick ut 5 liter luft på ett andetag. De andra i klassen var inte ens i närheten. Hehe det kändes kul. Då har man ju god hälsa och kondition i alla fall. Det har ju dom andra också men jag har större lungor! hehe :D

Nej nu ska jag hitta på ngt annat kul. Adios
//
Lisa Wallin



Söndag

Hola!
En slapp söndag. Har legat och tittat tv ett bra tag. Såg ett antal av snitt av The City och sen byta jag över till ngt barnprogram när det var slut! Smaska i mig lite godis också, väldigt gott! (Y)
Imorgon börjar en vanlig skolvecka, gud vad jobbigt. hehe! Vi ska också ta svininfluensa sprutan i morgon. Hoppas det inte gör allt för ont :P Nej nu ska jag göra bubbelvatten!
//
Lisa Wallin

Spice Girls

Hej!
Äntligen är det fredag. Gött med helg igen :)
Slutade kl 10.00 i dag efter att vi städat av scenen efter Spice Girls.

Igår kväll gjorde vi vår sista föreställning. Det var den bästa föreställningen. Super härlig publik och sen var min pojke och tittade så var jätte nervös! För sista han såg mig dansa gjorde jag så fruktansvärt dåligt i från mig för vår så trött på dansen och tyckte inte det var kul alls. Men i går, det var så roligt! Jag njöt av varenda sekund ute på scenen. Spice Girls glömmer jag aldrig!!
Mamma och pappa tog lite kort som jag lägger upp ngn dag.
Efter åt åkte alla ner till Old House In för eftersnack. Var inte där super länge. Var fruktansvärt hungrig och trött, så åkte hem med älsklingen. Kvällen kunde inte ha slutat bättre när jag fick somna bredvid en människa som jag älskar väldigt mycket, min Robert! <3
//
Lisa Wallin



Spice Girls

Hejsan!
Idag var premiären för SPICE GIRLS..
Vi är verkligen ett underbart gäng som dansar, spelar, sjunger, flyttar lådor och allt möjligt man kan tänka sig. Så jävla kul har vi tillsammans. :D
Alla har verkligen gjort ett toppen jobb idag. Super duktiga har vi varigt.
Våra tre föreställningar idag har gått riktigt, riktigt bra. Tummen upp säger jag bara. Så jävla bra och så jävla kul..
I morgon är det också föreställningar så får sova och vila massor.
Ska lägga upp bilder från dagen.
//
Lisa Wallin

Fräscha och snygga in för en lång dag!


Åberg såg ut som mig idag, min nya sysster!


Inte riktigt lika fräscha, men fortfarande väldigt snygga!


Uppvärmning med hela gänget, as kul!





Theodora tar sig i skrevet medans alla andra gör armhävningar.


Jag och Jossefin ser ut som systrar! ^^ 
Svettiga men galda efter sista föreställningen


Trött som ett as

Hej!
Om ni vill veta är jag trött som ett as! Vi har repade efter skoltiden och sen var det daggs för två timmars danslektion efter det. Så nu har jag så ont i fötterna så! Tycker lite synd om mig själv.. :P
I morgon är det rep mellan 8.30 till 18.00 sen är det premiär på ONSDAG!!! shit, vad kul det ska bli. Nerverna spökar allt lite, hehe.
Ska lägga mig om en stund tänkte jag. Så gött att sova :)
Orkar inte lägga upp några bilder idag, så ni får ha en toppen kväll. God natt, ciao!
//
Lisa Wallin


