18 snart 19

Haaj!
Ligger i soffan utslagen efter en härlig träning. Mamma står i köket och bakar bullar och fixar iordning min tårta eftersom jag blir 19 år i morgon!
Klassen åker till Stockholm i morgon men jag ska ju till Hemsedal på torsdag så jag är ledig två dagar nu innan jag sticker, känns inte helt felt!
Nu ska jag bara ligga och gotta mig sista dagen som 18, kanske ta en nybakt bulle och ett glas mjölk också! :)
puss hej!


Två bilder från i lödags då vi hade vår egna lilla förfest innan vi gav oss ut!


Söndag!

Hej!
Nu har jag äntligen skickat in projektarbetet!! Känns både bra och nervöst..
Det blev lite strul när jag skulle skicka in det för en av mina lärare skickade tydligen ett mail till hela klassen för ca 2 veckor sen om hur man skulle skicka in rapporten, men inte till mig och de hade också registrerat en mapp på skolans hemsida där man skulle skicka in rapporten men den hade jag heller inte fått, så fick skicka in hela till min handledare istället.
Inget av detta förvånar mig heller för flera av våra estetlärare är väldigt slarviga tyvärr..

Nog om det, igår skulle jag egentligen vara hemma och ta det lugnt med det slutade med att jag åkte ut till Frida och vi bestämde oss för att gå ut. Vi var på förfest hos Pezon (eller hur han stavar sitt namn) och sen till Old House en sväng innan havsbadet och då hade vi jätte roligt!
Men havsbadet då, så jävla tråkigt var det, inte alls roligt och kallt som fan! Onödiga pengar, skulle stannat hemma. Jag och Frida var i alla fall hemma innan två, vi käkade lite och sen så la vi oss och sov och vaknade inte förens 12.00 idag väldigt skönt! :)
Ska försöka få tag på en bild från igår och släng upp sen men nu Solsidan, Adios!


Uncle Ulf

Hej-hopp!
Idag kommer min farbror plus fru hit så mamma och pappa står i köket och lager en festmåltid, massa gott!
Robert spelar zombie (ngt x-box spel tror jag) och jag ska snart lägga mig och se på One Tree Hill.
Ha en skön fortsatt dag, kramra!

Skid VM

Hejsan, hejsan!
Idag är det gråt och mulet, inte alls så fint som det varit i veckan! Så jag passa på och åkte in till Torp Köpcentrum för att leta present till syster som fyller nästa fredag (5 mars). Mötte även upp Robert på Torp, men nu är vi hemma och har myst ner oss i soffan med pappa framför skid VM. Jag tycker inte att det är så roligt men man får väl ställa upp för laget :)
 



Wonderful day


Plugg, kära plugg

Hej!
Nu har jag pluggat en massa och om en stund ska jag och syster ut för hon ska hjälpa mig att filma en dansuppgift! :)
Hörs senare, bye


The Last Song

God eftermiddag.
Har precis tittat på The Last Song, den var riktigt bra och några tårar lockade filmen också fram. Nu ska jag göra lite nytta och plugga, ciao!


It turned out to be a disappointing

Hej!
Har legat och tittat på One Tree Hill hela dagen, det blir verkligen en drog när man väl börjat!
Min studentklänning kom också idag och vilken besvikelse det var. Den var alldeles för stor (st S) och den var genomskinlig och såg ut som en stor säck på.. Kändes väldigt tråkigt så får skicka tillbaka den! "/
Men får ta med mig min mamma eller pojkvän till Göteborg ngn helg och försöka hitta en ny.
Nu ska jag sova så jag hinner med det jag planerat imorgon. God natt

Så här söt var den på bilden i alla fall!


Monday

Hejsan svejsan.
Är nu hemma efter ett par dagar hos Robert. Har ätit lite, sköt lite sommarjobb och snart ska jag och mamma ut och springa... hoppas vi inte slår ihjäl oss! Ciao

thumbs up

Hej!
Idag har jag strykit och hängt upp nya gardiner hos Robert. Tänkte jag skulle få upp lite tavlor på väggarna också innan jag åker hem idag.






