30/8- ÄNTLIGEN

Yeeeeeeeees! Idag är det en av det bästa dagarna i mitt liv skulle jag tro.. Är nu en nybliven körkortstagare :D
14.20 idag fick jag fick jag veta att jag var GODKÄND! :D
Aldrig mer ska jag öppna teori boken min, heheh!
Nu fångarna på fortet. Underbart!

29/8

Hej :)
Helgen har varit bra. Släktkalaset på Orust var trevligt och man gick inte där ifrån på tom mage inte!
Robert och han hans lag vann också matchen så nu är dom serieledare så grattis till dom. :)
Mina små kusiner mådde bra och var fulla av lek och spring som vanligt, så det blev en hel del fotbollsmatcher ute på gräsmattan.
Idag åkte jag mamma, pappa och Robert ut till Munkedal och plockade svamp. Jag tycker att svamp är något av det äckligaste som finns men det är mysigt att gå och plocka i skogen :)
Nu ska jag dricka upp min kopp te och sen krypa ner i min säng. Sov gott!

Pissen min

26/8

Hej, hej! skolan är ju igång igen i alla fall... Vi har så packat schema att det finns lektioner som inte får plats, känns toppen.. Or not.
Nej men skolan är inte så organiserad. Förra året hade vi nästa inga ämnen alls och nu typ allt.
Så dom lägger ju inte upp det så bra.

Men över till annat, Grattis till Sanna som fyller stort idag. Hela 18 år, hoppas du får en toppen dag!:* Det är också bara 19 dagar kvar tills jag åker till Cypern och jag längtar! :)
Imorgon ska ja till orust på kalas till sanna och hennes  och roberts farfar och sen hem på lördag för att träffa mina små kusiner som kommer och hälsar på.

Jag och syrran hade extremt kul med hennes dator förut



20/8

Hej :)
Idag åker min underbara kompis Frida till Cypern med sin pojkvän och är borta en hel vecka! Kommer sakna henna en hel del, men hoppas hon får det jätte bra <3
Har fått låna första säsonen av One Tree Hill av min klasskamrat Theodora så har tittat klart första skivan nu, hinner nog se en till under kvällen.
Robert kommer senare ikväll också, och i morgon ska jag jobba! Känns bra att känna lite pengar under helgerna också! Ha de fint


18/8- the last day

Hej, hej, hallå!
Idag har det varit sista riktiga sommarlovsdagen (om man inte fortsätter att läsa vidare efter studenten) och imorgon börjar skolan igen! Har ingen motivation för att börja skolan för fem öre. Det som ja saknar är väl dansen då men annars känns det bara riktigt jobbigt att börja imorgon och att gå upp så tidigt på morgonen! bläää...
Men jag står nog ut ett år till för det är ju bara nästa 10 månader kvar sen står vi där i våra vita mössor och sjunger oss hesa! Shit det längtar jag efter :D
Men min sista dag på sommarlovet spenderades med Frida. Vi festa till det med Ben & Jerry glass och sen åkte vi till torp för Frida skulle köpa resväska inför hennes Cypern resa på fredag!
Men nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar upp i morgon. Kramar


17/8- happy face

Hej! Åh idag har det varit världens bästa dag! Resa bokad till cypern med älskling och vänner den 13 september  till den 20 september, sen så är det en till grej men det berättar jag inte riktigt än vad det kan vara. Men det är ialla fall en glad tjej som sitter framför denna datorn! :)

Bild från vårat hotell som heter Panthea!

17/8- gott och blandat

Hellå.
Har gjort massa kul denna helgen som var. Åkte upp till Robert i Fredags och dom höll på att fixa massa inför lördagen för då var det födelsedagsfest x2 hemma oss dom. För Sanna som fyller 18 och Linda som fyllt 19 och festen var jätte roligt även om man inte orka vara med ända till slutet.... Men det var kul ändå!
Innan festen var vi och titta på fotbollsmatch och det var jätte kul för Roberts lag vann så vi hade glada och nöjda killar sen på kvällen! :)
I söndags åkte vi och golfa ett gäng. Jag var med på tre hål sen la jag ner. Jag var ju inte överdrivet duktig på det så jag blev bara arg och då var det lika bra att jag la ner för annars hade jag bara förstört för alla andra skulle jag tro. Men det var kul ändå!

Lite blandat från helgen.
Fotbollsmatch


Födelsedagsfest x2





En golf runda i solen!




11/8 - a special day <3

Hej hej. Är nu hemma, har haft ett mysigt dygn med min kära i Göteborg. Blev restaurang (tranquilo) och bio (eclipse)
I morgon ska jag hämta ut mina efterlängtade kläder från H&M, träffa Fridan, korta av armbandet som Robert fick av mig och försöka hitta en bra present till Sanna panna och detta ser jag fram emot :) (speciellt Frida för det var ett tag sen vi träffades nu!)

Sitter för övrigt och lyssnar på Crowded house - dont dream its over och Tasmin Archer - sleeping satellite

9/8

Hej hej.
Min hand är fortfarande svullen och kliar så jag håller på att bli galen!!
Men ska in till stan med familjen sen och gå till apoteket, lyssna på lillasyster och sen ska ja sätta mig på en buss mot Orust för imorgon ska jag och Robert åka till våran lägenhet i Göteborg och mysa tills på onsdag :)
Sköt om er, kram


8/8

Årts första getingstick resulterade....



Det var även min sista arbetsdag för denna sommaren! Men kommer
bli lite helg jobb då och då med :)

6/8

Hej. Imorgon kommer mamma och pappa hem, jipppi! Att vara med sin farmor i över en vecka blir alldeles för mycket ibland! Synd min lillebror inte är tillräckligt gammal för att klara sig själv hemma...
Farmor är jätte go men efter ett tag blir det lite jobbigt och irriterande, så det ska bli skönt när det blir som vanligt när mamma och pappa kommer hem imorgon.

Nu har jag också bara 4 dagars arbete kvar för denna sommaren,..
ska bli så jäkla skönt och behöver ett par lediga dagar innan skolan börjar också. :)


4/8- beställning

Hej hej. :)
Har precis beställt kläder från H&M som kommer någon gång nästa vecka!
Det blev en...



Olivgrön jacka för 399:-
 


en transperant khakigrön skjorta för 99:-


ett par svarta kilklackar för 399:-


och till sist en mullvadsfärjad väska för 149:-

RSS 2.0