Lite smått och gott.

Hej!
Har varit en okej dag. Haft fyra olika danspass är helt slut i kroppen och mina benhinnor värker mer än någonsin!
Prata med min favorit kille nyss, ska åka till han på fredag och jag längtar såååååååå mycket! Sen ska ja får träffa lite släkt för första gången, spännande! :)
I morgon blir det tyvärr ingen dans för mig, är alldeles för svag i mina vader nu eftersom jag har så ont så jag var tvungen att vila, känns skit men måste ju!
Annars blir det en väldigt lugn dag i morgon skulle jag tro.. Men shiit va kallt det är nu. Time att leta fram understället "långkalsångerna". Men det är rätt skönt, bara solen håller sig framme så är jag nöjd.
Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp i morgon, godnatt!
//
Lisa Wallin

Bra avslut på kvällen.

Hej!
För tillfället sitter jag på en stol bänkad framför idol med datorn i knät och en syster som plattar mitt hår. Kan inte bli bättre än bra! (Y)
Jag, Frida och Mathilda har kommit överens om att vi ska bli lite mer hälsosamma. För när man går på p-piller som vi tre gör så blir man så gotte sugen och lägger på sig lite extra hull så vi ska ut och gå minst 3 gånger i veckan utöver det vi tränra annars som är 6 danslektioner på 4 dagar. Nu inför konserten och ett projektarbete blir det åtta gånger på fyra dagar. Sen så får vi bara äta söt saker på fredagar och lördagar. Hoppas det går bra, är taggad för det!! :D
I morgon har jag ett matte prov så har gått i genom alla kapitel idag typ "hundra gånger" är ju inget matte snille precis så man får väll lägga ner lite tid ifall man vill klarat.
Men nu ska jag fortsätta se på Idol.
//
Lisa Wallin




Dans.

Hej!
Har just varigt och dansat. Det var en riktigt rolig lektion.
Skolan var bra idag, inte allt för mycket att göra vilken var skönt. Hoppas på en ganska lugn vecka med ett matte brov på onsadg.
Tänkte ringa och höra när jag ska börja på körskolan någon dag. Känns som det borde vara daggs nu.
Livet leker en hel del! //
Lisa Wallin


(uppvärmning, väldigt gammal bil)

Hatar söndagar

Hej!
Vill börja med att säga: Söndagar suger...
Dels för att det finns alltid så lite att gör, jag vet att det är "hundra" dagar kvar innan jag får träffa robert (ca 5 dagar) och sen att de är då ja oftast gör mina läxor. Just därför är söndagar så otroligt obra!
Som sagt Robert åkte ifårn mig vid halv tolv för att spela match, hoppas det går bra håller mina tummar. :)
Nu sitter jag med matte boken och chokladpudding i högsta hugg för att försöka lära mig det jag inte förstår till vårat matte prov på onsdag. Får se hur de går, känns inte toppen men.
Mamma o pappa kommer hem från Tyskland vid sex typ och har ingen aning om vad jag ska göra till lunsch i dag? blir väll typ mackor eller ngt.
Igår var jag och Robban hos Louise och Nils, vi spela spel och käka chokladpudding. Super mysigt så klart! Har också funderingar på att ta en spring tur men det blåser så och de e ingen bra för astman så får nog vänta tills mammi o pappi kommer hem ifall de skulle hände ngt.
Livet leker inte så jätte mycket idag //
Lisa Wallin


Pannkakor med bästaste!

Hej!
Har jusst haft en dansföreställning, och det var nog den dåligaste gången våran grupp uppträde! :O
Jaja det känns skit men va ska man göra?
Jusst nu står jag och steker pannkakor med min finsate Robban <3 Får se sen vad vi hittar på för kul.
//
Lisa Wallin


Snart FREDAG!

