digiloo, digilej alla tittar på mig när jag går i mina gylne skor!

Aj, aj mina fötter värker efter ännu ett kvällspass. Nu måste jag gå och lägga mig för klockan står på 05.30 och sen är det heeeelg (ledig), love it!

Fint väder och kalla vindar

Hellohaj, ligger i soffan och förberder mig för att åka in och jobba kvällen om en stund. Idag har jag legat på stranden med Beatrice, tyvärr blåste det ganska kallt så vi var inte där jätte länge.
Efter jobbet ikväll åker ja till Orust för är ledig imorgon och Robban spelar hemmamatch som jag tror jag ska titta på. :)

Denna dagen saknar jag 10/6 2011


Strawberrys

Efter en lång arbetsdag på jobbet och trötta fötter och ben avslutar jag dagen med jordgubbar och grädde!

Några bilder från Grekland/ Almyrida







Heeej!

Heej alla vänner, nu ska ni få veta hur vi har det även om Frida bekrev det nästan mitt i prick! Förutom festandet för vi bor i en liten, liten stad (by) som heter Almyrida och här bor det bara ca 100 invånare så så mycket festande blir det ju inte men en drink i poolbaren kan det bli lite då och då och sen är grekerna inget att ha heller.
Det är ca 35 grader här varje dag och stränderna är jätte fina, vattnet är alldelse klarblått as härligt. Hotellet är jätte stort och rummen gör fina.
Personalen är också toppen här. Det är för det mesta bara unda som är här och säsongsarbetar så det är väldigt roligt och sen så är killarna snygga ;) (Du kan chilla Robban hjälper bara min syster att få ett ragg) hehe!
I går var jag, mamma och pappa på vandring i gamla bergsruiner. Vandringen var ca 8 km lång och vi började på 800 m höjd över vattnet och slutade på 200 m höjd. Det var as grymmmt men fick skoskav efter halva vägen (vandra inte i converse!)
Emma och Johan var ute med en båt samma dag och snorklade, så det är roligt att vi har uppleft ngt också :)
Imorgon är våran sista soldag för vi reser hem på fredag ganska tidigt, så vi landar i Sverige vid 15.00 tiden och sen bär det av dirre mot midsommarfirande. :)

Detta inlägget blev inte lika bra som mitt förra som försavnn för är lite stressad. Måste springa upp och fixa mig inför middagen, man får ju visa sig från sin bästa sida när det finns snygga killar inärheten ;) hehe nej då! men om det är lite stav fel och andra roliga saker så är det för att ja inte hinner titta igenom detta inlägget.
Puss och kram på er, saknar er <3


Bloggrape, än en gång

Hej Bloggen, och alla vänner!
Här i Grekland har jag det jätte bra. Det är hur varmt som helst varje dag och solen skiner hela tiden. Vi har badat jätte mycket, speciellt i havet! Det är underbart! Emma & Jag bara glassar på som bara den!
På kvällarna äter vi ute med allihopa, och oftast är det fantastisk mat. Vi tar efterrätt hela tiden också (eftersom mamma & pappa betalar), så kommer behöva några hårda träningspass när vi kommer hem! Men det är det värt! ;)

Vårat hotell är också skit bra. Jätte frächa rum + en stor balkong. Där sitter vi hela nätterna och spanar på folk och spelar kort. Ibland har jag & Emma smiutit ut på natten för att festa lite också ;) Massa snygga greker.....

Snart åker vi hem, tråkigt men ändå lite skönt. Gött att komma hem till lite regn och rusk. Solen har varit kanon, men inget slår en riktig svensk sommar med regn och åska!

Vi ses i Sverige!





___________________________

Trovärdigt inlägg?
Eftersom Lisa är i Grekland blir det lite dåligt med uppdatering här på bloggen. Jag är inne varje dag för att läsa hur hon har det, men aldrig något nytt inlägg. Är vi fler som känner samma?

Därför tog jag tag i detta själv. Jag skriver ett inlägg alltså!
Fall Lisa hade skrivit något från sin resa hade det nog sett ut som det där uppe. Har inte pratat med henne men visst verkar hon ha de bra? ;)

Puss & Kram, Frida


Jag lever!

