Trött och grinig!

Hej!

Nu ligger jag i min underbara säng efter en lång dag..

Började jobba kl. 12:00 och slutade 18:00 så idag har det inte blivigt ngn sol på mig, mer stått inne i en glasskiosk som är lika varm som en bastu!

Men sen när ja kommer hem var jag trött och grinig och orkar inte prata med ngn, så säger mamma att vi ska ner o grilla på stranden. Så tar av mig alla äckliga kläder sätter på min en lång t-shirt så knallar ja ner i mina söta snobben trosor och pappas förstora Foppa tofflor, otroligt vackert!! När vi kommer ner till stranden var det alldeles lugnt och skönt. Pappa tänder grillen mamma gör ngt o ja ligger på filten med musik i öronen och läser en tidning. Gött (Y)

När vi kommer upp till huset igen så fixar pappa min cykel för ska nämligen cykla till Orust med min underbaraste Louise i morgon och bo hos hennes pojkvän Nils :D

Det är ganska långt dit, men vi kommer ha så otroligt roligt på vägen!

Så har packat så lite som möjligt för hur mycket får plats på en cykel? Men hur ja än gör så får jag alltid med ngt onödigt som tar plats och som ja ändå inte kommer att använda!

Men nu ska jag sova för vi börjar kl 07:00 i morgon bitti så måste få ett par timmars sömn..


Kram, kram <3


(Min bästaste Louise <3)


Helg.

Hej!

I helgen ha jag varigt med Frida. Måste bara säga att det är en galet bra tjej...

Men vi hade iaf väldigt mysig. Vi var ute på promenad och hon hade med sin systemkamera så har fotat lite. (lägger upp några bilder nedan för)

Idag(lördag) på dan så var ja o sola med Frida, Mathilda och Jenniefer i hamnen, blev inget bad alldeles för kallt för mig. Sen så åkte jaa till stan för började jobba vid fyra.

Det var jätte stressigt idag. Hade dubbelt, dubbelt så många kunder än va grillen hade o jag var ensam o de var tre (Y)

Sen var ja ute på stan i en timma ungefär, orka inte mer för är så jätte trött och ont i fötterna har jag med.

Nu ligger ja i min säng ska snart släcka för ska jobba imorgon med.


Kram, kram <3


















Här kommer sommaren.

Man är helt betagen man vill ju fånga dagen, man vill också vara en av alla herrarna i hagen.

Och inte söderman som ångar fram i skutan, det blir som en signal när man rycker i tutan.


Vad är det då jag får skåda?

Blicken fastnar som skägget i en låda.. satan i gatan -

Herrejävlar mina gudar, viste inte att det fanns så många sköna brudar.


Var det inte du som sa´re - det är så man vill ha´re.

Man vill inte sitta inne som en gammal notarie.

För det är nu det händer, det är nu det vänder.

Det är dags att inta alla klippor och stränder.


Så man letar fram ett par glassiga glajjer, och surfar runt på diverse partajer.

Nån säger: ta mig härifrån - man rumlar ut i bersån och det är inte för att plocka några bär på strån!


Galet bra eftermiddag!

Hej!

Idag har det varigt en galet bra dag.. Gick upp vid åtta för att göra mig klar för att sen åka in o jobba vid tio. Det var en hel del kunder idag även fast semestern inte har dragit i gång. :)

Det var jätte varmt inne vid glassen för vi har ingen fläkt eller så och glass boxarna sprutar det värme ifrån så ett tag trodde jag skulle koka upp!

Men slutade vi fyra och då tog ja mitt vrålåk hem, hämta upp Mathilda på vägen som också hade slutat jobba o sen ner till hamnen (ett bad ställe) för att svalka av oss i vattnet. Ja kan ju säga att de gick fortare för Mathilda o komma i än vad det gjorde för mig! Hehe.

Sen Ringde mamma o sa att hon o pappa grilla på en annan strand så vi gick dit o käka. Det har varigt en galet bra efter middag med min tös. Vi behövd skratta av oss :)

Kram, kram <3

(Hamnen)


(Mathildas snygga solbränna från jobbet)


(Vi fjanta oss på vägen till den andra stranden)


(Kul var det)


(Grillllll :D)


(Pinglan min)


(Detta goda frå avsluta!)


Kan inte sova!!