Hej!
Snart är det äntligen fredag!! :D
Min dag i dag har varigt okej, börja med en bra balett lektion på morgonen, fortsatte med körsång (ny låt "fame") de kommer bli skit bra. Sen så hade vi scenisktkaraktärs arbete. Helt okej denna gången. Vi spelade Törnrosa och jag var törnrosa, hehe. Inte bara med det så råka jag ut för en olycka med Theo on råka knäa eller sparka mig i skallen minns inte men jag minns att det gjorde gaaaanska ont! Olyckor händer alla.
Imorgon som sagt fredag äntligen. Då kommer Robert till mig och åh som jag har saknat den killen. Jobbigt att vara ifrån han så länge.. Men får se han i morgon som tur är! Nu ska jag sova, upp klockan sex i morgon bitti. God natt!
//
Lisa Wallin


Jag i morgon :)




090923

Hej!
Idag har det varigt en väldigt bra dag. Haft 2 dans pass och en matte lektion under skoldagen och denna veckan börja vi träna på våran konsert också,hur kul som helst!
Slutade 12.10 idag det försämrade ju inte dagen så jag och Mathilda gick ner på stan och åt glass. Sen bar det av hem och pluggade lite. Hann inte med så jätte mycket för sen skulle ja med bussen till ännu en dansträning. Dans är verkligen ngt som gör mig glad och håller humöret uppe under skol veckornas gång. :)
Efter dansen så hämtade pappa mig och så övningskörde jag hem, gick jätte bra som dom senaste gångerna jag kört. (Y)
När ja kom hem blev det Idol, mat, en var go dusch, packa inför morgondagens dans och lägga sig. Sov gott!
//
Lisa Wallin

You make my heart does double beats every time I see, hear and think of you! *heart*

Kusinträff i lysestrand.

Hej!
Kan börja med att berätta att jag har haft en kanon rolig helg.
Fredagen åkte ja till Robban. Vi sattsade på en fredagsmys kväll med massa godis, idol och dirty dancing! <3
Åkte hem på lördagen med två bussen för alla kusiner från pappas sida skulle komma plus hans kusiner som jag aldrig träffat. Vi var på ett ställe som heter Lysestrand. Ett perfekt ställe om man är många och villövernatta!
På dagen körde vi massa lekar och kvällen så serverades det STORA färska havskräftor och massa annat gott. Ingen fel middag. Sen blev det chokladtårta, snacks och masssssa godis.
Efter ett tag var man rätt trött på att äta.
På morgonen blev det barkfrukost med allt man kan tänka sig.. och sen stor städning.
Nu är ja rätt så sliten så ligger och tar igen mig.
//
Lisa Wallin

Sissta bilden är alla kusinerna med och farmor :)



Kusinen Hanna


Kusinen Stina

Kusinen Viktor

Kusinen Patrik




Strul med scenisk karaktärsarbete.

Hej!
Skön skol dag i da. Vi skulle börja morgonen med balett men då fick vi reda på att vi skulle gå till musiksalen och titta på musikarna som öva inför våran föreställning. Duktiga!
Sen så gick jag och Amanda och duscha och gjorde oss i ordning i alla fall för vi hade lång hål timma. Efter det var det lunch och sen började körsången. Lika kul varje gång även om de inte alltid låter jätte bra.
Efter körsången så skulle vi ha scenisk karaktärsarbete.
Det har varit lite strul med den kursen om man säger så.. Kursen handlar om att man ska kunna uttrycka sig i det man gör. Det ingår i min dans fördjupning. Så vi dansare trodde vi skulle få en danslektion där vi lär oss hur vi ska hantera och uttryck känslor på scenen. Men istället så är vi ihop mixade med dom som har teater fördjupning och spelar teater så det blir lite fel där för oss dansare. Så vi hade snack med läraren idag och hon skulle gå till rektorn med det så vi fick sluta tidigt. Gött!

Här hemma har ja städat in mina kläder som vanligt och lite annat för vi får gäster hit i morgon, farmor och kusinen Hanna men åker kanske till Robert efter skolan så får träffa dom på lördagen, för då är det släkt kalas för hela pappas sida. :)
Om en stund tänkte jag gå ut och springa av mig lite, måste smälta maten bara!
//
Lisa Wallin



Bra humör.

Hej!
Haft en riktigt go dag. De två första lektionerna bestod av dans, morden och balett. Sjukt jobbigt! Sen var det matte och sen slutade vi 12.10, gillar't.
När jag slutade så gick jag ner på stan för att hämta ut min klocka som varit på lagning. En liten spricka som kostar 300 kr. Ganska dyrt tycker jag, men men...
När ja kom hem satta jag mig ner och räkna lite mer matte efter som ja låg efter lite och sen så gjorde jag lite kemi frågor.
Sen så fick jag ett sms av mamma att hon hämtat ut min mobil som också varit på lagning. Men dom hade inte kunnat laga den (felet var en knapp som åkt av och att den var seg) så jag fick en helt ny. Inget ja tacka nej till, men förstår inte hur dom inte kunnat lagan den förra?..