Halsfluss?

Hejsan svejsan!
Om en timme ska jag åka iväg med min sjuka pojkvän till sjukhuset. Han har antagligen halsfluss stackarn... Så det måste kollas upp så han kan bli frisk till Hemsedal!!

Igår blev var det myskväll med hela familjen Josefsson :)
Vi åt tacos och till efterrätt blev det fruktsallad (som jag hade gjort) och lite mörkchoklad på det, mumms! Vi tittade även på Let's Dance och Skavlan och sen somnade jag som en stock i soffan.. as skönt!
Nu ska jag göra mig i ordning, kramar!

Massa sol idag förresten, underbart!


In School

Hej!
Sitter och töntar mig i skolan med Frida och Ström!
Tänkte jag skulle åka hem vid två för att träffa mina små kusiner och sen bär det av mot Orust för att ta hand om min sjuka pojke!



Music

Hej!
Idag hade musikarna konsert så åkte in, tog lite bilder och lyssnade på våra duktiga musiker!
Nu ska ja lägga mig i sängen och titta på OTH! :)







Nr 5

Mitt favoritämne!

Är bland annat historia! Det alltid så mycket nytt man kan lära sig och det är väldigt intressant om man han en ruskigt bra lärare som jag hade, Leif All.
Det mest intressanta att läsa om är all de stora världskrigen och alla de olika diktatorerna som har funnits genom tiderna, för man fattar ju inte direkt hur de tänker!?

Sen såklart är dans ett favoritämne, annars hade det varit jobbigt så mycket som vi dansar. Det bästa är att man alltid är igång och rör sig flera dagar i veckan och sen så blir man ganska rörlig i kroppen. Sen så är det jätte roligt att få stå på en scen och visa upp vad man har jobbat med och sen ta emot applåder! :)

I högstadiet var det bästa jag visste att sy och det valde jag även att göra som projektarbete. Det är inte lika roligt som jag kommer ihåg det men nu när jag är klar känns det jäkligt skönt och jag är rätt så stolt över mig själv! 

Här är en bild som Frida tog på mig när vi var i skolans fotostudio för att ta kort på våra resultat inför våran utställning som vi fixa i ordning idag!
Som för dom som är nyfikna på hur det blev, gå till esteternas korridor så hittar ni vår utställning vid bildsalarna!

 


Ralph Lauren

Hej!
Nu ska ni få se vad pappa fick av sina snåla barn (Jag, Emma & Johan) + svärsonen (Robert) när han fyllde år igår! :)

En Ralph Louren parfym - doftar jätte gott!


Här är även en bild på vårat nya badrum!



Valentine's day

Hej!
Idag är det som alla vet alla hjärtans dag. En dag som är väldigt jobbig för många och en dag som kan bli väldigt mysig!

För mig har det alltid varit en mysig dag oavsett vilken situation man är i för idag är det nämligen min pappas födelsedag. Så ikväll kommer mormor och morfar hit och äter god mat och så klart tårta! :)

Grattis pappa!



Såklar önskar jag att min älskling kunde vara med mig i dag, men han är i Skövde - Jönköping eller ngt liknande och jobbar så jag få slå han en signal sen!

Älskar dig! <3


Resultat




bullbak!

Hej!
Jag håller på att baka bullar förfult tills pappas födelsedag imorgon. De blir nog inte lika vassa som mammas men det är tanken som räknas. Undertiden håller jag även på att finslipa på projektrapporten och den blir riktigt bra må jag säga! :)



 

Gårdagen i bilder







Missa tyvärr att ta kort på huvudrätten och inga ansikten läggs ut nu, måste checka med flickorna först!
Nu ska jag skriva det allra sista på projektrapporten - sammanfattningen, skönt! :)


My favorites right now

Christian Walz - Maybe not

Phoenix - Everything is everything

Veronica Maggio - Jajaja

Salem Al Fakir - Split my personality


Halvåtta hos mig!

