Är i Ed

Hej!
Nu ligger jag i louise och nils lägenhet i Ed. Max och Emelie ligger i sängen bredvis och "bråka", Nils och Louise ligger i ett annat rum och jag tänker inte gå dit! ;)
Ikväll blir det Monster Race och vi gillar´t. (Y) På söndag blir det hemfärd och då berättar jag mer!
//
Lisa Wallin

Mysig helg!

Hej!

Nu är de första skoldagarna gjorda. Jobbigt att gå upp så tidigt på morgonen annars har det varigt helt okej. Men i fredags åkte jag till min lilla pojke efter skolan. Tog en buss till Torp (Uddevalla) och där fick jag vänta lite mer än en timma på en buss som skulle gå till Henån och där skulle Robert hämta mig för det gick ingen till Ellös station.

Men medans jag väntade på bussen såg jag hur Louise kom gåendes längs buss stationen! (:

Hon skulle också med en buss, tyvärr inte samma för hon skulle hem.

Men vi satt och snacka en stund och bestämde att vi skulle ses när jag kom hem från Orust på lördagen.

När jag väl kommer fram, så står han så fint och väntar på mig. Så åkte vi hem. Där var det matlagning igång hemma hos familjen Josefsson så jag ställde mig och rev ost sen så blev det mycket god mat.

På kvällen titta jag och Robert på "Hotell Roganda" den är super bra men så sorlig och hemsk. Det kom en hel del tårar från mina ögon. Efter det blev det kvälls macka och te med Roberts föräldrar. Mysigt!

Sen var klockan mycket och dags för sängen och mer berättar jag inte....

  

På lördagen vakna vi rätt så tidigt men gick upp förens vid elva tiden. Sen så åkte vi ner i Ellös för att titta på båtmässan som var igång där under helgen. Sen var det dags att gå till bussen för Robert och hans familj skulle på kalas.

  

När jag kommer hem tar jag en dusch och packar ihop lite nya grejer för sen så åker jag till Louise. Vi bakade pizza och såg på en konstig film. "Sex, hopp och kärlek" hette den och den var inte bra. Pizzan blev klar lagom till film och den var super god. Sen så la vi oss och snacka en timma i säng och sen sov vi som stenar båda två.

På morgonen blev det frukost, upp och spela lite spel i sängen och äta choklad sen gick vi ner för att titta på en till film. Denna gången blev det en jätte mysig film "Hemma bäst"

Sen åkte jag hem och nu ligger jag här i min säng och skriver. Har också varigt inne på facebook och skördat mitt land på farmville. Jag är helt fast i det spelet. Hehe!

Ha en fortsatt trevlig söndag (:

// Lisa Wallin

(en halft klar pizza)


(en nästan klar pizza)


("var är alice?"  lekte med louise's hund undertiden)


(en färdig pizza)


(två st godingar)


Ett år och hoppas på fler <3

Hej!

Idag var första dagen i skolan och den var helt okej. Vi fick reda på lite information och att vi ska göra en överrasknings show för våra nya estet ettor så hoppas ingen av dom läser detta nu! (:

Vi har också fått en ny danslärare för detta året och hon verkar vara hel skön. Tror det kommer bli skit bra och jätte roligt. Sen ska vi som dansar B kursen och C kursen (snäppet över) slås ihop för dom är för få och det kommer bli jätte kul.

Nu är det bara 2 år kvar så ett år är avklarat.

  

Sen så har Frida skrivigt på sin blogg att det är ett år sen vi blev vänner. Så jag vill verkligen också skriva om det, så hoppas hon blir lika glad som jag blev när jag läste hennes..

  

Frida och jag träffades för ett år sen. Jag tyckt aldrig om henne i högstadiet. Då kände vi inte varandra som personer det var bara det man såg och hörde utifrån som gav en ett uttryck av vem man är. Så båda två har haft dåliga intryck av varandra lite lustigt för nu i gymnasiet har vi blivigt så himla bra vänner.

Vi kan snacka om allt med varandra, jag kan alltid vara mig själv och hon är en av de roligaste jag vet. Skrattar alltid med denna tös. Helt underbar är hon. Precis som hon skrev att jag var en av hennes närmaste är hon en av mina.

