31/5

Hallå :)
Idag har de varit en lugn dag inte gjort allt för mycket i skolan, slutade vid 14.00 och gick ner och jobbade till kl 17.00 sen var det danssalen med Frida.
Nu sen jag kom hem har jag bara slappat och inte gjort någonting, väldigt skönt!
Ska snart gå och lägga mig är riktigt trött. Ha det bra, kramar

Perfekt helg!

Heeej!
Jag är nog tröttast i hela Sverige! Hehe :)
Har jobbat hela dagen från kl 12.00 till 19.00 så är helt slut.
Gårdagen var helt magisk. Det var så himla roligt, och så jäkla god mat och alla var så fina och ett skit bra live band! :D Det var jätte kul.
Vi kom dit kl 17.00 och mingla runt med champagne till ca 19.00. Sen kom vi in till lokalen och fick hitta oss en varsin plats och efter ett tag så serverades maten (väldigt god mat)
Det blev en hel del dansande också till detta live band som var så jäkla bra. Sen kom Florence vid 02.00 och hämta oss så vi kom väl i säng kl 03.00 och sen ska man gå upp halv nio på morgonen för att åka till Lysekil och jobba.. Men jaja, helgen har varit så jäkla rolig i alla fall så kan inte bli mer än nöjd och orkar inte skriva ngt mer fast det finns så mycket mer att skriva, men nu ska jag plugga engelska, kram.
 






Allt med?

Hoppas jag har med allt nu, för åker snart, snart! :)
Ha en toppen helg gänget, kram!


Nationella matte



Nu är nationella matte slut, hoppas man skrapat ihop några 
poäng i alla fall. Kom hem för en ca en timme sen så håller
på att plockaihop allt inför balen i morgon,
plus allt annat jag måste ha med överhelgen. Tog sommar
klänningen idag för det var så fint på morgonen,
men vädret har ändrats lite sen dess men tror jag behåller
den på. :) Louise kommer och plockar upp mig om några timmar.
Vi ska ta en sväng till Torp och sen åka vidare på 18 års kallajs
hos Roberts och Nils vän Malin.
Tror vi kommer perfekt till tårtan, haha! Men nu måste jag fixa
massa till. Vi hörs på söndag, kram!

Gott och blandat!

Heej. Vilken dag!
Börjar morgonen med en danslektion men alla såg ut som vrak och så jäkla trötta, så vi orkade inte anstränga oss så vi körde massage hela lektionen! Det gillar vi starkt.. :)
Efter det var den skoldagen slut så gick ner och jobba för första gången mellan 12 - 15.30 åkte hem med pappa, tog det lugnt i ca 30 min sen kom pappas kompis Mattsson som är matte lärare för att hjälpa mig med matten inför imorgon. Väldigt snällt :)
Ska snart lägga mig för är väldigt trött, så ni får ha det fint. Här kommer också ngn bild på min klänning.
Vet inte om jag är helt nöjd med den, har sett så många andra fina från andra balar, men tror jag kommer känna mig nöjd när allt annat faller på plats, blir en annan grej utav det då. Det saknas ju en till underkjol, sminket, smycken, skor, frisyr m.m. så kommer nog känna mig som en prinsessa på lördag :)

Men ska lägga mig om en liten stund så jag orkar upp i morgon, sov gott!



Trött och sliten med massa energi!

"Shulululu" som min danslärare Antonieta alltid säger!
föreställningarna har gått jätte bra idag, speciellt de två sista som var skit roliga. Åh vilken bra dag de har varit! Är så jävla trött men har ändå massa energi i kroppen... 
Duscha var i alla fall det mest efterlängtade under dagen så kan säga att duschen var min bästa vän när jag kom hem!! 

Imorgon, har jag bara danslektion på morgonen sen vid tolv ska jag ner och jobba för att får börja lära mig lite smått hur allt funkar. Gillar inte mitt jobb så är inte så taggad men pengar som pengar. Sen är det raka vägen hem för att räkna matte och ladda upp för nationella provet i matte B som är i fyra timmmmmmmmmar på fredag!
USCH!

Nej nu ska jag gå och ringa min vän Philip, kram hej :)

En charmig bild från idag!
 


Idag

Hej. Idag har vi haft genrep inför dansuppvisningen i morgon, det gick jätte bra och var kul! :)
Så i morgon blir det dans hela dagen. Är inte så taggad nu men är nog för att jag är så trött. Uppvisningarna är i Folketshus (bion) kl. 08.45, 10.15, 13.00, 18.00 och 19.15 (gratis) de är bara att komma!

Nu sitter jag och tittar på polisstationen, ett mycket bra program som går på kanal3 tisdagar kl 22.00
Ett av favoriterna nu. :)
Ska lägga mig när det är slut så jag har krafter inför morgondagen så sov så gott!