Hejsan :)
Idag åkte jag och lillebror in till Torp Köpcentrum för att köpa present till pappa som fyller på måndag. Sen fick jag också inhandlat ett par marinblå chinos från H&M 199:-

Ikväll ska jag, Fanny och Lisa hem till Frida för vi ska köra halvåtta hos mig och första bjudning är då hos Frida, kommer bli väldigt mysigt och självklart ska vi se på melodifestivalen!
Nu ska jag skriva lite på projektarbetet innan jag åker iväg, kramar.

Kvällens påklädnad



Nr 4

Min Familj!

Min familj består av: Mamma Sofia, pappa Per, lillasyster Emma och lillebror Johan.
Mamma och pappa träffades i nionde klass och har de har varit tillsammans sen dess. De gifte sig vid 22 års ålder och fick mig vid 24 års ålder.
Emma kom två år senare och Johan 5 år senare

Min familj är underbar. Vi har alltid roligt tillsammans, vi bråkar såklart som alla familjer gör och vi gör saker tillsammans.
Vi är alla sockerråttor och vi unnar oss alltid fredags mys (inte jag då som är nyttig nu förtiden).
Det bästa som har hänt oss enligt mig är att vi flyttade hit till Lysekil 2003. Vi bor jätte bra och väldigt nära havet och vi trivs som handen i handsken!
Jag älskar min familj för dem de är och har ingenting att skämmas för! Klart när man var mindre var ju alltid mamma och pappa pinsamma men vem tyckte inte det? :)

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag älskar dem och familjen Wallin är bäst!

Har ingen bild på familjen så det får bli en kusinbild istället!


Some day..

Gokväll allesammans!
Jag måste börja med att jag har en sån sjuk träningsvärk i mina höfter  och axlar efter Hovfjället i måndags! Men dansen från i går och i dag har nog bidragit lite också för har träningsvärk lite var stans.. Men träningsvärk är bra värk :)

Dagen har varit ganska lugn, fick fört över säsong 7 av One Tree Hill från min klasskamrat Idas dator så nu ska jag börja nörda igen, jippi!
Jag och Frida tog även tag i vårt projektarbete. Vi fotade våra klänningar med lite rekvisita och så till vår utställning som vi ska ha som en liten för redovisning. Kan väl säga att det finns finare kort på mig men det får gå, tror det kommer bli bra!

När jag kom hem hade mamma en pluggkompis här och hon hade med sin lilla, lilla hundvalp och gissa om jag smälte direkt eller!? Hon var så fruktansvärt söööt och hette Svea!
Men hon var väldigt busig och ville bita i allt som rörde sig! Så nu försöker jag övertala mina föräldrar att köpa hund men det går inte lika bra som jag hade hoppats på...

Nu har jag också tittat ikapp "Sommar i Sverige" och tänkte göra mig iordning för kvällen och titta lite One Tree Hill :D
Soov gott!






Pictures - Hovfjället

Hej, här kommer lite bilder! :)





Jag var inte storfotografen igår, men för mer bilder gå in på
http://josefinestrom.webblogg.se/

Sore muscles

Go kväll!
Ligger nu i sängen efter en hel dag i Hovfjället. Det har varigt sjukt roligt och helt klart ett underbart minne med mina kära vänner. Vi har fått sett och skrattat åt många härliga/ roliga vurpor och annat kul som andras skidtekniker! :D
Men bilder och roliga händelser kommer upp i morgon eller under veckan för nu ska jag bara släcka och dö ett par timmar i min härliga säng! Sov gott :)

Ps.. Jag har träningsvärk i mina vader och är nog inte ensam om detta!

