Utgång!

Hello :)
Ikväll blir det utgång. Ett gäng killar från Orust kommer hit innan (robert + kompisar) så tar vi bussen ut sen. Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha. Kram!


Nr 2

Min Kärlek

Hej! Min kärlek alltså. Han är en halvmeter längre än mig (192 cm lång), han har brunt tjockt hår och ett par mörkbruna ögon. Han heter Robert Josefsson är född 1991, han är fotbollsmålvakt för A laget i Gilleby, han bor på Orust ca 45 min från mig.. och just nu jobbar han för 2 Grävare.

Det var lite enkel fakta om min "man". 
Vi har en ganska söt liten historia om hur vi träffades som jag ska berätta.
Det började med att jag blev singel våren 2009. Den sommaren umgicks jag mycket med min kära vän Louise. En dag när vi låg och solade på ett berg började hon prata om hennes pojkväns killkompis. Louise pojkvän Nils bor då på Orust (granne med Robert). Och hon sa: "Lisa jag måste bara berätta om en kille på Orust, han är kompis med Nils och om jag inte haft Nils så skulle jag tagit honom, han är super snygg jag måste visa dig honom på facebook när vi kommer hem!" Hon antydde också att han skulle behöva en tjej snart hade hon och Nils kommit fram till.
Så vi åkte hem till henne och hon visa mig hur denna människan såg ut och som hon sa, han var väldigt fin även om jag bara sett han på bild. Sen gick det någon vecka och jag hade inte tänkt så mycket mer på den här killen men en dag frågade hon om jag ville följa med på en cykel utflykt till Orust och sova där en natt för att lära känna hennes pojkvän bättre för jag hade bara träfat honom en gång tidigare och jag tyckte det lät väldigt roligt så vi bestämde en dag när vi skulle bege oss iväg.

Och så kom den dagen vi skulle cykla iväg och vi gick upp kl 06.00 och möttes ovanför buabacken sen bar det iväg med matsäck och ett jätte fint väder. (Det var tur vi började så tidigt annars hade vi väll fått solsting eller något liknande)
Jag som aldrig varit på Orust tidigare hade ingen aning om hur långt det var så det var bara att hänga på Louise som hade kartan.
Vi åkte över med färjan och cyklade in på små vägar, hur mysigt som helst och i var tvungna att korsa flera öar så varje gång vi fick stanna och vänta på små färjorna så satte vi oss ner och fikade, så jäkla mysigt!
Det tog ca 3 timmar att ta oss hem till Nils hus och när vi kom fram så var han i väg och jobbad så Louise sa att vi skulle åka dit och överraska honom för han trodde att vi skulle komma på kvällen. Så vi satte oss på cyklarna igen (pain in the ass) - kan jag lova!
När vi cyklat i tio min frågade jag om vi var framme snart för min cykelsadel var lös och det gick knapp att sitta på den och Louise tyckte lite synd om mig och vågade inte säga hur långt det var kvar så hon sa snart men det var 11 km kvar har jag fått veta i efterhand, haha!
När vi kom fram överraskade vi Nils och sen fanns det ett ställe man kunde bada och sola på bakom hans jobb så vi gick dit och låg där hela dagen tills Nils slutade.
Louise som är blekare än blekast brände så klart sönder hela hennes kropp och fick blåser, det var så synd om henne hehe!

På kvällen sa dem att vi skulle till några av deras kompisar och de hade de sagt till Robert också så första gången jag såg honom var när han kom och hämta oss med bilen.
Nils och Louise hade alltså planerat att vi skulle få träffas så mycket som möjligt under detta dygnet, så på kvällen var vi hos en av deras kompisar som heter Max och grillade. Dagen där på var vi och badade med Robert och några fler tror jag och så var vi med varandra hela dagen innan vi skulle åka hem.

Vi hade inte bytt några nr då eftersom vi knappt kände varandra men sen var Robert och Nils plus några andra killar ute med en båt och la till i Lysekil över natten och Louise berättade det för mig och sa att vi alla skulle träffas igen så de hämtade upp mig efter jobbet och sen gick vi ner mot våran nya strandpromenad i Lysekil som också invigdes den här dagen. Medans killarna köpte öl gick ja o Louise till bryggan och satte oss sen kom killarna och Robert satte sig bredvid mig (detta var på kvällen) och sen började de skjuta raketer från en båt vid hamnen så vi låg på bryggan och tittade upp mot himlen det var så mysigt! :)
Senare bytte vi numer innan jag var tvungen att åka hem och så höll vi kontakten och blev ett par 11/8 -09
Det här var våran lilla historia hur vi mötte varandra.
Tack Louise och Nils :)



