Egen stund


Drömmer



Nyårs klänning?



Dåliga bilder.. Tror de kan vara en vinnare!?

Imorgon bär det hem till Lysekil igen efter jobbet 7-14 för att sen börja jobba igen 19.30 -01.30 fre, lör o sön.. Sen är de äntligen "helg" för mig :) Gott att träffa min familj igen. Tjing

To night

Blir det såklart Bonde sista avsnittet och Bron sista avsnittet. Träningsvärken har smygit sig på hela dagen lång men de e la bara gött så imorgon är det bodyattack som gäller.
Har inte så mycket mer att skriva om dagen som har varit lång och tråkig. Jobbade mellan 7-16.30 så ska snart gosa ner mig i soffan och vänta in Robert så vi kan se på Bron ihop. Tjing

Från våran mys lördag!



Tlööött

Jag är helt slut i varje liten muskel efter bodypumpen idag. Kommer ha en sån träningsvärk imorgon, så självklart ska man jobba långdag i morra på de
Förresten det blev inte en så ensam lördag som ja trodde. Mathilda och Jenniefer kom hit på myskväll och övernattning och vi hade det super mysitgt :)
Men dagen då: jag har jobbat, varit på Torp och köpte mig en nyårsklänning tror ja de blir, lagat middag och tränat. Så nu ligger ja i min sköna säng helt utmattad och gött äre!
Tänkte lägga upp bilder i morgon från finbesöket och klänningen. Sov gott, tjing


Lonely Girl

Fortfarande döende..
Var i Göteborg i går med Sanna, Linda och Robert vi såg Breaking Dawn. Jag tycker att den var väldigt bra men åldersgränsen för låg!
Idag är det tydligen lördag och jag har jobbat (imorn me), Robert har åkt till Götet igen för att gå på in flames med friends, lillasyster dumpar mig för pojkvänen.. det ser ut att bli en lugn, ensam kväll bara jag och julmusten!
Ska se ett par till avsnitt av Gossip Girl sen ska jag till affären och hadla mig ngt gott, tjing


tiden går så fort

Lonely Girl

Fortfarande döende..
Var i Göteborg i går med Sanna, Linda och Robert vi såg Breaking Dawn. Jag tycker att den var väldigt bra men åldersgränsen är för låg!
Idag är det tydligen lördag och jag har jobbat (imorn me), Robert har åkt till Götet igen för att gå på in flames med friends, lillasyster dumpar mig för pojkvänen.. det ser ut att bli en lugn, ensam kväll bara jag och julmusten!
Ska se ett par till avsnitt av Gossip Girl sen ska jag till affären och hadla mig ngt gott, tjing


tiden går så fort

Döende

Ingen bodyattack för mig i dag, känns sjukt tråkigt när vi var ett gäng som skulle gå tillsammans.
Jag har ont i halsen, feber, det knastrar i örat när jag sväljer, huvudet bultar, jag är döende!
Nu ska jag ta mig en kopp te och försöka äta lite. Tur man är ledig fram till lördag. Tjing


Pain

In the asss.
Har så jävla ont i rumpan efter gårdagens RPM men det var riktigt kul. Men kan knappt resa mig när jag väl har satt mig bekvämt.. Men men, de är go värk!
Har även gott och blivit bön förkyld på bara två dygn så nässpray, halstabletter och ipren är mina bästa vänner just nu.
Nere hos "svärföreldrarna" hålls de på att bakas tunnbröd, var där nere en sväng och ska snart tillbaka. ska ta hand om tvätten först.
På tal om mat så är det jag som lagar idag och det blir lisa's köttbullar med potatismos idag så hoppas att det blir gött.
Nu väntar den rena tvätten på mig, tjing!


Sportlife

Hej.
Igår tog jag och Sanna tummen ur rumpan och åkte bort till Sportlife för att skaffa träningskort och tog oss ett pass på gymmet. Så nu sätter vi igång ordentligt! Idag kör vi gruppträning RPM typ spinning och på tors blir det också gruppträning, bodyattack och söndag zumba?
Känns gött att ha ngt att åka iväg till och börja träna igen.
Dagen har spenderats hemma, har inte gjort ngt speciellt förutom att fixa och greja lite här hemma och så har jag sett två avsnitt av Gossip Girl.
Nu ska jag försöka få i mig ngt i magen och vänta in min man. Tjing


Live forever

Hej. Måste säga tack till Nils och Louise för en trevlig kväll igår, det var riktig kvalitetstid som ja behövde :)
Idag har det grejats med våran brunn hela förmiddagen, den är snart rengjord och lagad från topp till tå. Om ca en timme så bär det av mot efterlängtade Lysekil och där kommer de bara att bli mys. Nu ska ja göra mig i ordning, tjing


Sol, dimma och vackert väder

Då var man här igen. Sitter på färjan från Gullholmen på väg in till Ellös för ett sista besök innan det blir lunch. Solen skiner, ja slutar kl.14 och har ledig helg som ska spenderas i Lysekil med familj och pojkvän, underbart! :)
Blir lite bastu, bubbelbad, god mat, mys med familjen och farsdag.
För att klara denna mörka vintern utan att bli allt för deprimerad har jag skrivit upp olika punkter att se fram emot: julafton, skidresa, nyår, födelsedag och så klart en resa till Boston och hälsa på min Frida :)
Nu ska ja återgå till jobbet. Tyvärr tog ja ingen bild innan ja satte mig på färjan, de är strålande sol, kallt och de känns som om molnen kommit ner på gjorde, super fint. Får bli en bild på mig och Robert från operan, Ciao


RSS 2.0