Kvälls dansen är inställ idag så inegn träning, segt!. Istället har jag lovat mamma att damsuga övervåningen och städa rummet medans familjen tränar.  Trevlig kväll! :)
//
Lisa Wallin

Dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=fsM3Mg7Ym4A

Kort sammanfattning

Hej!
Vill börja säga att jag haft en toppen helg. Fredag bestod av mys med min fina Robban, bubbelbad och tända ljus. Kunde nog inte bli så jätte mycket bättre.
Lördag åkte vi till Munkedal för där skulle han spela en match och kvällen åkte vi hem till Max med Nils och Marcus och åt heeeet wok och så kom vattenpipan fram också, sen hem till en tjej som heter Therese.
Idag så var det en slapp morgon och dag med myspys!!

I veckan blir det massa dans, och inga inställda lektioner tyvärr..
//
Lisa Wallin


Hitta en bild på mig och min lilla syster sen i sommras,
båda ser halv nöjda ut! :)
 


Kort dag.

Hej!

Snart ska jag åka till skolan, eller snart o snart bussen går 09:40 så det är ett tag kvar. Väl i skolan har jag bara en lektion som börjar kl 10:00 och slutar 12:00 det var min skoldag.

Senare idag kommer min pojke också. (:

//Lisa Wallin


Kemi läxa ute i solen

Hej!

Nu har jag gjort klar min kemi läxa. Väldigt enkelt var det och det var skönt.

Idag har varigt en lugn dag i skolan och har inte gjort allt för mycket. Hade dans på morgonen och körsång på eftermiddagen. Nice!

Tidigare i veckan så skulle våran klass, Hotell och restaurang och Ip åka ut och tälta i skogen mellan tisdag och onsdag. Inte alls kul tyckte jag som inte gillar mörker eller att tälta. Är ingen skogs människa om man säger så. Men vi var lediga hela onsdagen sen och det var ju skönt.

I morgon är det äntligen fredag och jag har en lektion allt annat är inställt, Yessss!!

Sen så kommer Robert till mig, vet inte om vi ska göra ngt speciellt men jag har planerat in ett bubbelbad med lite tända ljus kanske. Det är ju tråtts allt våran dag i morgon. 11/8 <3

Idag har det också varigt riktigt bra väder så nu ska jag fortsätta sola en stund. Manfår passa på medans man kan.

// Lisa Wallin


Äntligen fredag..

Hej!

Äntligen fredag och äntligen helg !!
Haft en relativt seg dag, en fruktansvärt lång skol dag med 3 långa lektioner. Gick från 8.30 – 15.30 inte den roligaste fredagen. Vädret har ju inte heller varigt ngt vidare. Störtregn, uppehåll, störtregn, uppehåll o.s.v.
När ja äntligen kommer hem tar jag ngt att äta efter som det var min ”favorit” mat i skolan i dag (fiskgratäng) så jag var jätte hungrig. När jag väll fått i mig ett par mackor så var det dags för övningskörning. Allt började jätte bra, men efter ett tag släppte koncentrationen och det blev lite bökigt ett tag men det ordna till sig nästan direkt efter.

Kvällen har tillbringats med mamma, pappa och lille bror. Det blev en stanna hemma mys filmkväll med lite gott tilltugg. (Y) Vi såg på filmen Twilight den är ju bara så underbar. Har sett den ett par gånger och inte har ja tröttnat än. (: I morgon åker jag till Robert med tolvbussen.
Är få framme runt två tiden och om det inte regnar allt för mycket ska jag titta när dom spelar match sen så har ja på önskelistan att vi ska baka ngt för det var ett bra tag sen jag gjorde det, och hur mysigt är det inte att baka då?
Jo jätte mysigt!!
Snart ska ja lägga mig, upp vid nio tiden för att fixa lite grejer innan jag åker. Sov gott!
// Lisa Wallin


Grattis Jeanine.

Hej!
Yeees hon vann. Jeanine Mason hon förtjäna det så himla mycket, galet bra!
Stort grattis till henne !!
Ser fram emot nästa säsong.

