Hemtjänsten

Hej, blev inringd i panik idag för att jobba kväll, så nu ska jag gå på rast och käka keso! Ciao


I köket

Hej sitter nu och lyssna på Sanna som babblar för fullt om händelser på fb :) är mätt och go i magen och har även ringt på en soffa från blocket, spännande! Jobbet idag jag snabbt och enkelt. Kvällen blir framför bonde söker fru och kanske ngt gott! Ciao


Mysteriet deg

God eftermiddag, kl är 14.11 och jag har diskat efter gårdagens mys med Robert. Vi lagade middag, titta på tv, tända ljus, efträtt och godis :), jag har även dammsugit och tagit tag i alla mina viktiga papper och satt i min "viktiga" pärm där alla räkningar och lönepecifikationer m.m ska vara!
NU ska jag snart ut och springa för idag är jag ledig, as skönt. Skulle även vilja hitta på ngt kul i dag men vad gör man när alla är iväg?
Ha en fin dag!




Härligt!

Äntligen fredag tänker de flästa idag utom jag som ska jobba hela helgen! Men är hemma hos mig o Robert nu efter fyra dagar hos mamma o pappa, så nu kommer lite bilder från veckan. :)



Fika med Mathilda


Köpte en ny tavla på Mix


En början för ett mysigt sovrum

Jag hade namnsdag (Lisa) så på bordet hemma väntade dessa underbara




Det är bara ord

Tänk om de kunde vara som förr.. Jag saknar mycket, jag saknar många! Kanske såg jag min tanke flyga, lite ovanligt högt? Kanske den väntat länge, eller kanske den föddes just nu?

Memories begins whit friends and familys


Lördag kväll

Morsning korsning.
Idag var det arbetsdag nummero 10 och sen är det bara i morgon kväll och sen bär det av hem till Lysekil! :)
Ikväll är Robert på ngn middag i Göteborg med Chalmers så ikväll blir det tjejkväll o pizzza, wihoo..
Kan också berätta underbart klantig min pojkevän var i fredags, han skulle backa upp sin bil till oss och backade på min bil och det slutade såhär....




Jaja som de kan gå, nu blir det att reparera lilla Ragnar.
NU --> myskväll, hejsvejs!




Now Work


Nu ska jag fixa min kaffemugg och ta fram min keso sen väntar mina fina tanter och gubbar på mig!

What a day

Vilket väder det blev idag, helt underbart! Har haft en lugn morgong och förmiddag. Tittat på tv och läst Revyn som ja har lånat av Sanna, har även hängt lite tvätt och öppnat lite dörrar för att vädra ut lite.
Igår samlade jag massor av vuxen poäng! Handla mat för 400 kr och tankade bilden för 500kr och hämtade min bok på bibblan, det märks att man inte bor hemma längre..
Ikväll blir det jobb från 14.30 - 22.00, har äntligen fått min deligering (jag får ge mediciner). Hade ju det i Lysekil men bara för jag har det där har jag inte det på denna Hemtjänsten (Mårlanda hemtjänst) så fick boka tid med sjuksköterskan så gick vi igenom allt igen men nu äntligen har jag den så det underlättar massor. :)

Ska börja fixa lite inför dagens arbete nu.
Chefen för LSS (Handikapsomsårgen) ringde även idag så på måndag ska jag skriva på lite papper och ibörjan av oktober ska jag gå intro för dem. Ska bli jätte roligt!
Trevlig dag, ciao.



Vart tog min energi vägen?

Jobba kväll idag med. Åh vad jag vill bli ledig så jag kan åka hem och äta mamma o pappas god mat och mysa i soffan!  :) Ja o Robert har även planerat in en helg då det blir IKEA, äntligen så nu får vi skriva en shoppinglista så vi köper det vi behöver ha.
Nä nu ska jag förbereda mig inför en lång kväll som jag hoppas kommer gå snabbt och smidigt. Ciao



Time to work



Oväder

Hjälp vad det regnar och blåser är på västkusten, man skulle nästan kunnat tro att orkanen Katia kommit hit! Känns inge vidare att jobba ikväll vill ligga i soffan och bara titta på massa filmer istället...
Sen är redan nyår inplanerat, det blir Stöten 1 vecka med massa goa glad. Ska bli skit kul och gött att man inte har det problemet sen :)
Annars jobbar jag för fullt, det är min 6 dag irad nu och är inte ledig förens på måndag och jag känner att jag börjar bli lite sliten! Ciao

Kalas

Hallo. Efter en stressad och ganska kaos arbetsdag så har jag nu gjort mig iordning för lite kalas. Roberts farmor fyller år så vi ska dit.
Imorgon har både jag och Robert sovmorgon tillsammans, det var ett bra tag sen så det ska bli mysigt :) Jag o Frida planerar en skypdejt och det ska bli jätte kul!
Saknar även min familj lite granna så ska hälsa på dem om lite mer om en vecka. Nu ska jag knapra i mig en macka och invänta Robert som är på match sen blir det kalajs.