Tack för ett roligt år med dig, och det ska bli många till. <3

// Lisa Wallin



Liten kortfattnig om mitt sommarlov.

Hej!

Jag har haft ett underbart avslut på denna sommaren. Tänkte jag skulle skriva lite vad som har hänt under mitt sommarlov.

  

Sommaren började med riktigt bra väder och att jag hade ett par dagar ledigt sen satte jag igång och börja jobba på Taxi, jag sålde som sagt glass. Inte det bästa jobbet man kan få men man måste ju börja någon stans för att trappa sig uppåt, inte sant?

Tjänade hyfsat bra så fick ihop en helt okej slant iaf..

Jag började på midsommarafton och jobba ända fram till 3 augusti, sex dagar i veckan, sex timmar om dagen.

De dagarna jag inte jobbade på låg jag antingen och vila eller var med kompisar.

Denna sommaren har jag spenderat väldigt mycket med en riktigt underbar tjej, nämligen Louise Staxäng!

Vi har umgåtts väldigt mycket och kommit varandar väldigt, väldigt nära. Så nu när hon bor uppe i Ed och går i skolan där och jag går i skolan här i Lysekil så kommer det bli mycket tomt utan henne. Sen så har jag lärt känna Louises pojkvän mer med, har varigt riktigt roligt. Hel galna är dom men otroligt underbara.....

  

Vi två cyklade också till Orust för att göra en rolig grej tillsammans och bodde hos Nils. Där träffade jag ett helt gäng underbara och trevliga människor. J

Louise och Nils para också ihop mig med en kille, eller dom gjorde så vi träffades så har väll vi gjort resten själva så nu är vi faktiskt ett par och jag är helt förtrollad i denna killen vid namn Robert Josefsson! <3

  

Sen har jag självklart varit med en annan underbar vän, Frida Börjesson. Vi har också hittat på en hel del bus. Hyrt skräckisar, lagat mat med massa vitlök, gymmat, solat, ätit massor av glass, översovningar och mycket mer! Helt underbart.....

  

Det har varigt några träffar med det gamla filmgänget ett par gånger. En filmkväll, en gång träffades vi och åt tårta och spela massa kubb (tjejerna vann) och hade super trevligt.

Ett hel galet gäng, men hel galet bra.

  

Sen jag fick ledigt så var jag hemma och tog det lugnt ett par dagar. Sen drog jag och sov hos Louise i två nätter för ena dagen så serverade vi på ett bröllop på hennes jobb. Vi var igång i tio och en halv timma. Sen var det meningen att vi skulle dar iväg på en fest på kvällen när vi slutat men vi var så trött att vi knappt orkade gå hem så det blev tyvärr inget med det.

Sen åkte jag hem på söndag dag packa nya saker för sen kom Robert och Nils och hämta mig så skulle vi hämta Louise så skulle vi åka upp till Louise och Nils lägenhet i Ed över en natt. Där lagade vi mat, titta runt i området, tog ett kvällsdopp i regnet, åt godis och bara mös.

Sen på måndagen åkte vi till Orust och där stannade jag och Louise till onsdag sen tog vi en buss hem så sov jag hemma till fredag då åkte jag till Torp med familjen först sen kom Louise och då shoppade vi lite det blev en skjorta, en väska och massa olika armband för mig! J

Sen kom Nils pappa och hämtade oss efter jobbet då bar det av till Orust igen för på kvällen var det fest (kräftskiva) hos Robert och Nils kompis Linda. Det var en mycket trevlig kväll, med massa roliga människor jag inte kände och några ja kände lite J

Dagen där på så blev vi bjudna på middag hos Max och Emelie (kompisar till Robert och Nils) Nils och Louise var med bjudna. Så vi åt god mat och god chokladkaka. Sen blev det spel. Charader och med andra ord. Sjukt roligt !!

På Söndagen så skulle Robert spela match så följde med ock titta. Dom vann med 3-1 (Y)

Sen åkte vi hem till mig så åkte han hem idag (måndag) och jag har haft så himla mysigt alla dom dagarna. Jag saknar han redan!