Rolling in the deep

Heej!
Tråkigt nog är det söndag idag!
Men det känns helt okej ändå för i morgon så ska vi som går idrott och hälsa B och till Hovfjället över dagen. Kommer bli grymmt roligt. Men enligt vädret ska det regna imorgon men får hålla tummarna att det inte gör det.
Vi ska i alla fall samlas HALV SEX vid skolan i morgon, sjuk tidigt så jag ska sova hos min Frida idag. :)

Är fortfarande kvar hos min kille. Vi tog en sovmorgon idag och käka frukost vid halv tolv och sen blev det en dusch!
Roberts föräldrar har också varit här och druckit kaffe och så har vi pratat om massa möjligheter som man kan göra med huset. Tror nästa projekt här är att bygga ut och det kommer göra så mycket! :)
Men nu får jag ta vara på den tid som jag har kvar med Robert, kramar!

Nya favorit låten
Rolling In The Deep - Adele

Idre -  februari 2010





Kosedress.no

God morgon - förmiddag!
Har gosat ner mig i Roberts kosedress i väntan på att han ska anlända hem från sin träning.
Tänkte ta mig en dusch och fixa till mig lite för idag ska vi på kalas till Roberts pappas morbro. :)

Här har ni dom - as sköna, önskar mig den röda av Robert när jag fyller (om 23 dagar) Perfekt till Hemsedal när man är frusen och kommer in från grymmma backar!
http://kosedress.no/index.php?page=bestill


Secrets

Hej!
Sitter nu på vår nästa sista lektion (Kultur och idé historia) så jag och Frida letar studentklänningar, och jag tro att jag hittat den jag vill ha men lägger inte upp ngn bild nu.
Senare i eftermiddag tar jag bilen och åker  ut till Orust över helgen. Vi har några saker inplanerade som kalas på lördag och resten får ni inte veta, privat! :)
Ha en fin fredag, kramar!




Svart till Frida!

Du är underbar min vän och du lyser upp min dag.
Tack för att jag har dig, love you very much! <3

Ses i ishallen i morgon, kör hårt med oss nu! Puss :*


bloggrape.....

.... förlåt Lisa, att jag loggar in på ditt konto utan att fråga om lov, men jag vet att det är OK!

Du är en fruktansvärt underbar vän, och med dig känns allt så lätt. Jag kan inte tänka mig en vardag utan min egna solstråle. Du är värd allt i hela världen och lite där till. Allt du skrev innan stämmer, och det är sjukt att man kan lära känna en person så väl under bara 2 år....
Ingen är perfekt, men du är så nära det bara går och komma! Ses i skolan imorgon. Godnatt :)


Education

Hej!
Idag har det varit en heldag i Trollhättan mina vänner. Vi var på universitetet där man kunde gå på massa olika föreläsningar, samla på sig broschyrer om olika utbildningar, prata med folk som studerar där och ställa frågor om man hade funderingar, plocka på sig pennor och karameller (inte jag som inte får äta men alla andra gjorde). Vi var där för att försöka lista ut vad man vil utbilda sig till eller vad man skulle kunna tänka utbilda sig till o.s.v..
Mitt drömyrke har varit Polis ett bra tag nu men man måste ju ha en B och en C plan ifall man inte kommer in och allt det där. Så jag funderar ganska starkt på Socialpedagog eller en Socionomutbildning. Har lite planer på att söka i både Trollhättan och Göteborg så får jag väl se om jag kommer in och är sugen till hösten! :)

Just nu sitter jag och försöker bli klar med projektrapporten, de finns lite jobb kvar men den är nästan färdig nu och det kommer bli så skönt när det här är över och man kan fokusera på lite annat också än att känna sig stressad över detta! OCH i morgon är det fredag och det är ju bara pricken över i, gud så gott det ska bli med helg säger jag bara!
Kramar :)

Idag på bussen, Jossan och Minne var lite trött


Nr 3

Min bästa vän
Jag kan inte välja ut en person som står mig närmast utan jag kommer skriva lite kort om tre personer som ligger mig varmt om hjärtat!