Toppen dag

Hej!
Sitter i fåtöljen framför tv och är förbannad för råka radera det jag tänkte precis lägga ut! Baaah, orkar inte skriva om...
Men har tittat på Idol nu, som jag hoppades på åkte Eddy ut, han är skit duktig men dom andra är snäppet bättre.
Idag hade vi repetition med scenkläderna för första gången. Är nöjde med alla byten utom ett. Så efter repetitionen åkte Mathilda och jag till Torp för att köpa de detaljerna som saknades. Jag hittade massa jag inte skulle ha och hittade inte det jag skulle ha, men det blir nog bra ändå. :) Tänkte lägga upp bilder på det jag köpte.
Resan till Torp med Mathilda var riktigt, riktigt roligt. Vi skrattade typ hela tiden och snacka massa skit, inte sant Matte? ;) hehe
Imorgon blir det Ikea med älsklingen + familj. Dom ska köpa lite nya saker till Roberts ny lilla lya. :) Sen hoppas jag på en myskväll. :). Ha en trevlig kväll!
//
Lisa Wallin


Två tröjor från Gina Tricot och en från H&M + en halsduk



Örhängen Gina Trickot


Örhängen Glitter


Armband Glitter


3 peppade danstjerjer inför repetitionen




Repetition

Hej!
Kommer berätta dagen med lite bilder! (Y)


Idag var det en hel till repdag. Alla är trötta och lite möra efter
gårdagens repetitioner.


Våra danslärare var på plats.


Två trötta men glada dansare!


En till söt danstjej som ligger ganska gött skulle jag tro.


Sångfåglarna på scen









Det var lite bilder från dagens repetition, imorgon blir det torp med Mathilda, kalas! :D
//
Lisa Wallin

11/11-09

Hola!
Första rep dagen idag och jag är heeeeeeeeeeeelt slut! Vi hade rep mellan 08.30-11.20 sen uppehåll till nästa rep som började 13.00-15.30 sen var det hem till Frida en snabbis innan kvällsdansen som var mellan 17.00-18.20 men fick gå 18.10. Så gissa om ja är trött! :P

Två händelser för denna dagen är:

1: Vad är det för en dag, vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Mathildas födelsedag, hura, hura, hura! Grattis till min 17 åring! :D

2: Vad är det för en dag, vad är det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Roberts och Lisas 3 månadersdag, hura, hura, hura! <3
 

Ha en fortsatt trevlig kväll! Jag ska packa inför rep dagen imorgon och sen SOVA. Sov gott, ciao.
//
Lisa Wallin


ÄLSKAR DIG!

little man

Hej igen!
Ser på filmen "Little Man" den är sjukt rolig. Den filmen behövde jag verkligen se så den kan pigga upp mig lite efter som jag har så mycket humörsvängningar nu. Efter filmen ska jag packa sen ska jag sov så natti natti!
//
Lisa Wallin


plugg

Hola!
Plugg, plugg, plugg. Matte prov i morgon och det är ju skit svårt! Får se hur det går, hoppas inte inte på för mycket. Sak snart återgå till pluggandet.
Imorgon blir det också rep hela dagen, kul! :)
//
Lisa Wallin

två roliga läxor och en tråkig!

Goddag!
Förtillfället sitter jag instängd på mitt rum som är ytterst ovanligt. Försöker lära mig min sångläxa och går igenom danserna inför Spice Girls som är nästa vecka. Kom gärna och titta! Kan redan nu säga att ni inte kommer bli missnöjda. Föra årets konsert var det till och med ett par "tuffa" killar som sa att det var skit fräckt och att dom hade velat vara med så det är värt att komma och titta. Det är nästa vecka under onsdag och torsdag. Kommer berätta mer om tider och så när jag vet allt. :)
Om ett tag så ska jag räkna matte med ett riktigt geni så jag fattar ngt inför matteprovet på onsdag. Nej nu ska jag forsätta med mitt. Ha en fortsatt trevlig kväll, ciao!
//
Lisa Wallin

Inget mer "ensam mamma söker" på väldigt läng!