Var kommer du ifrån? Sverige (född i Linköping)
Heter? Lisa Matilda Wallin
Hur gammal är du? 17
När fyller du år? 1 Mars
Tycker du om någon just nu? Nej
Vad samlar du på? Parfymer
Gröna eller röda äpplen? Båda
Vilken tid gick du upp idag? 09:45
Sov du i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja
Hur svarar du i telefonen? Hej de e Lisa
Vad ska du göra imorgon? Sola och jobba
Var vill du bo när du blir stor? Göteborg
Vad vill du bli när du blir stor? Polis
Vilken årstid tycker du bäst om? Alla är bra på sitt sätt
Skulle du göra om du vann en miljon? De får ja se då, Donera iaf
Bär du glasögon eller linser? Glasögon när ja kommer ihåg o känner för de
Har du piercing? Naveln och öron
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Ja absolut
Vill du ha barn? Ja
Solar du ofta? Så ofta ja kan när de e sol
Är du bra på att laga mat? Nja
Gillar du att dansa? Hehe jaa de kan man säga, går ju en dans linje
Vilken är din favoritglass? Kan inte välja ut ngt så där
Tror du på ett liv efter döden? Nej
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll i så fall
Vilka hårfärger har du haft? Blond
Är du beroende av något? Inte va ja vet
Senaste låten du hörde? Erik Hassle - hurtful
Vad gör du på helgerna? Nu jobbar ja
Vem kramade du senast? Frida
Saknar du någon nu? Kompisar


Ledig dag!

Hej

I dag har jag varigt ledig från jobbet. AS SKÖNT!

Så idag kände jag att jag ville hitta på ngt kul, så hörde av mig till min gosiga Louise. Så åkte ut till henne vid tolv tiden. När ja kom fram så gjorde vi i ordning en picknick och åkte ner till havet o la oss och sola på ett berg där vi var helt själva och havet under oss, helt perfekt! Där låg vi och snacka och hade det helt underbart. Dock så somna vi i solen. Det roliga var att Louise hade tagit på sig ett par mjukisbyxor över shortsen när vi körde ner och dum nog som hon är så drar hon bara ner mjukis byxorna en bit ca 10 cm under shortsen, så hon fick världens snyggaste solbränna (Y) Men det var verkligen en lyckad Louise och Lisa dag som ja hoppas att det kommer fler av!

Sen åkte jag ut till stan för att träffa Frida. Vi tog en fika på Katten och sen knalla vi upp till henne för hon skulle byta om för senare skulle vi hem till Theodora på grill mys.  Maten blev jätte god..

Nu sitter ja hemma i min underbara säng och äter vatten melon och vindruvor, suveränt.

Snart läggdags också.

Kram, kram <3

(Vatten melon och vindruvor) (Y)


(Louises solbränna) (Y)


Trött!

Hej!

Kan börja med att berätta vad som hände på midsommarafton... Jag jobbade kvällen så slutade vid 22:00. Det var inte alls många som kom och handlade glass. Mest fulla som skulle flörta eller ha mujkglass. Det var inte heller ngt bra drag på stan tycker jag om man jämnför hur de brukar vara. Men när jag slutade så kom Emmy ner till mig för hon skulle med mig hem så skulle vi ha en myskväll. När vi kommit hem till mig så gick vi ner till kampingen för att se om de var ngt drag på dansgolvet men det var inte så rockigt så vi gick hem ganska fort.
I lördags (midsommardagen) var det crusingen och jag jobbade hela dagen. Det var jätte, jätte många som skulle köpa glass och det var jätte, jätte stressigt och jätte, jätte vramt men vi fixade det så klart...
Kvällen var hel galen men rolig. Träffade mycket trevligt folk och en kille som ja träffade i vintras när jag var ute på kvällen. Han var jätte full och kom fram till mig och sjöng " du är så vacker utan spackel". När ja träffa på han i lördgas var han lika full som förra gången om inte mer men han kom ihåg mig, så han kom fram och börja sjunga igen "du är så vacker utan spackel" det var väldigt roligt tyckte ja. Hehe.,. Så det var en lyckad kväll! :)
Idag så har jag också jobbat mellan 10:00 - 16:00 så nu är jag jätte trött och sitter i soffan och halv sover. Men är ledig imorgon och det ska bli super gött.