Längtar tillbaka ibland.

Ligger och tittar igenom kort från när jag var liten och bodde i Linköping. Åh som jag saknar Linköping ibland. Det är en sån härlig stad och den är inte liten och har massa underbara, små, mysiga fika ställen och den godaste glassbaren i hela Sverige!
Fast måste ju säga att jag har det rätt bra i Lysekil med, sommrarna är ju underbara här! Nära havet, det är fint, roliga fester, grillkvällar på stranden och härliga människor.
Men nu måste jag nog sova, får fortsätta titta bilder och drömma i morgon, sov gott!
 
Jag och min barndomsvän Philip :)

It´s a beautiful day.

Hej, hallå.
Tappade bort min mobil idag, men som tur var hittade Fridas mamma den! Mobilen är ju typ ens liv, man har mycket på den man inte vill förlora. Sen begav när jag visste var mobilen fanns gick jag och frida upp till danssalen lite försenade och gjorde lite danser, sen när alla gått fortsätte jag och frida på vårat dans arbete. :)
Nu ska jag duscha sen packa ner lite inför repet i morgon och sen se på Norska Hollywood Fruar! :D
God natt.


Solig helg

Hallå. :)
Vilken underbar helg det har varit, vädret igår var ju perfekt! Solade massor och på kvällen blev det grill och fotboll.
Denna veckan kommer att gå fort. I morgon händer nog inget speciellt på tisdag har vi genrep inför dansuppvisningen på onsdag (ledig från skolan hela dagen) och torsdag blir det att sitta med matten och förbereda sig inför nationella provet som är på fredag. Sen lördag är det bal!! :)
Shit börjar bli nervös och mycket som ska fixas, lägger upp en bild på klänningen när det börjar närma sig.
För tillfället äter jag rabarberpaj med vaniljsås, väldigt gott må jag säga (Y)
Ha det fint, kram :)


Solen tar ordentligt

Tjofräs.
Idag var jag hemma från skolan av vissa anledningar. Så har legat och pluggat i solen, så jäkla skönt med det gav sina konsekvenser. Idag mellan 15.35 - 19.00 var jag på körskolan, vi hade risk ettan. Väldigt intressant :)
Nu ska jag fortsätta plugga, hör av mig i kväll. Kram

Sol eksem "/

 


Halkbanan

Hejsholllahopp!
Idag har det varit en lång dag med trafikskolan, från 06.50 - 19.00. Vi har varit iväg på halkbanan i Stora holm tror jag det hette? Det var inte så roligt som alla säger att det ska va, inte genom min upplevelse i alla fall. Hatar när man skoj sladdar eller får sladd överhuvudtaget så det här var inget för mig, tyckte det var mest otäckt men väldigt lärorikt och man fick en överblick vad som kan hända i vilken hastighet osv...
Nu har jag suttit och pluggat ett tag. Hade önskat att jag bara kunde slänga mig framför tv:n nu när man kom hem trött och sliten men icke sa nick! 

Annars har ju vädret varit underbart idag. Shit va varmt det är, nu är det 21 grader ute hos oss och klockan är snart halv tio, snacka om att sommaren är på väg, lääääängtar! 
Men nu ska jag sätta mig och dricka hallon te, mumms. Sov gott! kram 


 


Miss you



Här sitter jag i min ensamhet och börjar sakna min kille akut 
mycket. Synd du bor så långt ifrån mig, KÄRLEK <3

Fint väder!

Hej. Idag tog jag ledigt från skolan för att plugga + att det är så jäkla fint väder ut! Så det blev plugg i solen. Bra kombination, man lär sig något samtidigt som man får lite färg. Gilla! (Y)
Har precis ätit lite lunch och om ca en timme ska jag gå till bussen och åka ut mot stan. Ska ner till trafikskolan :)
Ha en fortsatt härlig dag!

 


Kul i danssalen. :)

Hallå :) Idag är det måndag och som alla måndagar är man lite trött och orkar inte riktigt, men man får ju kämpa på och göra sitt bästa, inte sant?
Har inte hänt ngt speciellt eller rolig heller så har inte så mycket att skriva. Det ända roliga var när jag och Frida stannade kvar efter dansen i vår danssal och fortsatte på ett arbete vi håller på med. Det blev ju inte bara arbete, en hel del flamsa också kan man ju säga och det var skit kul! :D
Titta in på hennes blogg för att se vår lilla video,
http://fridablanc.blogg.se/
Nu ska jag lägga mig snart, sov gott!