På onsdag börjar också skolan. Längtar faktiskt lite för att träffa alla de kompisarna man inte har träffat under sommaren och så drar dansen igång igen det är höjd punkten för mig!!

  

Det var lite om min sommar. Hoppas ni har haft en lika bra sommar som jag har haft.

  

Kram, kram <3



Robert, Nils och Louise dar, myss !!

Hej!

Nu är jag hemma efter 4 mycket trevliga dagar.

I söndags åkte jag hem från Louise när hon gick till jobbet. När jag kom hem så duscha jag, packa och gjorde mig i ordning. Vid tre snåret kom Robert och Nils, sen åkte vi hem till Louise igen för att plocka upp henne sen drog vi till Louise och Nils ny lägenhet som dom fått där, så nu är det nära och bra till skolan för dom. Lägenheten var super fin och låg jätte fint. Väldigt mysig stad får jag också säga att det var. När vi kom fram packa vi upp sen gick vi och handla mat det blev tacos. (Y)

Senare på kvällen blev det en mys promenad ner till sjön för ett ganska kallt kvällsdopp i regnet.

Efter det blev det soffan och godis!!

  

På måndagen blev det en lååååång sovmorgon. Vi kom inte upp förens vid 12 då blev det frukost. Sen gick vi en promenad för att titta på deras skola och sen pizza. På vägen till pizza restaurangen blev det världens strött regn och vi blev helt genom blöta men pizzan var god än då. :)en bar det hem till Orust där jag och Louise stannat tills idag (onsdag)

Nu kan jag också säga att Robert Josefsson är bara min !! :)

(bilder kommer lite senare)

Kram, kram <3

Här har vi kärleksparet i deras nya hem!


En inte så pigg Robert!


Två gosiga tjejer!


Nils drängkte oss med deras post!


Alla på Nils...




Trevligt

Hej!

Igår var jag hemma hos Richard på lite kalas men goda tårtor, kubb spel och massa prat. Super trevligt verkligen. Tack för en trevlig kväll.

Efter det följde Frida med mig hem så idag har vi varit nere vid vattnet och solat hela dagen, super gött (Y)

Ikväll ska jag hem till Louise för ska hjälpa henne att servera på ett bröllop i morgon det ska bli riktigt roligt.

Lägger upp ngn bild från stranden men inte på Frida ifall jag inte får.

  

Kram, kram <3



Underbart väder (:


Jätte goda tårtor





Killarna fuska hela tiden!!


Spelar för fullt


Kubb spel: Tjejerna van 2 av 3


Allt möjligt

Hej!

En lite uppdatering för er få som läser och är intresserade. (:

I fredags kom en kamera som jag beställde på Lasses-foto här i Lysekil. Det blev en Canon.

Den är super bra och tar snygga bilder.

Sen så gick jag ner för att vänta på bussen för jag skulle till Robert. Så efter 2 timmars färd hämta han mig i Ellös. (: När vi kom hem så visa han mig runt sen så montera vi ihop min kameran och tog prov bilder med olika funktioner. Sen så såg vi på film med Sanna och Robert " Den perfekta stormen" inte världens bästa film men funka.

På lördagen tog jag en tidig buss hem, fick dock vänta på torp en timma på en annan buss men då passa jag på att handla mig en tröja, ett halsband och ett armband.

På lördag kväll hade vi fest här. Det var massa familjer, vi åt, lekte lekar och fika. Sen så drog ja in till stan med kompisar och tog halv ett bussen hem. (Y)

Söndags var jag jävligt trött. Vakna inte förens tio i två. Då gick ja upp gjorde mig i ordning, titta på en film sen in till jobbet.


Idag (måndag) gjorde jag min allra sista dag. Så jävla skönt!!

Ska aldrig mer jobba på Taxi gatukök i hela mitt liv..  Fast det var ganska lätta pengar men aldrig mer.

Efter jobbet gick jag och Louise och fika och titta runt på stan. Jag fick köpt mig en sjal. (:


Sen vill jag passa på att hälsa grattis till världens bästa killkompis ever.
Grattis på 17 års dagen Richard Borgström !! :D

Kram, kram <3


Halsband 139 ;-


Tröja 200 ;- JC, Nya kameran 3000 ;- (med massa tillbehör)




RSS 2.0