Frida Blanc
Är en tjej med en stark vilja och tydliga åsikter och hon säger vad hon tycker.
Jag och Frida fann varandra när vi började i gymnasiet. Vi hade valt samma program och inriktning (estet dans). Innan vi lärde känna varandra gick vi i samma högstadie och även fast vi aldrig pratade med varandra så tittade vi alltid snett när vi gick förbi och vi viste ganska tydligt vad vi tyckte om varandra, inte så bra vill säga! Och nu kommer det stor MEN så lärde vi känna varandra ganska så fort och kom väldigt nära. Så sen vi började gymnasiet har vi varit väldigt tighta.
Frida som person är en väldigt snäll tjej och om något inte är som det ska ser man det på en gång eller märker eller HÖR, hehe!
Man kan alltid lita på henne och om man har varit med om något jobbigt som finns hon alltid där till hands. När vi träffas gör vi oftast inget speciellt vi brukar oftast bara vara och köper ofta ngt gott som vi mummsar på framför Animal planet som är ett av favorit programmen :)
Frida är en tjej som man alltid skrattar med och kan vara sig själv med! Vi är som ett gift gammal par som siter och skiter när den andra duschar typ! Hehe.
Hon är en underbar person som jag aldrig kommer släppa taget om! <3



Louise Staxäng
Är en tjej som kämpar mot en jämställdhet mellan kvinnor och män.
Det är något som hon ofta pratar om och hon bevisar både teoretiskt och praktiskt att kvinnor är minst lika duktiga, starka, uthålliga o.s.v som männen är. :)
Hon älskar också utmaningar, tävlingar, skogen, djur typ allt som har med att vara utomhus att göra, man kan säga att hon är en liten skogsmulle men det hör nog ihop med att hon utbildar sig till äventyrsguide!
Men Louise är en person som ytterst sällan prata illa om andra människor.. det finns undantag då hon är arg på sin pojkvän Nils, hehe!
Hon finns alltid där för mig och vi har hängt ihop sen högstadiet så Louise är nog den som vet mest om mig eller kan mig bäst skulle man kunna säga.
Hon kan aldrig sitta still så när man är med henne så gör man alltid något. De ända gångerna hon är stilla är när hon tittar på kärleksfilmer eller när hon sover.
Man skulle kunna jämföra Louise med ett duracellbatteri. Hon vaknar 06.00 och är över allt, upp och ner, hit och dit o.s.v tills klockan blir ca 21.00 då är det som om hon har gått i ide.
Det är den gladaste tjejen jag vet och ja tycker om henne mycket! <3



Beatrice Tobin
Är en väldigt smart och musikalisk tjej och killgalen!
Hon har en otroligt vacker sångröst som gör att man får gåshud så fort hon öppnar munnen. Hon är väldigt tjejig och tycker mycket om katter.
Jag lärde känna Beatrice när jag flyttade hit från Linköping 2003 tror jag det var. Jag började i femteklass med henne och alla andra som gick där då.
Vi har alltid varit kompisar sen jag flyttade hit men inte förens mitten/ slutet av högstadiet blev vi riktigt nära vänner och har varit sen dess.
Precis som med Louise och Frida kan man alltid prata med henne och hon finns där för en och man har alltid roligt i hennes omgivning.
Beatrice är en lugn tjej men när hon är väl igång så är hon igång!
Hon gillar att träna och ägnar mycket tid åt skolan!
Hon är en tjej man inte kan tycka illa om och hon skiner alltid som en sol <3
Tyvärr hitta jag ingen annan bild på oss två än den här fula!


A day off

Hej.
Idag har jag varit hemma så gick upp runt halv elva och gjorde mig lite "lyx frukost" som bestod av vaniljyoghurt som jag blanda i lite Lemon curd i för att få lite citron smak sen så hackade jag i lite kivi och till sists frukost-hjärtan i fullkorn, mumms!
Sen så har jag sytt och grejat lite på mitt projektarbete och förberett ett tal i svenskan och runt tre tiden åkte jag och Frida in till Torp Köpcentrum.

Där införskaffade jag mig ett finare nattlinne, för har ju hört att genomskinliga nattlinnen ska gå hem hos killarna så jag och Frida köpte oss ett varsitt så får vi väl se vilka resultat det blir av det ;)

H&M 99;-


RSS 2.0