Alla helgon

Hej!
Igår var det fest i Vikings klubbhus. Vi hade massa tävlingar i början med alla tjejerna. Super kul. (Y)
Idag har jag bara tagit det lugnt. När det blir mörkt ska ja mamma o lillebror till kyrkogården och tända ljus för gammelmormor. Sen ska vi på middag hos grannarna. :) Ha en trevlig alla helgon, ciao.
//
Lisa Wallin


Bilder från kvällen.
















Fredag

Hej!
Fortfarande ensam hemma. Har duschat och ätit och packat ner lite grejer inför ikväll. För ikväll blir det fest! :)
Hem till Frida först om jag tar mig ut i rätt tid, annars får ja göra mig i ordning hemma och ta en senare buss.
Hoppas ni får en fin kväll, adios!
//
Lisa Wallin

Klockan är

Hej!
Klockan är mycket och Lisa är pigg när hon borde vara trött och sova. Men inte då! så ligger och tittar på min tredje film "Brundens bäste man" inte första gången jag ser den men den är lite mysig. Sov gott, Ciao!
//
Lisa Wallin


Massa att berätta

Hej!
Nu är jag hemma igen. Var på Orust mellan söndag till tisdag och i Göteborg mellan onsdag tills idag.
I söndags när jag kom fram (runt 6 tiden?) så var det mat hemma hos familjen Josefsson. Sen så var det fotboll på tv så titta vi på de och vi åtta kom Louise och Nils över och mitt favorit program började "Ensam mamma söker" hehe så de tvingade jag dom att titta på.
På måndagen så fick vi gå upp ganska tidigt och så åkte vi till Henån för Sanna skulle till tandläkaren efter det så åkte vi till Jöken och tittade runt (ett varuhus) och köpte med oss räkmackor hem. Sen så målade vi ena taket upp i Robbans hus. På kvällen var vi och spelade spel hemma hos Nils, bonde spelet och jag förlora! gissa vem som vann om inte Louise, hehe!
Nils till Louise: - Louise varför ska alltid du vinna?
Louise till Nils: - Men Nils, det är ju bonde spelet!
Hehe det var otroligt roligt efter som Louise bor på en bondgård.
Tisdagen blev en riktigt slapp dag. Gjorde nog ingenting, kan vara ganska skönt det med. Vi såg på den nya Disney filmen UP. Den var riktigt bra! (Y)
På kvällen åkte Robert och prov träna med ett nytt lag. Träningen började halv nio så då gjorde jag, Sanna (Roberts syeter) och Florence (Roberts mamma) te och titta på fotboll. Sen så kom Linda och Ellen och så tittade vi på ngn film som Ellen hade med sig och sa att den var så fin och så bra. Hmm Ellen där tog du väl allt fel! ;)
Senare kom Lindas kille Marcus och sen Robert och pappa Anders.

Onsdagen så gick vi upp jätte tidigt. Vi skulle till Göteborg och hämta Louise i Varekil vid halv tio. Så först hämtade vi Nils och sen Louise.
Vi var framme i Göteborg runt elva tiden. Lämnade av Louise och Nils så dom kunde ta sig till Louises systers lägenhet och vi skulle försöka hitta upp till våran lägenhet. Efter att ha snurrat runt ett bra tag i Göteborg så hitta vi upp till lägenheten. Där gjorde vi i ordning oss och sen ner på stan för att shoppa! :D
Robert köpte sig ett bar jätte fina jeans och jag köpte mig en jacka och skor. Louise köpte skor dagen där på och Nils ingenting. Efter att ha varit på stan ett bra tag åkte jag och Robban upp till lägenheten och lämna saker och köpte mat. Vid halv nio åkte vi in till stan igen. Vi mötte upp Louise och Nils och sen blev det bio. "Bröllops fotografen" den var jätte rolig!!
Idag vart det en snabb snabbis på stan sen åkte vi hem.
Så nu sitter jag här helt ensam. Bara jag hemma. Resten av familjen tog över lägenheten efter oss. Snar börjar ett program jag ska se på. Ciao
//
Lisa Wallin


Skor från Euroskor 600;-


Jacka köpt på Stadium, märke Everest 1300;-


En glad Louise utanför bion


En knäpp Nils utanför bion


En underbar Robban utanför bion


Go söndag.

Hej!
Är hemma hos Frida. Hon visar alla sina tusen väskor. Vi har också hunnit med en sväng till Theo som är hemma och är sjuk så vi tog en kopp te och åt lite bullar.
Om ett tag ska jag gå till bussen och åka hem till Robban.
Vi hade en mycket trevlig kväll i går. God mat, helt okej efträtt (eller vad säger du Frida, hehe) och mycket singstar! :D Cioa
//
Lisa Wallin





En bild från igår kväll! Får göras om snart, super mys. För att se mer bilder gå in på Http://fridaaborjesson.blogg.se

Ett litet inlägg.