Godkväll!
Yes pappa fick igång tv:n! Så nu har jag tittat på sista avsnittet av "ensam mamma söker" och ett extra avsnitt av "ensam mamma söker". Så nu är det nästan ett helt år kvar tills nästa gång. Hehe!
Nej nu ska jag sov, ser framemot rep veckan med Spice Girls grymt mycket, ska bli skit kul! Men ännu roligare att få visa upp det! Sov gott, adios! :)
//
Lisa Wallin



fars dag

Hej!
Farsdag i da. Äta middag med familjen om en stund. Pappa får en chokladkaka av mig, kom på det när jag satt på bussen hem så fick bli en sväng till ICA.
Gårdagen var mycket trevlig och kvällen kunde inte slutat bättre än va den gjorde. Men de tänker jag inte berätta!
Idag så var det en lång och go sovmorgon men älsklingen. Efter frukost åkte vi hem till Roberts mormor och morfar och åt farsdag middag med hans släkt, väldigt trevliga. :)
Nu är jag hemma och tv funkar inte!!! och det som är "ensam mamma söker ikväll" som jg inte kan missa...
Men får se om dom får liv i våra apparater. Nu ska jag ta mig en macka eller en frukt, Ciao!
//
Lisa Wllin

Det är daggs för Fredags mys.

Hej!
Har haft en otroligt rolig da i dag. Slutade kl 12.00 och sen så blev det fotning med Frida och Mathilda, hehe super kul! Vi skulle spela lesbiska till ett arbete i skolan. :D
Sen gick jag med Frida hem en stund innan Robban kom och såg på "Vingar av glas" den är väldigt bra..
När Robban hämtade mig åkte vi hem och myste lite. Vi lagade också fläskfilé och potatis. Gött! sen var det Idol så klart! Tove, Resa och Erik är klart bäst!  Hoppas verkligen att ngn utav dom vinner Idol!
Imorgon ska jag med till Orust. Ska med på ngn års fest för Robbas fotbolls klubb, kan bli intressant! :)
Nu ska jag åter gå till myspyset framför tv:n med min älskling och lite av familjen. FREDAGS MYS (L)
//
Lisa Wallin


Härlig tisdag.

Hej!
Börjar med att jag har haft en mycket bra dag. Dansen gick bra, repet inför spice girls gick okej. Känns bra helt enkelt! När jag kom hem gick ut på en power walk. Sen var det hem, duscha och hjälpa mamma med maten för mormor och morfar skulle komma över på middag. Funderar lite på vad man ska önska sig i julklapp. Brukar alltid komma på det efter julen men tänkte jag skulle komma på det innan i år. Kanske presentkort på IKEA, en ny parfym och pengar är ju aldrig fel. Får se om jag kommer på ngt mer. Det är ju ett tag kvar! Men sen kommer nästa problem vad man ska köpa till sina nära och kära? :) Får se vad jag kommer på. Men nu ska jag gå och packa ner mina danskläder och ta fram vad jag ska ha på mig i morgon. Ciao!

//Lisa Wallin


Power Walk!


Frida Börjesson i sina hårdaste dar!


Så var det skola igen.

Hej!
Så var det skola igen. Kanske inte veckans höjdpunkt om man säger så. Vi började med idrott i ishallen, fortsatte med klassråd, lunch, engelska och till sist naturkunskap.
Kom hem runt 16.10 och skulle med en buss igen 17.10 för att hinna in till dansen. Så det var bara hem och slänga i sig lite mat, byta om och gå igen. Bussen var sen som vanligt kom istället 25 över (15 min sen) så när jag egentligen ska komma i till stan med 5 min tillgodo kommer jag alltid 5 - 10 min försenad, inte så rockigt! När jag kom till dans salen var det bara en till där så lektionen blev inställd och det var bara till att knala ner till bussen igen. Inte värt!

Första avsnittet av Ullared började idag kl 20.00 på kanal5. Det var super mycket sköna människor med, verkligen ett roande program. Jag och mamma satt och skrattade en hel del. (Y):)

Nu ska jag snart gå och packa ner mina danskläder och ta fram vad ja ska ha på mig i morgon. Blir nog ett par jeans och ngn vanlig långärmade tröja med en sjal till kanske och sen blir det att lägga sig i sängen, gött! God natt, ciao.
//
Lisa Wallin


Saknar min älskling väldigt, väldigt mycket! <3



RSS 2.0