Älskar dig tjejen!

Hej!
Om ett par timmar ska ja träffa min solstråle som lyser upp min dag varje gång jag ser henne.
Mys med dig och kanske Beatrice ikväll (Y)




Från när jag och Louise cykla till Orust.






Kram, kram <3

Natt inlägg.

Hej!

Natt inlägg kan vara bra när man inte kan sova..

Idag har jag jobbat morgon/dag, sen så mötte Mathilda och Frida upp mig för att gå hem till Frida och fixa en present till vår lilla Lisa som byter skola.

Vi tog ett kort på oss tre som vi rama in och skrev våra namn på, jätte fint.

Sen gick vi till Lisa som precis kommit hem från Australien efter en månad ! Saknat den tjejen enormt mycket..

Så vi titta lite fotton och gick en sväng på stan i regnet.

Sen skulle jag hem till våra gäster men passa på att krama om Robert som var i stan innan jag åkte hem. J

I morgon så ska ja kanske köpa en kamera och sen träffa Louise och senare Robert och gänget. Mys! <3

Snart slutar jobbet med, sista dagen på måndag. GÖTTTT

  

Kram, kram <3


Det kommer bli en toppen kväll :)

Hej!

Nu har jag städat klart, tvättat håret, satt på mig kläder och sminkat mig lite. Så nu ligger jag och väntar på att Louise ska komma med eller utan syssling :)

Då ska vi äta lite kycklingsallad sen ska vi vänta in Robert och Nils som också ska komma hit sen åker vi in till Lysekil för att lyssna på Takida! (Y)

Det kommer bli super duper trevligt..


Senare i kväll/natt kommer gamla vänner från min gamla hemstad, Linköping. Ska bli kul att träffa dom igen, det var ett bra tag sen sist, speciellt deras son, Jonas som är 5 timmar äldre än mig och som ja känt hela livet och hans flickvän som jag aldrig träffat :)

Hoppas ni kommer få en lika bra kväll som ja kommer !!


Kram, kram <3  


Inte mycket att göra.

Hej!
Nu sitter jag hemma hos min lilla kines, Emma!
Vi har inte gjort så jätte mycket men vi tänkte gå ner och bada när det regnade men när vi kommer utanför dörren så slutar det. Typiskt ..
Jobb i morgon men ledig fredag, gott ! :)

Kram, kram <3

Bilden är inte tagen idag men visst är den hrälig!
Emma Maria Berghult <3

Alltid lika mysigt!

Hej!

Idag gick jag upp skapligt för jag fick nämligen besök från Ellös idag av Robert. :)<3

Det var super duper mysigt !

Vi tog en promenad, låg och snacka lite.

Alltid lika mysigt med dig. Sen så blev klockan mycket och han fick köra in mig till jobbet, snäll kille det där. :)

När ja kom dit var det jätte mycket att göra i ca kvart, tjugo minuter sen så var det hel lugnt resten av kvällen. Ganska skönt även om de är lång tråkigt ibland !

Om en stund ska jag släcka, har en liten sovmorgon  till kl 10:00 i morgon sen måste jag upp och dona innan jag börjar jobba vid 12:00

Sov gott!


Kram, kram <3


Galet bra !

Hej!

I morgon är det bara två veckor kvar innan jag får semester !

Det ska bli så skönt att slippa lassa glass hela dagarna och lukta rök & stekos, usch.

Men kan berätta lite om min underbara helg som verkligen inte fick ta slut men gjorde det ändå?

Fredags då: jag jobba mellan 12:00 - 18:00  sen efter det gick till bussen som gick 18:20 hem till Louise. När ja kommer fram så byter jag om från arbetskläderna till ngt mer bekvämt. Sen efter en halvtimma så där så kom våra gäster från Ellös, Nils och Robert (:

Så när dom kom packa vi ihop oss i bilen för att åka och handla mat som vill skulle ha med oss till havet. Det blev bagetter, räksallad, fysalis, chipps och dricka. Det var inte fel. Vädret var underbart lika så mitt sällskap. (Y)

Efter en stund nere vid havet så åkte vi hem till Louise runt 23:00 för att sätta på en film, en kärleksfilm så klart.. sen efter det var det läggdags. Riktig mysig dag !