Hej!
Ikväll bär det av till Fridas place. Äta lite och ha de bra. Kommer bli mys. :) 
Imorgon blir det träning och sen bär det av till Orust. Kommer inte hem förens i slutet av veckan. Ha ett bra lov!

// Lisa Wallin

Mys med pissen

Hej!
Nu har jag titta på idol och ätit lite godis. Hoppas Frida loggar in på msn snart för vi har planerat att videosamtala, hehe! Trevlig kväll, ciao.
//
Lisa Wallin


Mys med pissemissen, eller som han heter Bosse! :)

Lov

Hej!
Hemma från skolan och nu är det lov. Har just ätit lite och tittar på tv. Om ett tag ska jag övningsköra in till stan lämna filmer och köa godis! :)
Blir en hemma kväll med familjen idag. Titta på Idol och ha de gott, ciao!
//
Lisa Wallin


Tv nörd ikväll.

Hej!
Tittade precis på det nya programet S.O.S Gute på kanal5. Mycket se värt tycker jag som gillar såndana program. Börjar kl 20.00 på torsdagar. Nu började ngt annat polis program orkar inte byta så ska nog titta på detta också. Trevlig kväll, ciao :)
//
Lisa Wallin

Mys pys med älskling!

Hej!
Var ledig idag så bjöd över min sockertopp som alltid är ledig på torsdagar. Så vi har pluggat och haft massa mys. (Y) Hade tänkt mig en långpromenad idag med men blev inte så. Får så ont i magen efter att jag äter så kom inte iväg. Nu ska jag titta runt på lite mode sidor. (Snart lov)
//
Lisa Wallin

Skolan snart.

Hej!
Snart ska ja åka till skolan. Pappa kör idag (eller jag) så då kan man vara hemma lite längre än vanligt på morgonen.
Slutar kl 14.00 i dag så åker med 2 bussen, hinner vara hemma ett litet tag innan jag ska ut till träningen..
Är super trött på skolan. Så en liten tröst är att jag är ledig i morgon och en stor tröst är att det är lov närsta vecka. :) Ha en bra dag.
//
Lisa Wallin

inget att skriva om!

Hej!
Haft en lugn dag i da. Inte alls mycket att gör så det var rätt gött men lite segt.
Morgondagen blir nog dessamma skulle jag tro. Har varit en riktig sms kung i dag. Kan va kul de om de e ngt intressant som skrivs och det var de verkligen! (:
Har inget att skriva om så ska nog skörda på farm ville nu och kanske sms:a lite till, vem vet!
Jo ska se på House sen vid nio! Trevlig kväll.
//
Lisa Wallin


Måndag

Hej!
Sitter och tittar på en film ja såg i går med mami och papi. Var och tränade förut. Riktig go träning, hård men goo.
Imorgon händer nog inget speciellt ska ta mig en långpromenad efter skolan vet jag sen så får jag se vad som händer. Trevlig kväll..
//
Lisa Wallin

En lugn söndag.


Hej!
Sitter och gör dans läxan som ska vara klar tills på tisdag. Ska ta reda på massa fakta om kända dansare. Jag fick namnen: Ruth St Denis, Doris Humphrey och Martha Graham så nu vet man lite mer om dessa tre.
Var ute på en långpromenad förut, det var jätte skönt och jobbigt. Får bli fler gånger!  
Vet inte riktigt vad som händer senare förutom Ensam Mamma Söker i kväll kl 20.00. :)

Kan inte ladda upp bilder för min sladd till datorn har gått sönder så har inga batterier i datorn så måste beställa en ny först. Hoppas det inte är allt för dyrt!
//
Lisa Wallin


Äntligen är han hemma!

Hej!
Nu har jag precis skärt potatis och gjort en sallad.
Idag kom jag hem från Robert runt 18.00 för han behövde plugga. Han låg efter med 3 prov som han ska göra i veckan som han missa när han var i Cypern. Så åkte hem så han skulle få chansen att plugga. 
I fredags när dom kom hem så var jag och mötta han på flygplatsen och han visste ingenting. Så efter en lång vänta kom en trött Robert (+ 6 andra trötta) ut från tullen, ingen aning om att jag står och väntar på honom så han tänkte ju inte på att jag stod där så han gick rätt för bi mig, hehe. Sen nästan direkt efter såg han mig och titta på mig lite konstigt och sa "hej" sen titta han bort och titta på mig igen men ännu större ögon och sa "heej, vad gör du här?" hehe han var jätte förvånad men blev väldigt glad. :) Jag var lika glad att se han igen, längtat som en dåre här hemma, så det var jätte skönt att få krama om och pussa massa på han igen.
Han hade också köpt ett jätte fint snäckhalsband till mig, söt som han är! Men det blev en jätte mysig fredagskväll hemma hos familjen Josefsson. :)
Nästa gång dom ska utomlands ska jag med, vare sej jag har pengar eller inte men med ska jag!!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, hoppas det går ngt bra på tv som man kan titta på.
//
Lisa Wallin


Torsdag!