Gothenburg

Hallå.
Idag har jag varit i Göteborg hela dagen med alla esteterna. Vi åkte först till Angered för att se på ngn utställning som handlade om det vietnamesiska kriget och där såg vi en film om kriget och hur det var för vietnameserna under alla dessa år. Filmen var intressant och otäck men lärorik.
Efter det åkte vi iväg till Backateatern och såg en föreställning som heter Kött och handlar om sex och hur man ska tillfredsställa en kvinna. Föreställningen var fruktansvärt rolig och så jäkla pinsam. Man satt där på sin plats och var generad ungefär hela tiden men så jävla rolig och höjdpunkten med föreställningen var den snygga dansken, eller va säger ni tjejer? ;)

Sen blev det Dansforum för oss dansare. Vi fick komma in och titta på en balettlektion och sen var det hemfärd, gött! Nu sitter jag i soffan och tittar på Hemliga prinsessor.
Imorgon så är det äntligen fredag och jag har sovmorgon till 12.40 och sen är det LÖRDAG = utgång! :D
Kramar









Nr 1

Presentation om mig!

Mitt namn är Lisa Matilda Wallin.
Jag är född 1 mars 1992 - Jag är en tjej som för det mesta är rätt glad tror jag. Jag är fruktansvärt lik min mamma i sättet! Vi båda har starka viljor och ett hetsigt temperament när vi inte får som vi vill.
Jag är en ganska sportig tjej när jag väl kommer igång eller in i en rutin.
Jag går sista året på det estetiska programmet i Lysekil med inriktning dans, så jag dansar både i skolan och på min fritid.
Mina favorit ämnen i skolan är nog SO ämnen förutom geografi och såklart dansen och det jag hatar mest i hela världen är matte!

(usch vad det är svårt att beskriva sig själv!...)

Jag älskar musik, utan musik skulle världen vara fruktansvärt tråkig och grå!
Jag bor i en villa ute på landet med min kära lilla familj som består av: mamma, pappa, lillasyster och lillebror + mina två katter Felix och Bosse..
Jag har världens finaste pojkvän sen 1 och ett halvt år tillbaka som heter Robert Josefsson och han är helt enkelt bara bäst. :) Han har också världens goaste familj som jag kan sakna massor när jag inte träffat dem på länge, hehe! :*

Jag är också en riktig godisgris, men den 1 Februari börjar mitt och Sannas (Roberts lillasyster) nya liv då vi ska klara oss utan gotta fram till 27 maj! Kommer att bli tufft..
Mitt mål för denna terminen är att stå ut skolan fram tills STUDENTEN och sen vet jag inte vad som händer?

Nu kommer jag inte på något mer att skriva, så nu får det vara nock!
Puss och kram

JO! Jag är en riktig såpa tittare, bästa serien ever är One Tree Hill och tycker även The Kardashians är lite roligt också men som sagt jag är en riktig såpa tjej! ;) OCH kläder är ett stort intresse men ska inte köpa så mycket nu för jag sparar pengar till fjällen (Hemsedal), balen, studentresan till Turkiet, studenten och familjeresan till Kreta. Så nu kommer jag inte på mer. :)
Ciao ciao!


Get to know me

Hej! :)
Jag tänkte att ni som tittar in här ska få lära känna mig lite bättre genom ett par frågor som jag valt ut eftersom jag aldrig har något vettigt att ta upp här! 

1.   
Presentation om mig

2.    Min Kärlek

3.   
Min bästa vän

4.    Min familj

5.    Ett favoritminne

6.    Detta gör mig glad

7.    Detta får mig att gråta

8.    Härliga ögonblick från min barndom

9.    Min favorit födelsedag

10.  Framtids planer

Dessa tio frågor kommer jag skriva lite om när jag får lust tänkte jag.
Enjoy!


How to save a life

Heej. :)
Idag är jag frisk och släpade iväg mig till skolan. Klassen samlades på brandstationen idag för att gå en brandutbildning halva dagen. Det var både långtråkigt, intressant och långtråkigt men det är ju viktiga saker som han gick igenom så det blir nog bra.
Nu är jag jätte trött och kan somna när som helst men mamma har satt på maten så vaknar nog till när jag fått i mig lite energi och efter det blir det en skön dusch! :)

Från idag
 



Einstein

Hej sitter och tittar på Oprah Winfrey Show. Hon hade precis besök av världens minsta häst! Den var fruktansvärt gullig och man kunde ha den i knät, ur gulligt - en sån liten skulle man ju ha!
Ska också försöka plugga lite idag men får väl se hur det går!