På lördagen så jobba Louise och vi tre låg och slappa i Louises säng, jag somna till en stund också. Sen så körde grabbarna in mig till stan för jag skulle jobba. Sen väntade det tråkiga avskedet L

Men vi ska ses snart igen.

Idag så har jag bara jobbat och inte gjort så mycket mer och ska inte göra det heller!


Kram, kram <3


Mysiga dar :)

Hej!

Nu har jag äntligen än lugn stund att skriva lite.

I tisdags var jag på Harry Potter premiären med Beatrice. Filmen var bra, men hade förväntat mig mera (har inte läst böckerna) trodde den skulle vara mer läskig och känslosam men tycker den var rätt lam. Den sämsta hittills enligt mig, men får se hur de två sista filmerna är. (:

I onsdags åkte jag hem efter jobbet och packa ihop mina saker sen så körde jag ut till Fridus för en övernattning hos henne, mys! Vi gick en sväng på stan, köpte lite godis, kolla in om de fanns några roliga sommargäster sen gick vi och handla för vi skulle göra en pasta salad. Den blev riktigt bra!! De gick någon dålig film på tv vi såg också, "skenet bedrar". Det var ingen höjdare. Vid 23:00 tiden gick vi till stan igen för att hälsa på en kompis till Frida sen bar det av till hemmakväll för att hyra en skräckis. Minns inte namnet men såg nog inte hälften av den för jag var så rädd! Haha, lite mesig är jag när det gäller sånnt.

Idag var det en rätt slapp morgon för Frida och mig. Men vid ca 13:00 bar det av till gymmet för att träna lite och stretcha (det var inte igår jag stretcha) så tro det eller ej jag kom ner i spagat utan att sträcka mig! :D

Sen har det varigt en rätt lam dag. Men har haft jätte mysigt.

Frida du är galet bra! <3


I morgon efter jobbet ska jag hem till Louise och så ska Robert och Nils med komma. Vi ska ha filmkväll äta och ha det jätte mysigt! Längtar <3


Kram, kram <3


Hard work, work!

Hej!

Seg dag i da. Mulet väder idag med.. Undrar när solen vill titta fram hos oss?

Snart förhoppningsvis, till helgen skulle vara perfekt för ja och Louise har fina planer till dess!

Snart ska jag iväg och jobba *suck* inte peppad för fem öre.

Antingen har man sura kunder eller sura chefer..  Men innan jag kör in så ska ja lägga in lite ny musik på mim telefon iaf de blir tråkigt.

Ha det bäst! (:


Kram, kram <3


Söndag och sol.

Hej!

Idag är jag ledig och det är riktigt skönt må jag säga!

Pappa kom och väckte mig runt 12:00 för han tyckte det var dumt och sova bort hela dagen. Kanske han har rätt i? Men ja kom upp en halvtimma senare. Tog mig lite frukost, titta lite på tv. Sen så var de dags att klä på sig för vi skulle åka och handla och jag skulle köra.

Jag har blivigt riktigt duktig på att köra nu. Pappa berömde mig och sa att det var skönt och åka med mig nu när det gick lugnt och smidigt på vägarna. Så jag ska få köra nästa lång resa vi ska på! Jippi (:

Sen när vi kom hem har jag inte gjort så mycket. Det har också varigt sol på första gången sen onsdags? Riktigt skönt, så satt på altan förut med mina små kusiner och moster.

Tänkte också lägga upp en bild som jag gjorde om idag bär jag hade tråkigt! (:


Kram, kram <3



Lite allt möjligt

Hej!

