Can we chill

Hej!
Vilken förmiddag.
Började med att jag blev väckt av mamma för de skulle i väg till IKEA och sen kunde jag såklart inte somna om, sen har det varit rätt lugnt... tills ja skulle köra min bror till pulkabacken, han hitta inte de han skulle ha på sig och det var bara lite kaos sen då så ska Robert komma och hämta mig i dag för ska bo hos honom i en vecka nu på lovet och jag fick inte vara iväg med bilen så länge så han skulle hämta mig och för en stund sen så ringde han och sa att han kört i diket så jag fick kasta mig iväg men hann inte längre än till färjan innan han ringde och sa att han fått hjälp, så nu väntar ja på att han ska komma och hämta mig för bilen och han var oskadda.
Kram!


Good Life

Heej.
Idag har det varit en sån där mega slappar dag då man inte gör någonting alls, inte ens stiger utanför dörren eller borstartänderna.. rätt skönt men lite rastlöst.
Julafton var jätte mysigt och fick massa fint som kommer i stor användning. Vi åkte till mormor och morfar lagom till Kalle Anka sen blev det så klart julbord med massa mat, dock är jag inte så förtjust i julbord men jag äter i alla fall köttbullar, potatis och julskinkan såklart :) Sen kom själv jultomten på besök och så blev det lite julklappsutdelning och efter det den efterlängtade efterrätten från min sida i alla fall hehe, sen åkte vi hem och titta på Harry Potter och smaska i oss chips och popcorn!
Jag har en underbar familj!

För en sund sen beställde jag även lite nya kläder från H&M som jag hoppas kommer i veckan!
Här är två av sakerna :)





dopparedagen

GOD JUL! :)

Dan före dopparedan

Hej.
Idag har jag julstädat mitt rum, har både dammat, dammsugit, bäddat rent i sängen och allmänt städat (är man dammallergiker så är man)
Sen tog jag mig en kort sväng ner till min kära kines och krama om henne för det har jag inte gjort på länge, så det blev lite prat och mys.
Har även bakat massa jul godis idag med min kära familj och om en stund ska vi klä granen, sen ska vi lägga alla julklapparna under så man får känna o klämma lite, härligt!






The last day

Hallå. :)
Imorgon är det jul avslutning och de ska bli väldigt skönt med jullov! :)
Idag hade jag sovmorgon och bara en lektion och slutande 11.30 så jag brummmade in till Uddevalla för att möta upp Sanna och där skulle vi titta på balklänning åt henne MEN drop in butiken var ju så klart stängd på måndagar och tisdagar så vi får ta det en annan gång. Istället gick vi till coffee house och fikade sen åkte vi till Torp köpcentrum. Jag köpte de sista julklapparna och Sanna shoppa till sig själv, hehe :)
Så nu är alla klapparna handlade och jul rimmen sitter på plats, gött!
Sov gott, kram


Keep your head up

Hej..
Jag får alltid förfrågningar om jag verkligen har plattpermanentat mitt hår och ni som inte ser någon skillnad kan inte komma ihåg hur jag såg ut innan!? Så tänkte påminna er om att det fortfarande är en stor förändring även
om jag har fått tillbaka min lockar...



Men nu ska jag börja fixa innför en mys kväll hos Lisa Stjerqvist med Fanny och Frida. Det blir lite tacos och julklappsspelt :)


Jag talar ut

God kväll.
Efter skolan var det avslutning med dansen så vi träffades allesammans och tittade på en inspelning från våran årlig vår föreställning. Så nu blire egen träning tills efter jullovet...
I morgon tar jag mig lite ledigt och åker in till Torp Köpcentrum för att få handlat de sista klapparna.
För tillfället har jag precis satt mig ner i soffan efter en bit mat i magen och en varm skön dusch, nu är det dags för plugg som vanligt, kram!



Snow

Snart blir det julmakrnad inne i Lysekil. Kram (:

The sun has follow and I become the lonely one

Mitt liv går verkligen ut på att plugga just nu! Snart orkar jag inte mer...
Men i morgon ska jag iväg till Torp Köpcentrum med mina syskon och köpa lite klappar som man kan skicka med tomten så de kommer till rätt personer. Inspirationen är tyvärr väldigt låg i år!

En ny favorit på Spotify lista är: Eliza Doolittle
Hon har riktigt bra och sköna låtar, enligt mig!




RSS 2.0