Nu är ja hemma från skolan och ska snart plugga lite naturkunskap inte det roligaste man kan göra men det behövs om ja ska klara kursen.
//
Lisa Wallin


Saknad!

Har precis pratat med min favorit kille, och det gör ju inte att jag saknar han mindre när jag får höra hans röst utan tvärt om. Jag saknar han så otroligt mycket, kan inte beskriva med ord hur mycket ja saknar honom!
Det är inte lätt att bo flera mil i från varandra och gå i skola i olika kommuner men man får göra de så bra som möjligt och ses på helgerna och klänga på varandra så mycket som det går! :)
Men du är underbar, glöm aldrig det..
Saknar dig Robert !<3

// Lisa Wallin


Final!

Hej!
Shiiit ikväll är den stora finalen i SO YOU THINK YOU CAN DANCE som har kommit alldelas för fort. Mitt favorit program är snart slut och nu får man gå och vänta på en ny säsong.
Alla fyra deltagarna är svin duktiga, så vet inte riktigt vem ja tror vinner, men så klart har jag mina två favoriter.. Brandon Bryant och Jeanine Mason! Hoppas verkligen ngn av de vinner för dom förtjänar det så grymt mycket.
Men både Kayla Radomski och Evan Kasprzak är duktiga dansare men Brandom och Jeanine har nått lite mer extra som inte Kayla och Evan har.. Men vem vet som vinner det är upp till folket!
Lycka till ikväll!
Programmet börjar kl 21:55 på kanal 5
//
Lisa Wallin

                     Kayla      Brandom    Jeanine     Evan


Typ frisk (Y)

Hej!
Nu har jag varit hemma i två och en halv dag på grund av lite feber och förkylning, men nu är ja på bättrings vägen och är typ helt frisk. Så i morgon är det back to school!
Har inte fått träna på hela väcken heller. Det vill säga att jag missar 6 dans lektioner, så ja kommer ligga efter en hel del. Men hellre de än att gå och vara sjuk och inte få träffa Robert ihelgen om han är frisk så klart. Kan ju vara så att jag smittat han, vem vet hur de blir?
Om en stund ska ja ta mig lite lunch och sen ska jag sätta igång med lit eläxor så ja inte kommer efter allt för mycket.
Fortsatt trevlig da! :)
//
Lisa Wallin

Lilla Ed!

Hej!
Nu ska ja berätta lite om när ja besökte Ed med ett par gooa människor.Tog en buss till Uddevalla på fredag kväll för att där möta upp Nils, Louise, Max och Emelie. För att sen ta en buss upp till lilla Ed.
Tyvärr kunde inte min underbara pojke följa med upp på fredagen för han skulle på släkt kalas på lördagen. (därför är han inte med på några bilder från fredagen och lördag förmiddag)

Men han kom upp på lördag kväll och det uppskatta jag massor! (:
Vi kom fram till Ed runt tio tiden kanske. Då gick vi hem till lägenheten och la ifrån oss alla saker. Sen får Louise sms om att det var fest i en lägenhet inte så långt ifrån så då gick vi dit och fick hälsat på de flesta av deras kompisar. Mycket underliga men sköna människor.
Efter ett tag blev vi trött och gick hem och la oss.
Vi vakna ganska tidigt på lördagen och gick upp för att gå och handla frukost och lunch.
Det var jätte gott med en ordentlig frukost för jag hade inte ätit sen kl 5 dagen innan.
Själva dagen var rätt slapp och efter ett par timmar blev det dags för att göra lunch. Vi tjejer laga pastasallad. Efter maten fick killarna diska allt eftersom vi laga maten och vi la oss och titta på en film. (Y)
Sen var det dags att fräscha till sig lite, ta en dusch och byta om, sminka sig lite och så. För sen var det dags för pizza. Vi åt typ hela tiden den dagen, men gott var det! (:
Och sen var det dags för att träffa massa folk igen och sen kom min finaste kille upp! <3

Här kommer lite bilder också från helgen.Bilderna är tagna mellan fredag kväll till lördag eftermiddag!
//
Lisa Wallin

Bussresan väg upp


Frukost!!


Tjejerna lagar mat killarna latar sig..


Tjejerna latar sig framfören film, killarna diskade.
Sen var det dags för make over!



Pizza med gänget!



Myssiga människor men min pojke saknas!



Puss kalas! :)<3


RSS 2.0