Einstein


Sjuk-Syg-Syk-Sick

Hallå!
För tillfälligt sitter det en sjuk liten Lisa i soffan. Har varigt dålig fram och tillbaka hela helgen men i natt hade jag feber så blir nog ingen skola i morgon.
Men helgen har varit kanon ändå! I fredags så slutade jag skolan runt två och åkte med en i klassen till Torp Köpcentrum där jag mötte upp Sannapanna för att sedan ta oss vidare till Uddevalla för att titta balklänningar till Sanna :)
Men när vi väl skulle åka i väg från Torp så startade inte bilen och det visade sig att det var batteriet som var slut... och är man inte är bra på det där med startkablar så är det fan inte lätt, haha! Men min granne Emelie och hennes kompisar kom för bi så vi fick låna hennes bil för att försöka få igång våran bil igen. Men de var ju lika bra på startkablar som vi var och batteriet satt underbaksätet så då var det inte lika lätt att hitta denna pluspol. Efter en stunds meckande och inget resultat var de tvungna att åka så jag fick ragga upp en man på parkeringen som kom och hjälpte oss och vipps så var bilen igång igen! Så det var bara att tacka och sen åka vidare.
I lördagskväll var det mys och snack kväll hos Robert med några härliga människor och P3-guld galan! Idag har jag Robert och Sanna legat i soffan, ätit popcorn och choklad och tittat på lejonkungen, as mysigt! 
Men nu sitter jag här i soffan och mår inte så bra. Väntar också in Solsidan och försöker hålla koll på hur det går för Sverige i handbollen! :)


Mustasch

Hej.
Är nyss hemkommen från skolan och jag blir bara sämre och sämre. Tror jag har haft feber idag men jag har kämpat mig igenom denna skoldagen ändå.
Mina två sista lektioner idag är en ljud och ljus kurs och vi fick idag veta att vi ska iväg och vara ljudtekniker och roddare till bandet Mustasch eller hur de stavar sitt band den 26 mars. Eftersom jag inte är någon hårdrocks fantast så känner jag inte till bandet så jätte bra, men det blir nog kul! Får väl ha öronproppar ifall det låter för jävligt (enligt mig)

Baletten i går var förresten skit bra, riktigt coolt att det var live och de var så jävla duktiga.. Applåder!!
Men nu ska jag plugga.... men först ska jag lägga upp några bilder som jag tig från danslektionen i går. Kram :)





Giselle

Hej.
Idag är det så där, har ont i halsen och en fruktansvärd hosta + tät näsa och huvudvärk. Men om en stund ska jag till dansen och bara titta på och vid 20.30 ska jag in till stan igen för att titta på en balettföreställning som sänds live från London i våran bio och det är skolan som står för biljetterna som man får passa på när det är gratis! :)
Men den är väldigt lång så det blir en sen kväll (speltid 2 h 10 min)

Spela fram till 2 min 42 sek





Otroligt duktiga!

Good Vibrations

Heej.
I morse blev det tidigt, klockan stod på 06.00 och vi kom upp tio över. Det var i alla fall mysigt att få sova en extra natt med min kille även om det är en bit att åka men han med 07.40 färjan sen var jag tvungen att åka hem och lämna bilen för den behövde mamma och sen var det bara att springa till bussen, ett jäkla farande men det fick de vara värt! :)
Väl hemma från skolan har jag suttit med projektrapporten sen 16.00 till 20.00, men nu är den på god väg och det känns skönt!
Nu ska jag lägga mig och dö lite i soffan, kram!

Cheap monday

Hej.
Idag slutade jag halv tolv så åkte med tolv bussen hem. Nu sitter jag och tittar på ngt program om smutsiga hem, väldigt ofräscht!
Vid fyra ska jag iväg klippa mig sen blir det träning och sen blir det nog Orust över natten :)



Sunday bloody sunday

The Road! Den mest sorligaste filmen jag någonsin har sett.. Grät mig (bokstavligtalat) igenom hela filmen och en stund efteråt, men den var ruskigt bra!
VÄRD ATT SE.





purple wednesday

Idag gjorde jag mitt sista religionsprov på mycket, mycket läng!
Men nu ska jag byta om sen brumma iväg till min kära danssal, Kram. 



....

Love what is true and the world will come to you, you can find it in yourself!


Söndag

Hallå :)
I helgen har jag varit hos min pojke som jag brukar vara. Det är så skönt med ett eget hus att vara i så det blir lätt att vi är där plus att det alltid finns ngn att umgås med och det är jätte kul. Alla hans kompisar är helt underbara och lättsamma.
Men vi har i alla fall tittat på massa fotboll för det har varit en stor cup i Stenungssund (Icenta eller ngt liknande) så både Robert och hans syster har varit med och spelat och eftersom alla deras kompisar spelar fotboll så blir det mycket roligare när det är så många man känner.
Idag beställde vi även massa kläder, mest till Robert jag beställde bara 3 saker så de kommer väl kanske i veckan hoppas jag :)
På tisdag börjar skolan igen och hoppas denna terminen inte blir lika hård som förra. Sen så har jag massor att se framemot: Stockholmsresa med klassen, Hemsedal, Studentresan till Alanya, balen, studenten och sen Kreta :)
 
Nu ska jag äta hallon, glass och maränger, mummms!

Detta beställde jag:



Och Robert beställde baland annat det här:



RSS 2.0