Hej!
Idag har det varit en bra dag. Haft dans mellan 08.30 - 12.00 sen sång och tillslut teater. Efter det var det dags för utvecklingssamtal. Sen gick jag hem. till Theodora. Frida var också där så vi bakade muffins med varma hallon och glass, mumms! :)
När jag kom hem gjorde jag engelska läxan och duscha! Snart ska jag gå och lägga mig och imorgon kommer älsklingen hem, äntligen!! <3
Som jag har saknat den pojken. Hoppas han inte är för brun, hehe! Sov gott.
//
Lisa Wallin


Grattis

Hej!

Det första och ända jag tänker skriva är: Grattis Frida på 17 års dagen. Hoppas du får en toppen dag men tårta och paket. Min present får du efter lovet! Du är en underbara tjej och det vet du att jag tycker. Om ett år ska du och jag gå ut på krogen, vad sägs om de? ;) Puss på dig! (L)



Ryggar, vilket probelm!

Hej!
Inlägg igen. Har yber tråkigt och House glömde jag bort att de började kl 21:00 så nu kan jag inte hoppa in för början är viktigast!
Men satt och tänkte på att min rygg varit mycket bättre på sista tiden och hur skönt det är. Men nu dom senaste dagarna har det börjat värka så där jätte ont som jag inte behövt känna på flera veckor! Hoppas verkligen att jag blir av med det snart. Det har gått två år sen ja skada mig och tycker det borde räcka nu? Men men, man får göra det bästa av situationen, inte sant?
På tal om skador så trodde jag att mina benhinnor blivit bättre också, men visade sig idag att det fortfarande gör förbaskat ont..
Kroppen är väl trött efter alla träning på veckorna. Men snart lov och då ska jag vila upp mig ordentligt! :)
Snart lägg daggs för min del, och ska sova så länge jag bara kan i morgon, gillar't!
//
Lisa Wallin

Kvällens låtar: The thanks i gett - Erik Hassle & Love me to pieces - Erik Hassle


Ledig imorgon, yessur! :D

Hej!
Sitter och drömmer mig bort. Vill ha en ny jacka, men vet inte om jag har lust att lägga massa pängar på den. Men behöver en som kan hålla mig varm i vinter. Men får se hur det blir med det.
I morgon har jag en ledig dag. Så jag ska inte göra ngt förutom träningen på kvällen, men annars blir det en soffpotatis dag! :)
Fridag fyller också 17 år i morgon, hoppas hon får en toppen dag. Har lovat att jag inte ska glömma ringa så hoppas att jag kommer ihåg det. Men det är nog inga problem.
Snart är det också FREDAG !.......
//
Lisa Wallin

Ny vecka..

Hej!
Ny vecka och nya tag!
Nu är också kemi provet gjort, apsvårt!! Hoppas det gick rätt bra i alla fall. Ett Godkännt hade varit väldigt skönt. För organisk kemi o va nu allt var är inte min starka sida.
Om ett tag är det daggs att åka in och dans, ska bli riktigt gött efter denna helgen. :)
Har bestämt mig att jag måst tagga ner på alla sötsaker på veckodagarna nu.. Kommer inte sluta bra annars. Jag Mathilda och Frida hade ju ett löft men det funka inte så ska försöka klara mig på egen hand nu. Lycka till!
Ikväll är det också extra material på Svenska Holly Wood Fruar, miss inte det..
Snart fredag också, jippi! :D
//
Lisa Wallin

Höll på att glömma!?

Hej!
Inlägg igen. Kom ju på en sak nu!!
Idag är det två månader sen jag och Robban blev tillsammans. :) Tyvärr får man inte tillbringa denna dagen med honom. Men va gör det när det kommer bli så många fler månader jag får tillbringa med han så inget att gråta över. Men kan ju säga att jag saknar honom och hade gärna haft han här hos mig! <3

Ska försöka plugga lite till inför kemi provet i morgon, men blir så rastlös för det är såååå tråkigt!
Ikväll blir det också Ensam mamma söker, wiihoo!
//
Lisa Wallin



Bra helg.

