30/9 -10

Hejsan. :)
Det har varit en lång men bra dag idag. Gick hem till Frida efter skolan så gjorde vi klar vår projektplanering och tog massa mått (efter som vårat projektarbete går ut på att sy scenkläder) när vi var klara med det gick vi ner till Bokia och köpte en varsin liten bok där vi ska skriva in lagboken och ge till våran handledare varje vecka för vi märkte att datorer inte var hennes grej så vi underlättar det lite och ger henne det skriftligt, snälla tjejer.
Köpte även en lite pärm till att lägg alla lösa papper i, behövligt! :)
Kan också passa på att skriva att jag haft mitt körkort i en månad idag, känns gött!

Har suttit och tittat in lite kändisar och jag kom fram till att Taylor Lautner är en av de snyggaste människorna gud skapat och om jag någon gång skulle möta han så har jag ett frikort på han, bara så du vet Robert!
Ja han är verkligen en grrrrr kille!!
Över and out!


29/9 -10

Hej. Nu är religionsprovet över och det känns skönt även om det kunde gått bättre, fick även tillbaka en uppgift från religionen som jag blev jätte nöjd med.
Var ensam hemma nu på för kvällen så körde in till stan och köpte några kakor och en kebabtallrik, mumms!
Sen har jag bara pluggat.. nu ska jag snart hoppas i sängen tror jag, är himske trött.

Hey, my names is psykologi...



27/9- studentmössan beställd och klar!

Hej :)
Idag har vi beställt STUDENTMÖSSOR! helt galet va bra det känns.. Ett steg närmare studenten helt enkelt :D
Var iväg och träna förut och eftersom jag missade två måndagsträningar när jag var bortrest så ligger jag ganska mycket efter i själva dansen, massa att ta igen men det ska jag nog allt fixa. Har också suttit nu en stund med Buddhismen, men tänkte hoppa in i duschen nu och sen sätta på tredje säsongen av One Three Hill. Sov gott!


25/9

Hej, hej! Idag ska jag ta i tur med religionen, har prov på onsdag och självfallet glömmer jag själva boken i skåpet så får gå på anteckningarna i helgen.
Ikväll ska jag vara skjuts för mormor och morfar som ska hit på middag och så hoppas jag att Robert och hans lag vinner matchen idag så jag får hit en glad pojkvän ikväll. :)
Nu ska jag ta tag i plugget, hej så länge!

Längtar tillbaka


23/9

Hej hej, sitter på ljud och ljus lektion, inte så jäkla rockigt!
I eftermiddag åker jag och frida och handlar tyg på Göken till projektarbetet! :)
Men nu får jag fortsätta att hänga med.


21/9- hemma!

Hej! :) Nu är jag hemma efter en toppen semester i Ayia Napa.
Det har varit mycket sol och bad på fina stränder. Vi hyrde även beach buggy's och såg oss om i landet. Åkte till gränsen och tittade i kikare på den förbjudna staden (spök staden) och historian om vad som hände. Vi åkte och titta på jätte fina utsikter och fräcka grottor vi vattnet.
På kvällarna blev det fina kläder, restauranger och party :)
Vi har haft det toppen bra helt enkelt och jag önskar att man kan spola tillbaka tiden.. "Igår låg jag vid poolen och solade, idag gick jag till skolan" 

Men nu ska jag hoppa in i duschen för resväskan är färdig uppackad, sen väntar middagen och efter det MIIN säng! Borta bra men hemma bäst!



utsikten

vid grottorna

när vi hyrde beach buggys

den förbjudna staden


11/9

Hejsan :)

Nu ska jag berätta vad jag inte kunde skriva härom dagen. Min klasskamrat Lisa Stjärnqvist fyllde nämligen 18 år och det var ju tvunget att firas. Så jag, Mathilda, Frida, Nina, Matilda, Ida och Fanny fixade en överrasknings mys pys tjejkväll.

Fanny och Matilda kidnappade Lisa efter skolan igår och satte på henne en ögonbindel och körde iväg med henne i säkert två timmar så hon skulle virra bort säg och vi andra tog min bil och åkte bort till Kungshamn till ett ställe som heter Villa Harmoni som ligger på Johannesviks kamping.

Där är det en relax avdelning med en stor bubbelpol och bastu som vi hade hyrt. Så när Lisa kom in dit med ögonbindeln på, stod vi beredda med champagne, fruktfat och sång!

Lisa blev jätte glad och ni skulle sätt hennes min. Sen bada vi i nästan två timmar, efter det gjord vi oss snygga och åkte hem till Fanny där middagen väntade!

Kvällen var helt otroligt mysig och gör gärna om det igen med dessa goa tjejerna! :)

Så tack för en dunder bra kväll med er!

 

Nu ska jag packa allt som jag behöver ha med mig för ikväll bär det av till Orust och måndag morgon CYPERN! :D

Ha det så bra här hemma!

Jag tankade för första gångn helt själv!


Villa Harmoni


9/9

Hej alla glada!
Imorgon får vi äntligen hämta ut våra ny datorer på skolan! :) Kommer antagligen sitta och pilla med den ett tag..
Sen kommer jag vara i väg på en hel del roliga saker som jag kommer berätta mer om i helgen innan jag åker! Är också klar med alla läxor för denna och nästa vecka så kan åka iväg till Cypern utan skuldkänslor.
Men nu blir det One Tree Hill :D

5/9

Hej. :)
Igår vara ja och familjen i Göteborg, för min kusin har gått på sommar konfirmation och igår var det avslutning i kyrkan och det var inte jätte rockig men det var god mat och massa främmande människor att skaka hand med. När vi kom hem byta ja om till myskläder och tog bilen till Robert och där ifrån bar det av hem till Max och Emelie för lite lördags mys!
Idag har vi plockat björnbär och jag satte armen rätt ner i ett fästingbo så hade säkert ett tjugotal bäbisfästingar på armen, äckligt.. Sen tog jag och Nils sälskap hem till Lysekil och nu har jag gjort lite läxa och tänkte sätta på en skiva med One Tree Hill. Underbart!

Från konfirmationen igår

2/9

Hallå!
Har precis börjat titta på andra säsongen av One Tree Hill och det är så braaaaaa! Älskar serien verkligen..
Idag började jag och Frida planera på vårat projektarbete som jag tror kommer bli skit bra! Vårat projekt är att sy scenkläder. Ska bli riktigt intressant :)
Imorgon är det fredag (gööttt) och då ska göra klart lite homework inför Cypern och i morgon är det bara 10 dagar kvar, härligt!

Saknar dig bästa vän!

RSS 2.0