Ny header

Heej.
Syster fixade just min header, tycker det blev fint men ska se om ngn kan hjälpa mig göra bilden större. :)
Har nu pluggat lite, gått rätt så okej men orkar inte riktigt egentligen har nämligen feber..
Tittat igenom vår system kamera precis och hitta massa bilder från våran dansföreställning, massa roliga bilder!
Ni får ha en fin kväll måste ta hand om tvätt nu, kram




Söndag

Hey hey.
Gårdagen på Villabro var jätte mysigt men det var ännu roligare när vi gick hem till Louise och spelade spel. :)
Emelie, Jag, Robert och övernattade i Maxs pappas sommarstuga. Vi sov i lilla stugan och där fanns två våningssängar som stod bredvid varandra. Emelie och Max fick sova där nere där det var som en dubbelsäng för hon går ofta på toa mitt i natten och jag och Robban sov där uppe och det var ingen dubbelsäng för det var en planka i mellan och vi hade bara en sovsäck so vi fick dela på (det var ca en 90 säng!)
Jag har aldrig sovit så trångt och det var skit varmt för värmen stiger ju. Sen så regnade hur mycket som helst så tror jag inte sovit riktigt under hela natten. Vi båda har halvsovit så när jag kom hem förut somnade jag och sov i fyra timmar. Så jäkla skönt! hehe
Väntar också på att det ska bli mat, har bara ätit 3 mackor idag så är lite hungrig.
Men nu var planen att plugga lite, hare gött!


Hey, soul sister

Helo, har nyss ätit massa paj med familj + gäster.:) Om en liten stund kommer Robert hit och vi ska nog åka ut till Villabro och träffa Louise, Nils, Max och Emelie.
Min dag för övrigt har varit jäkligt seg. Har pluggat lite och slappat typ. Nu sitter jag här och dricker vin :) Kan också tillläga att huvudet fortfarande värker!
Men nu ska jag kila upp och fixa lite, kram



15/3

Godmorgon.
Gårdagens party var roligt med hade fruktansvärt ont i huvudet från att vi åkte dit, tills vi åkte hem och nu med. Så det blev inte så sent. Jäkligt synd att huvudvärken förstörde kvällen.
Kan inte lägga upp några bilder förens efter helgen för Frida har min kamera, men gå in på hennes blogg och titta i stället
http://fridablanc.blogg.se/
Robert åkte hem för ca 20 minuter sen, han har hemma match så får hoppas att de går bra. :) Vet inte om han kommer tillbaka sen beror lite på om han ska ut ikväll eller inte, jag har inte riktigt ekonomi för att följa med just nu så jag får stanna hemma i så fall eller så kanske jag åker ut till Louise.
Men nu ska jag vara duktig och plugga lite, kram

Fredag morgon

Godmorgon :)
Idag ser det ut som det är en fin dag, har inte tittat men solen lyser igenom min persienner. Idag så kommer Robert, han ska köpa med sig en blomma på vägen för min mormor fyller i dag så vi ska åka upp och gratulera henne sen under dagen. Elin Arvidsson i min klass fyllde i tisdags så ikväll blir det in till stan för 18 års party. Kommer bli väldigt kul tror jag (Y)
Från och med idag till söndag kommer jag nog inte hinna skriva något. Så ska berätta min helg på söndag och så ska jag försöka ta lite bilder ikväll.
Ha en en go helg, kramar



Mysskväll med only mamma och pappa



Hejsan, nu har jag och mamma varit ute och sprungit ett par km, så
nu känns det riktigt gött i kroppen.
Pappa är ute och grillar, jag och mamma ska duscha och göra oss
fräscha för sen blir det myskväll utan småsyskon. :)
Over and out <3


Nytt i graderoben


Skinnleggings från Monky 250 kr
Str small, sitter snyggt och rekomenderas


Something good can work - Two door cinem club


13/5

Godmorgon. Är nyss hemkommen från Frida, fick bli en tidig buss hem för ska plugga, övningsköra och springa idag.
Just nu ligger jag och äter upp mitt godis från Göteborg så ingen annan ska hinna göra de :)
Hörs senare, kram!


Från i går :)

Hej bråttom ska i väg till träningen och hinner inte lägga upp sen för ska sova hos Frida. Men hinner lägga upp några bilder från i går. :) Kram





Götet i mörra

Hejsan hoppsan. Nu är en skoldag gjord bara två kvar innan ledigheten. Dagen har gått ganska fort. Hade en körlektion som gick galant, skulle köra helt själv och göra egna initiativ och han sa vart jag skulle köra. Så om de hade varit en Göteborg med danstjejerna för lite shopping och en dansföreställning på Göteborgsoperan som bara dansas av killar! Det kommer bli en toppen dag som jag ser framemot. Men nu ska jag lägga mig :)
Sov så gott, kram!