Hej!
Jag har haft en bra helg. Jag, Frida och Mathilda var och shoppa i Göteborg i går. Åkte med åtta färjan och var framme halv tio på terminalen. Jag fick köppt mig ett par jeans, en kofta (ska nog byta till en mindre storlek), en vanlig tröja, en blus, ett par skor, en navel piercing, två par leggings och ett linne för ca 1800;-
Ganska nöjd! :)
Sen åkte vi till Fridas place och hon gjorde en make over på mig. Platta håret och sminka mig för sen var det party!!
Kvällen var super lyckad. Idag har vi städat lokalen och nu ska jag plugga igen!
//
Lisa Wallin 


Detta hade jag på mig i Göteborg


Frida tittar in strumpbyxorna!


Mathilda med, men hon ser lite miss nöjd ut?


MAT


Snart party daggs


Så här såg jag ut





Dans på hög nivå


Jag och Matilda kör pussleken


Och den fortsatte








Frida är på huget


8 oktober och en känslosam morgon.

Hej!
Nu orkar inte jag plugga ngt mer, är super trött i hjärnan... Tänkte titta på Inlåst klockan 21:00 om en stund min lille bror säger att de är bra så får väll ta en titt. Ska nog krypa in i Roberts t-shirt han lämnade kvar hos mig innan han åkte.
Blev en väldigt känslosam morgon. Vi vakna runt halv tio och gick upp vid halv elva. Innan vi steg upp ur min varma goa säng som jag verkligen inte ville lämna (ville ligga kvar hela dagen och hålla kvar han hos mig) så förstod jag att han verkligen skulle åka och att det är lång tid kvar innan jag skulle få känna hans kroppsvärme igen. Så känslig som ja är börja jag gråta och han bara titta på mig och log och så sa han, "inte ska du vara ledsen ja kommer ju tillbaka men kommer sakna dig massor så klart". Då slutar man ju inte precis att gråta utan då gråter man ju ännu mera. Men det blev bättre under dagen när Mathilda och Frida fått piggat upp mig lite. Är ju så klart glad för hans skulle att få åka till Cypern med goooa vänner! :)
Hoppas ni får det underbart: Louise, Nils, Max, Emelie, Marcus, Linda, Sanna och Robert
Ta hand om er och kom hem hela är ni snälla! Kommer SAKNA er så klart <3

Imorgon har jag engelska kaprov. Hoppas de går bra, sen ska Frida och jag skriva labb rapport och på kvällen blir mys med familjen framför Idol. Jag hejjjjar på Tove, hon är klart bäst!! (cool tjej som Laila Bagge sa)
En sak Erik Hassles nya skiva är underbart bra!!


//
Lisa Wallin





Onsdag

Hej!
Sitter och pluggar kemi i mängder. Det går förvårnansvärt bra, har lätrt mig en hel del sen igår! Fast är lite rastlös vet ju att my love kommer runt fem tiden så vill bara att tiden ska gå fortare så ja får se han snart och när han väl är här kan tiden få gå extra segt..
Men de kommer ju aldrig att händå tyvärr!
Mina nya balett skor var toppen bra och har nog aldrig kämpat så hort förut som idag. Jävlar va trött jag var.
Nu ska ja fortsätte plugga vidare innan Robban kommer.
//
Lisa Wallin

Blandade kännslor.

Hej!
Måndagar är riktigt sega. Svårt att komma upp från sängen, jobbigt att vara aktiv på lektionerna och lyssna på ngt man egentligen tycker är ap tråkigt men man vet att man måste så man gör det ändå, slutar sent. När man väl kommer hem så måste man sätta sig och läsa till ett stort kemi prov som ingår i naturkunskap B kursen.
Så jag har suttit nästan hela tiden från kl 16:45 tills nu.
En positiv och kul grej var att mamma kom hem och avbröt mig en snabbis för mina nya teknik balettskor hade kommit på posten. Kalas bra!(Y)

Veckan kommer bli jobbig, mysig och ledsam på ett positivt och ett negativt sätt och så kommer den bli rolig.
Att den blir jobbig är för att jag ska plugga till två prov, att det kommer bli mysigt är för att Robert kommer till mig på onsdag, att det säkert kommer komma ngn tår är för att Robert åker till Cypern med människor som ja lärt känna eller kände sen innan vi träffades men jag hade inte råd så kunde inte följa med men är ändå glad för deras skull, att det också ska bli roligt är för att jag och två av mina favorit tjejer (Mathilda & Frida) åker och shoppar i Göteborg. 
Sen så får jag ju också inviga mina nya dansskor på onsdag när vi har balett! :)

Nu tänkte ja se över morgondagens kläder sen packa ihop inför dansen och sen är det svenska holly wood fruar som man inte får missa!

//

Lisa Wallin





FREDAG :D

Hej!
Snart ska ja ta en buss ut till stan för att sen ta en annan buss ut till Robert. Ikväll blir det också lite kalas. Får nog träffa lite släkt för första gången :) 
Ha en trevlig helg.
//
Lisa Wallin

RSS 2.0