Blev ingen balklänning idag med lite lätt kalasfin är jag nog :)


En lång arbetsdag

Hej!
Ska försöka hålla igång mitt skrivande så bra som möjligt så min fina vän på andra sida jordklotet har lite koll på mig!
Idag har jag jobbat från 07.00 - 11.00 och nu har jag en vilo rast för ska jobba kvällen sen också 15.30 - 16.00, så har gjort mig lite lunch och dricker en kopp kaffe! :)

Måste även säga att Moa Lignells låt "When I held ya" är svinit bra. Duktig tjej!
Och ett till måste som jag vill berätta är att jag saknar min vän otroligt mycket. Blir så tomt utan alla sms, allt skvaller, våra ta det lugnt dagar med lite godis, alla våra pratstunder överhuvud taget. Men jag vet att du har det toppen bra och det glädjer mig och sen ses vi till våren då jag kommer och hälsar på :) Saknar dig Frajda <3




Inte något litet barn längre som köper leksaker!

Hej, idag har jag samlat på mig massa vuxenpoäng. Jag och Florence har varit på Göksäter och handlat lite. Vi har varit på Henåns på biblioteket och jag har skaffat lånekort så jag kan fortsätta läsa mina deckare (Jo Nesbo/ö), sen åkte vi och fixa en blomma till Robert framor som fyller på lördag och sen Ica så jag fick handlat lite mat. :)

Igår var jag, Sanna och Elin i Göteborg och hade det mysigt. Jag shoppade ett par leggings, nagelack och lite saker till köket, sen var vi och åt på Jensen's och så fick jag också bytt min Thomas Sabo länk som var trasig. Tre härliga lediga dagar men i morgon börjar verkligheten igen!






Lite nyhandlat till hemmet plus lite annat smått och gott



God mat på Jensen's med goa flickor

Ledig dag

Hej.
Jag har värsta träningsvärken. Jag och Sanna var ute och sprang härom dagen och jag har verkligen inte tränat på hela sommare.. Tänkte gå ut idag också men det spörregnar och jag får inte bli förkyld för då får jag inte jobba eftersom det är en ganska stor smittrisk på jobbet.
På tal om jobbet så går det riktigt bra är ledig idag och fram till onsdag och på torsdag börjar jag igen och ska jobba 11 dagar i rad...!
Ska även ringa det andra jobbet idag (LSS - personlig assistent) för vi ska boka in när jag kan gå bredvid där så jag kan börja jobba hos dem också. :)

Igår lagade jag mat till familjen Josefsson för alla var iväg på fotboll. Roberts lag vann med 10-0 och Sannas med 3-1 tror jag. :)
Sen är jag ju nybörjare på att laga mat och tycker inte det är värst roligt så det smakade ju inte som mammas och pappas men det gick att äta!

Idag ska jag med Sanna till UA och besiktiga hennes och Roberts bil och på tal om bil har jag fått stenskott i rutan och jag har råkat knäcka min backspegel (den i mitten)... Stakars min bil, får ta och återgärda det ngn dag.
Nu ska jag ta tag i disken från igår. Ciao





Häng i

Heej!
Mycket som har hänt på väldigt kor tid! Jag har flyttat hemifrån och blivit sabo, jag har fått nytt jobb som jag började med den 29/8, min fina Frida har åkt som Au Pair till Boston nu och stannar där i ett år. Så det är bar att hänga i och ta in allt nytt!

Fick ju jobb på Orust onsdagen den 24/8 (hämtjänsten) så på söndagen den 28/8 flyttade jag in till Robert :) innan jag äns hunnit komma iväg kastede lilla bror ut mig från mitt gamla rum och tog min säng också, och lillasyster tog min gamla garderob så de vill visst bli av med mig ;)
Men jag har det super duper bra här hos min kärlek men saknar Frida oerhört mycket! Tanken är att jag ska komma och hälsa på i vår så sparar pengar till de nu :)

Tänkte ta lite bilder så ni får se hur vi bor men det blir när jag/ vi har städat och inhandlat oss lite nytt smått och gott! Hoppas allt är gött och kan ju säga en sak, jag saknar dansen så jävla mycket. Det drog igån i måndags i Lysekil så lite långt att pendla, plus att jag jobbar väldigt varierande tider.
Ciao

RSS 2.0