Kram, kram <3


Malmön

Hej!
Idag kom jag hem från Malmön. Det  har varigt helt otroligt skönt att åka iväg några dagar med en nära vän & kunna tänka på annat än jobb, kärlek, tid osv..
Emmy & jag har bara "chillat" & haft roligt. I tisdags samma dag som vi kom fram gick vi på en promenad & sen så tog vi ett dopp i det blå. Det var verkligen svin kallt.. Emmy (galen som hon är) hoppar i 2 gånger medans jag tog stegen en gång, det räckte gott & väl för mig. Hehhe.
Sen gick vi hen & såg på Dirty dansing 2. Den var super bra. Senare på kvällen gick vi ner på bryggorna & titta på alla skit dyra båtar & drömde oss bort. Vi tog en massa fina kort och skratta i mängder.
I onsdags så var det solväder så vi packa ihop oss & gick ner till strande för att bättra på brännan. På eftermiddagen så tog vi en sväng till smögen & där träffa vi på ett par pöjakr som vi var med. Trevligt med väldigt blåsigt. När vi kommer hem så åt vi räkor, vitlöksbröd och kräftrör sen så blev det Step up 2 (Y)
Nu sitter jag hemma vid datorn & i morgon är det midsammor jag jag ska jobba sent, segt!

kram, kram <3


Händelsefull dag :)

Hej!
Idag på förmiddagen så har jag städat rummet, lagat lite mat & tvättat håret. Sen så tog jag 15.25 bussen in till staden för att träffa min sockertopp Frida. Vi gick ner på stan för att ta en glass & kolla läget men innan de så gick vi & hämta mitt schema & jag börjar jobba på midsommarafton mellan 18:00 - 22:00  så där lagom roligt...
Men sen gick vi iaf & köpte glass, riktigt mummsigt!
På vägen hem till Frida, var det 3st äckliga gubbar som följde efter oss. Dom prata inte svenska men de var uppenbart att dom sa ngt om oss & de hade en kamera med sig så vi blev lite oroliga att de skulle börja fotta oss. Så vi springer in på ICA, där vi får hjälp av en äldre man. Det skulle se ut att vi var med han & de hjäplte så de fortsatte in på ICA & då sprang vi hem.
Sen så gick vi upp till ishalllen för att titta på konståkningslägret. En del var mycket duktiga. Sen så har jag sett Sveriges
bästa singelåkar inom konståkning idag.. Christoffer Berntsson, hehe (Y)
Det har varigt en händelsefull dag i lilla Lysekil. :)
I morgon åker jag till Bohusmallmön med Emmy. Vi skabo hos hennes mormor till torsdag, kommer bli bäst <3

Kram, kram <3



Dagens outfit
Jeans Leggins: MQ
Klänning: Vila
Svart väska: HM
Röda ballerina skor: KappAhl


SUG!

Hej!
Idag var det ju tänkt att jag skulle jobba, men när jag väl kommer in till jobbet står det ngn annan tjej där så jag fråga min arbetsgivare om inte jag skulle jobba, för han hade sagt att jag skulle jobba denna helgen när jag mötte han på ICA i måndags. Men han hade blandat ihop det så jag fick inte jobba nu, suuuuuuug!
Så jag hoppas att jag inte jobbar på ett par dagar nu för då kan ja dra till Bohusmallmön med Emmy i några dagar.
Men idag ska jag väll bättre på brännan  efter som det inte regnar & sen dra ut ikväll, inte ank skit de heller, men känna pengar är ju snäppet bättre..


Fint väder = sooola o bada i pina colada på sommarn é livet som bäst. Alla blir glada av pina colada man röjer och hånglar på fest. (Y)

Fint väder = Sola och mada i pina colada, på sommarn é livet som bäst.
Alla är glada av pina colada man röjer och hånglar på fest.

Kram, kram <3

Sommarlov!

Hej!
Idag, den 12/6 så börjar mitt sommarlov och det ösregnar! Inte den bästa starten på ett sommarlov man sett fram emot kanske. Jag tycket väldigt synd om våra studenter som fick åka runt på sina studentflak i ösregn..
Så jag har bestämmt att när jag tar studenten ska det vara fint väder. (Y) Men jag tror det kommer bli en toppen sommar i år iaf. Sista sommaren som jag inte är myndig också, så nästa sommar ser man ju fram emot lite extra. I sommar så ska jag jobba en en del, träffa massa kompisar, & festa m.m :)
Men ikväll hande man ju planer på att gå ut, men eftersom de regnar så är det kanske inte så rockigt för är ju inte 18 än så kommer ju inte in ngn stans och tror inte det är några roliga fester ikväll heller så det blir nog till att sitta hemma o se på film. Kanske lika bra de eftersom man ska jobba hela helg & tjänna massa pengar..

Kram, kram. <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0