Jag har inte fått bilderna av Louise än från våran lilla tripp till Ellös så jag skiter i bilderna och berättar hur det var istället :)

Vi möttes ovanför buabacken (en lång backe) kl: 07:00 på måndag morgon (29 juni) började vi cykla mot första färjan. Det var så typiskt när vi kommer cyklande kanske 20 meter från färjan så tänger han bommarna och åker iväg från oss. Det var riktigt taskigt för han såg oss komma... Men men. När vi väl kommit över Gullmaren så började våran cykel resa på 6 mil totalt. Eftersom vi började så tidigt så var det inte skit varmt när vi cykla och det var riktigt gött. Det var alldeles lugnt på vägarna och alla låg och sov.

Men Louise och jag hade det jätte mysigt och framför allt roligt! När vi kommit fram till andra färjan så kommer vi över på en Ö som bara bestod av backar!! (minns inte va öarna heter) men seriöst det gick upp och direkt nerför sen cykla man ett par meter så gick det upp och sen ner. Tråkig Ö! hehe.

Men iaf när vi kommit fram till Nils hus (Lousie´s pojkvän) efter 3 timmars cyklande så hämtar vi nyckeln för ingen var hemma. Han jobba o hans föräldrar var iväg. Vi lasta av oss packningen, tog en ryggsäck packa ner badkläder och började cykla ännu 11 km för att komma till hanns jobb och en badplats.

Väl framme hälsar vi på Nils som sedan visarvägen till badstället.

Efter en timma kommer Nils för då har han rast. Han och Louise hoppar i vattnet.

När Louise ska gå upp på stegen trampar hon på en jätte brännmanet för Nils sa att det var en sten, haha. Shit dessa två är för goa!

Men sen så låg vi och sola ända tills Nils sluta vid fyra, och Louise bränner sönder sig totalt! Stackarn, hon hade så ont.

På kvällen hämtar Nils kompis Robert upp oss för att åka och bada igen med lite kompisar till dom och senare åker vi hem till en som heter Max, mycket trevligt!

Dagen därpå så sover vi jätte länge Louise och jag och gör oss hemma stadda för vi var ensamma, Nils jobba till fyra igen.

Sen när han slutat så sätter vi upp ett kubb och så kom Robert och Sanna och spela kubb och ett annat spel. :D

Runt nio tiden på kvällen var det dags för att åka hem.. Hade gärna stannat längre!

Alla är så himla bra på Ellös. J


En rolig händelse: Louise hade ju bränt sönder sig och samman och hade frågat Nils samma dag om dom inte hade ngn salva. Men Nils sa nej de har vi inte... Kvällen där på ca en timma innan vi åkte öppnade Robert Nils kylskåp och sa: Nils varför står det en salva i kylen? Nils svarade: jag vet inte, vad är det för salva? Robert säger: det är aftersun. Haha stackars Louise! :)




(Lördag 4 juli) Så var Nils o Robert och två till kompisar i Lysekil och hälsade på. Jag jobbade tvär kväll. Men när jag slutade jobbet kom dom för bi och hämta upp mig inklusive Louise så klart :)

Vi gick mot norrahamnen för att titta på invigningen,. När vi kom dit så såg pojkarna att det fanns ett öltällt så dom gick ju så klart dit. Då gick ja och Louise ut på en brygg där det inte var så mycket folk och satte oss intill havet. Precis när killarna kommit tillbaka och slår sig ner så börjar dom skjuta raketer. Det var som i en film. Det var så otroligt mysigt!!

Sen gick vi till deras båt och efter en stund så åkte jag hem!!


Idag onsdag 8 juli så är jag ledig första gången på en vecka och det är såååå skönt! :D

Var på Torp igår också han shoppade lite med Emmy! :)



1 skor: Dinsko
2 byxor: Veromoda
3 bikini: H&M


Snart så!

Hej.
Så fort jag har fått alla bilderna av Louise ska jag skriva om våran lilla resa till Orust (Ellös)
Ha de gött så länge :)

Kram, kram <3

RSS 2.0