30/10- körkort i två månader

Godmorgon! 
Varit vaken i en timma nu.
Igår efter skolan drog jag och bilen iväg till Torp för att hitta en ny fin party klänning, men icke sa nicke de gjorde jag inte. Lite smått panik eftersom jag troligen skulle gå ut idag (lördag) och hade ingenting med mig, tanken var ju att hitta ngt på Torp för sen skulle jag vidare till min kära pojke som jag inte sett på två veckor. Men hittade i alla fall en blus, som var lite över min budget för en blus! men ngt var jag ju tvungen att köpa.
Väl framme på Orust så blev det lite kramar och pussar sen en god middag. Vi Åtta tiden åkte jag och Robert + hans ma o pa till Landvetter för i går (fredag) kom nämligen Roberts syster Sanna hem från Cypern efter en praktik på 9 veckor. :)
Vi kom hem väldigt sent och så blev det middag igen och lyssna på massa historier från Cypern och sen var klockan jätte mycket och jag halvt medvetslös, så idag fick man sova länge!

Dagen kommer bestå av massa slapp, för min del i alla fall sen så ska vi ut ikväll och jag ska antagligen vara natt taxi!


24/10 - slappis helg!

Hejsan hoppsan.
Vad har lisa gjort denna helgen?: Jo hon sov över hos Frida mellan fredag-lördag sen har helgen gått ut på att ligga i sängen och titta på One Tree Hill!

Den serien är min drog. Har jag väl börjat titta är det svårt att sluta, love it :)
Men idag har jag varit på Torp också och försökte hitta vinterskor men fann inga så får åka till Göteborg ngn dag tänkte jag :)
I kväll kommer också Ensam mamma söker så då sitter jag bänkad framför tv:n med Marabou mint krokant!
Hare fint!



19/10

Hej. Sitter och tittar på I form med Anna Anka har också förberätt lite inför min religion redovisning som är i morgon. 
Jag är trött på skolan och längtar efter looooov! 

Längtar tillbaka till värmen
 

12/10

Hallo, jag är trött och har ingen lust att plugga Nutida Konst ngt mer för det går aldrig in i mitt huvud... !
Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen blir det att krypa ner i sängen och titta på One Tree Hill med bror min.
Har också äntligen klippt mönster till projektarbetet idag, så snart börjas det att sys här hemma :)
God natt, caio!

9/10

Hejsan :)
Vi hade en mycket trevlig kväll igår men tyvärr inga bilder.
Idag åkte Robert hem och jag stannade hemma, så det blir att mysa med familjen med äppelkaka och hembakad pizza och antagligen en massa One Tree Hill i sängen senare ikväll! :)

Det blev min långklänning igår


8/10- onödig dag

Hej. En mycket bättre dag idag, men beror nog på våran långa sovmorgon till 12.40. Men när jag kommer in till skolan för att gå på de två sista lektionerna fick jag veta att man kunde gjort de vi skulle gjort i skolan hemma och behövde inte stanna kvar, kändes ju sådär. Men jag stannade kvar för att få något gjort och jobba häcken av mig.
Så nu sitter jag här och letar fakta om författare som levde på Renässansens tid...

Men ikväll blir det röj, 18 års fest x 2 inne i våran lilla stad för Lisa och Frida. Så om ett tag bär det av hem för att sätta på sig kalasbyxorna, härligt! :)


10/7- bad day

skit dag och skit vecka!


5/10

Hej.
Är riktigt, riktigt trött och sliten idag. Hade tre träningspass igår på raken och skulle haft två idag men vi hade bara ett. Så ligger nu på sängen och tar igen mig lite. Tyckte också att jag var värd några kakor så de tog jag mig också :)
Tänke läsa ut Tristan och Isolde så jag kan påbörja mitt svenska arbete. Jag är så pepp!

Saknar sommaren


RSS 2.0