Söndag

Hallå, idag har langat ved hela dagen hemma hos familjen Josefsson till deras vinter förråd. Så känner mig mycket nöjd över att jag varit till någon nytta och gjort någon nytta idag! :) Under helgen har jag sett massa små bäbisar. Jag har sett hundvalpar (blev helt såld för en som hette Freddy som var vit med bruna små fläckar, världens sötaste) och så har jag hållit i små kycklingar som var bara några timmar gamla och så har jag sett lammungar. Åh så söta dom är när dom är små! :)
Men i morgon börjar ju skolan igen men går ju bara fram tills på onsdag och tisdag ska vi dansare till Göteborg nästa hela dagen så de e nice! Så det kommer väl inte bli jätte jobbiga skoldagar om man säger så och det är bra. Men nu ska jag dricka te med familjen, kram hej! 


Sommar väder idag!




Konsert

Hej :)
Idag slutade jag ca 09.30 så jag följde med Frida hem för vi skulle planera lite inför ett slut arbete. när klockan slog 18.40 började vi gå upp mot våran aula i skolan för alla musiksre på estet programmet hade konsert. Först hade 1:orna Beatels tema och något annat, 3:orna hade inte något tema och våran klass (2:orna) hade 80-tals rock! De allra flest var skit grymma några såg lite osäkra ut så blir ju inte lika kul att titta på som på dom som släpper loss!
Men grym konsert.
I morgon åker jag till Orust så kan bli dålig uppdatering för vi har mycket att göra. :)
Sov gott allesammans, kram!

Detta är Daniel i min klass som gör ett grymmt gitarrsolo och Linda på basen! :)


Filmen

Det var Månprinsessan vi tittade på. Inte den bästa filmen men helt okej. :)
Nu väntar sängen, good night!



En trött och tränad tjej.

Morsning korsning. Har precis duschat och ätit efter ett hårt och roligt danspass. Vi hårdtränade magen, rumpan och låren både i går och idag, jäkligt jobbigt men rätt gött sen! (Y) Träningsvärk kommer vi ju inte kunna undan komma men då vet man att man har jobbat hårt och det är ju ett bra täcken. :)
Nu ska jag sätta mig och titta på en film (kommer inte ihåg vilken?) med mamma och pappa och sen sova.
Ha det fint, puss hej!

Från våran senaste föreställning (battel speed)


I Tried

Sitter upp på mitt rum i min ensamhet, tycker allmänt synd om mig själv och lyssnar på Marc Cohn - Walking in Menphis. (Y) Gjort klart en engelska bokrecension om Notting Hill, försökte mig sedan på en repetitions fas men det gick åt pip-svängen för mitt huvud exploderar snart. Nu vill jag bara ha helg för att slippa gå upp tidigt och så saknar jag min bättre hälft väldigt mycket!

You make me happy!<3

 


underbara tisdag

Är på jätte dåligt humör, har ont i huvudet och måste plugga plus att mina induviduella val inför trean krånglar på dexter! Jippijej.. Älska tisdagar (Y) Kan ju lägga till att det spöregnar ute med!

(glömde att det var tis i dag Frida, hehe)

Photographs



Nyss hem kommen från träning och garage lektion! Har även klarat
F-fasen nu så kanske kommer i väg till halkan den 19/5, hoppas! :D
Nu blir det Svenska Hollywoodfruar.

the wave



Från våran dansuppvisning nu i vår.
Hip-hop dansen "battle speed" (Vågen)

från igår


Gårdagen var som sagt väldigt lyckat och jag hade jätte roligt med mina fina vänner. Hade på mig en av mina favorit klänningar.
Ikväll blir det en lugn och skön kväll framför tv (WipeOut eller Ballar av stål) härligt! 
Nej nu checkar jag ut/ over and out puuuuuuss

ny inkommet

Tjabba. Nu har jag varit på en lång och skön promenad med Emma,
så känner mig mycket bättre nu. Så nu ska jag lägga upp bilderna :)



klänning från H&M 129 kr

Koffta från Gina Tricot (REA) 49 kr

Bikini från H&M 200 kr

Linne från Gina Tricot (REA) 49 kr

Tygskor från H&M 99 kr

Armband och hårnålar från Glitter (till balen) 
Tränings kläder


Linne från Gina Tricot (REA) 49 kr

Cykelbyxor (hotpants liknande) från Bikbok 79 kr + ett par leggings


seeg

Hej.
Göteborg i går var trevligt men så jävla mycket människor. Dom stod och hängde på låsen innan det öppnade.
Fick köpt en hel del i alla fall, jag får ta kort på de sen.
Sen nä ja kommer hem så var de till att göra sig i ordning och sticka i väg på förfest hos ngn Fredrik Hult, sen över till Viktor Karlsson och sen Havsbadet. Får berätta mer sen för den kvällen slet ut på mig så nu måste jag hämta en huvudvärkstablett. Bye


RSS 2.0