Vad kan man säga mer än att jag har det underbart. Saknar dock min livskamrat men vi ses igen på fredag och då är det midsommarfirande :)
Kommer berätta massa mer när jag hinner, puss o kram!

Cypern, hösten 2010


Lever livet

Hej alla!
Idag kan man säga att studenten verkligen är över. Känns lite tråkigt, för vi hade det ju så jäkla kul det dygnet! Allt blev så perfekt med champagnefrukosten, avslutningscermonin, utsläppet, flaket, mottagningen, Smögen och att vi fick fint väder.. verkligen en kanon dag!
Kommer såklart att sakna min klass - ES08 också, även om det har varit många starka viljor i klassen och alla har kanske inte gått ihop med alla så var vi ändå en härlig klass och vi har gjort mycket kul tillsammans.

Sen mina underbara föräldrar som har ställt upp och slitit så mycket för mig inför studenten och vilka presenter jag fick av dem.. Jag fick för tusan en egen BIL och en super fin Thomas Sabo ring. Sen fick jag massa andra fina presenter av resterande nära och kära men bilen var en stor överraskning! Jag har döpt den till Ragnar, hehe! Det är en röd Ford :) Bilder kommer så småningom, min dator vill inte rikgtit fungera som den ska nu...

Men nu känner man i alla falla att allt har lugnat sig och imorgon börjar första dagen på jobbet sen på fredag bär det av mot Grekland.
Jag har det ändå rätt bra just nu.
Ciao

Klassen - ES08/ från musikalen "En andra chans"

Studentlycka 10/6 - 2011



Tack alla som gjorde min dag så himla bra. En av de roligaste och mest utmattande dygnet i mitt liv!

Ska försöka sova nu!

Snart, snart, snart! Nu är det verkligen inte långt kvar.


To Day

Hej!
Skolan idag blev inte så mycket till skola, vi lämnade bara in våra datorer och sen åkte vi hem. Så jag har sovit lite middag och sen satt ja, mamma och pappa upp partytältet till studenten.
Tog ca 2 ½ timme att sätt upp de jävla tältet för de är så stort.
Sen blev de in till stan och träffa ett gäng från klassen. Vi satt en stund på Old House Inn och gick sen vidare till Harrys. :)

Imorgon är det bara fix inför studenten så blir nog ingen lång dag heller, härligt!
Har även beställt lite nytt, bland annat...
See ya!







* Väska 99 kr H&M - till studenten
* Linne 99 kr H&M
* Blus 149 kr H&M
* Strandhandduk 79.50 kr H&M - till Grekland den 17:e
* Klänning 49.50 kr H&M

Yesterday

Fyllde denna goingen 14 år!





Skönt med en till ledig dag. Känns nästan som sommarlov eftersom jag inte varit i skolan sen den 25 maj, men imorgon börjar det igen i ca 2-3 dagar sen STUDENTEN. Helt galet!
Ligger förtillfället ute och bättrar på brännan men blir nog inte långa studen till för det låter som det är på väg att bli oväder. Ciao


It was a good time

Vi fick en riktigt fin bal igår och vi hade väldigt roligt.



Inför balen

Dagens schema!

* 10.30, Duscha

* 12.30, sminkas

* Ca 14.00, börja med håret

* 17.30, bal

Frisyren som jag hade på Östrabosbal 2010

Hemma från Turkiet

Hej igen! Det har varit fullt ös sen jag kom hem natten till torsdag.
Turkiet var helt galet... Riktigt roligt har vi haft och många varningar från hotellet har det också blivit, hehe!
Utelivet var grymt, vi hängde på The Doors alla kvällar förutom den natten vi kom och jag hann somna sista kvällen också.

Vädret har varit bra, det regnade en natt men annars har det varit varmt och gott. Lite shopping har vi också hunnit med, får se om det kommer upp här någon dag. :)
Bilder finns på min Facebook.

Imorgon är det bal. Så vi i balkommittén har varit på havsbadet och dukat idag för nästa 300 personer. Ska bli väldigt roligt att få se alla imorgon. Om ni vill se oss så samlas alla på Lysekils torg 17.30 innan vi tågar ner mot havsbadet ca 18.30.



RSS 2.0